- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
Köszi, most már ezeket is tudom
Anno a Veletech-en kimaradt a Simple előadás - valamint, ha jól értettem a fentieket, más bank kártyájának támogatása azóta került bele. A zárolt képernyős helyzetet TomPack fórumtárs Gránit-os beállítása miatt néztem meg.fotóssrác @ 2372: Szerintem is fura, pláne, hogy nem a frissítés következménye.
-
Crvsh3R
senior tag
Köszönöm mindenkinek az infókat. Tényleg az érzékelő szabályozgatja. Hasonlóval még nem nagyon találkoztam, pedig volt pár telefonom, amin az érzékelés be volt kapcsolva.
Légnyomásmérőnek milyen gyakorlati felhasználása van? Plusz valahol olvastam, hogy felhő tárhelyet is lehet aktiválni, ami a készülékhez jár (Google Drive vagy Microsoft OneDrive?). Ez pontosan melyik és hogyan aktiválható?
-
Attila57
tag
Szia. Nálam is ugyan ez a szitu. (Enyém a 17 nejemé a 16) A két kamerát hasonlítottam össze. Mivel a két modul különböző. 17= sony, 16= samsung. A 17-é jobb élesebb a kép, a videónál nincs időnként újra élesítés. A HDR már nincs 8Mp-re korlátozva, és gyorsabb. Én a Nillkin super frosted tokot használom, szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged