- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomaszem
csendes tag
Közel egy hetes használt után teszteltem az üzemidőt.
DÖBBENET !!
11órás kijelzőidő (alacsony automata fényerőn) és ebből majdnem 4 óra játék volt (Marvel CoC )
Wifi ON mobil adatforg. OFF és 50%on bekapcsoltam az energiatakarékos üzemmódot (ezzel azért biztos nyertem +órákat szóval így kicsit csalás)
A310 se volt rossz üzemidőben de ez nagyon impozáns eredmény számomra, nem vártam volna!ui: valaki tudna tippet hogy galériában albumos nézetnél hogyan tudom megoldani azt, hogy ne bontsa fel a telefon a mappáimat egy további mappák füllel ? vagy hogy egyáltalán ezt mi szerint csinálja ?
-
törölt tag
Nekem pár hónapos a telefon. Tok és fólia nélkül használva sincs rajta semmilyen külsérelmi nyom.
Igaz, én az extrém óvatos típus vagyok. Nagyon odafigyelek a műszaki cikkeimre, a telefon csakis és kizárólag olyan zsebbe kerülhet, ahol semmi mást nem tartok és arra is figyelek, hogyan és mire helyezem el pl. asztalon.
De nem vagyunk egyformák, érdemes védeni, ha nem tudsz pl. a munkád végett erre ennyit figyelni.
-
Snowy_owl
őstag
Azt tudtátok, hogy a gyári Samsung browser tud olyat, hogy ha megnyitsz benne egy youtube videót akkor ha kiteszed full képre és hosszan nyomsz egy ujjal akkor elmentheted az adott videót?
-
Armahun
addikt
Nekem gyakorlatilag megkopott az üveg, oldalzsebben tartom.
Vettem rá valami bluestar nevezetű förmedvényt, amit senki meg ne vegyen, mert a két oldalt kb 2-2 millimétert kilóg a kijelző az űveg alól.
Akinek van jó minőségű üvegfólia rajta, az írja már le legyen szíves a típusát.
-
pcnet
addikt
Aki fólia/üveg nélkül használja a telefont, mit tapasztal? Mennyire karcolódik a kijelző? 2.000 ft-ért rakattam rá üveget egy helyi GSM boltban, elég jól fed, de olyan szinten érzéketlen a kijelző, hogy úgy döntöttem inkább leveszem és használom üveg/fólia nélkül.
Köszi!
-
canniball
nagyúr
válasz
Armahun #2783 üzenetére
Hirtelen guglizással egy Samsung jött szembe (ezért is gondoltam hogy esetleg az enyém eltűnhetett a dobozból) 3k-ért, annyit nem szívesen adnék érte.
"Nekem egy hama van, de ha rádugom (szintén hama) otg kábelre úgy nem működik."
Mármint mi nem működik: csak az otg vagy a töltés sem?(#2784) bul07!
Köszi! -
válasz
MenőManó03 #2787 üzenetére
Ha eladásra veszitek a telefont, vagy tényleg piszkos környezetben fogja használni, vagy gyakran elejti a telefonjait, akkor 3D fólia vagy üveg, ami kerekített a széleknél. Ha használni szeretné, és tud rá vigyázni, akkor inkább ne tegyetek rá semmit.
A gorilla üveg elég jól megvédi magát, bár az is igaz, hogy a gorilla 2-től újabb üvegek már könnyebben karcolódnak, cserébe nehezebben törnek szilánkosra.
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok, unokaöcsém Galaxy A3 2017-es telefont kap születésnapjára, és rám bízták a tok és "kijelzővédelem" beszerzését. Visszaolvastam a topikot, de nem megyek el rajta, hogy akkor mi az ajánlott a kijelzőre az íveltsége végett?
Fólia, vagy üveg? Hajlított vagy sima, ami nem fedi teljesen?
Tudnátok segíteni, hogy milyet és hol érdemes beszerezni? (külföldi rendelés is játszik)
Segítséget előre is köszönöm! -
seniman
veterán
válasz
akos_ur #2785 üzenetére
Csak simán be lett ott is jelentkezve a lumiáról maradt MS fiókkal.Nem tudom hogy ez a Nougat sajátossága e,de a J510-esemen simán gépen bejelentkeztem a gmailembe,importáltam a one drive-om adatait és már ott is volt a névjegyzék a telefonomon.Ezen meg egy fél napos küzdelem volt,bár még mindig gyorsabb,mint kézzel átpötyögni.
-
akos_ur
aktív tag
válasz
seniman #2744 üzenetére
"Megoldódott az MS Exchange-ben kellett kotorászni sync ügyében" - esetleg sikerült elérni, hogy szinkronizálja a globális címlistát és jelenítse is meg a névjegyzékben, mint ahogy a több névjegyet is, ne csak akkor keressen benne, amikor a keresőbe beírok egy nevet?
ha ez így is tud működni, akkor nagyon érdekelne, mi lett mókolva az Exchange-en
köszi
-
bul07
nagyúr
válasz
canniball #2779 üzenetére
Igaz kicsit várni kell rá
Original XiaoMi USB Type-C Male to Micro USB Female Connector - BLACK
kupon hozzá CMondayGB74
Szállítással együtt $1.02
Kupon max 2db jó és akkor szállítással együtt $1.51/2db
Érdemes kettőt rendelni -
Szajo
őstag
Egy törött hátoldali üvegnél ha megcsináltatom megmarad a vízállósága?
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Ennek a dobozából egy vonalkódos matrica egyik pédánya hiányzott, ez volt felragasztva a doboz egyik felére (annak egyik sarkára pedig a már említett Forgalmazó: Strong&Unique Kft. matrica).
A garipapírja viszont érintetlenül volt a csomagban...Jut eszembe: microUSB->USB-C adapter nem volt a dobozban; erre nem gondolt a Samsung vagy csak az enyém veszett el?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Telekom BF akcióban rendeltem én is 49.500 ft-ért egy ilyen telefont. Nagyon tetszik!
Most értem a topic végére és örömmel látom, hogy csak jókat írtok, nincsenek típushibák.
Elsőre annyi lenne a kérdésem, hogy XEH rom itt is single CSC-s már, mint S7nél? Tehát ha felteszem Odinnal a gyári függelten magyar romot, akkor XEH lesz az akív CSC?
Gondolom ha probléma lenne, vihetem közvetlenül Samsung szervizbe, nem T-nél kell leadnom. Akkor lehet furán nézne a szervizes, hogy független rom van Telekomos készüléken. Bár tudom, hogy Samsungnál nem jár garancia vesztéssel ha Odinnal hivatalos romot teszek fel.
Köszi a segítséget!
-
seniman
veterán
válasz
Blackmirror #2766 üzenetére
Az jó kérdés, hogy honnan származott.
-
seniman
veterán
Szerintem sokan cserélnének Veled,a tapasztalat hiány ügyében.
Ha jól emlékszem a BF topikban volt szó az ilyen hiányosságokról.Szerintem az lehet az ok,hogy ha jól láttam az Emag egyfajta közvetítő szerepet tölt be a nagyker meg a vásárló között és ha épp nem olyan helyről származik a teló,akkor kezdődik a szivatás.
-
canniball
nagyúr
válasz
seniman #2756 üzenetére
"64 vagy 69 volt az Emagon..."
Mint írtam 62 volt."...de ugye az onnan származókra a két év Samsung gari nem érvényesíthető."
Miért nem érvényesíthető? Az enyém dobozán rajt volt egy [Forgalmazó: Strong&Unique Kft.] matrica, ami a gugli szerint a hivatalos magyarországi Samsung Experience Store, a fene megette ha az általuk forgalmazott készülékeket nem lehet regisztrálni.
Amúgy az emag 2 év garival árulja. -
seniman
veterán
Passzolom,nekem ezt írta ki a rendszer.11ezer volt az online kedvezmény,a többi a BF.Gyakorlatilag egy huszassal olcsóbb volt,mint a J510-em.Lehet azért adta,mert magenta1-es vagyok.
Az Emag garanciális ügyintézésben eléggé sereghajtó,tehát a saját garanciájukra én nem alapoznék.
-
törölt tag
-
seniman
veterán
válasz
Blackmirror #2754 üzenetére
64 vagy 69 volt az Emagon,de ugye az onnan származókra a két év Samsung gari nem érvényesíthető.Telekomtól vettem én is BF meg online kedvezménnyel 36-ért.
-
tomaszem
csendes tag
Emagon mennyi volt BF alatt a telefon ?
-
maddlock
csendes tag
válasz
canniball #2698 üzenetére
Szia, a dupla matrica azért is lehet, mert a gyári csomagoláskor valamiért rework-ölni kellett a dobozt. Például bukott a raklap quality-n mert véletlenszerű mintavételnél hiányzott az egyik dobozból valami, pl. garanciapapír, és ki kellett bontani az összeset. Nokia gyárban sok ilyen volt. Ezeken át lett vágva az első nokiás lezárócímke, és ugyanolyan lett ráragasztva. Nem elegáns, de olcsóbb, mint kidobni az egész dobozt. Ha megegyezik a két lezáró matrica akkor valószínűleg ez volt.
-
TH85
újonc
válasz
kárátékutyá #2750 üzenetére
Hm, ezt jó tudni
-
TH85
újonc
válasz
kárátékutyá #2748 üzenetére
Köszönöm!
Ezt megelőzően egy Samsung Ace 4-et használtam.
Ennek a 3 éves készüléknek is Super Amoled kijelzője van, persze generációkkal régebbi ugyan, de akkor ne ijedjek meg ettől a jelenségtől? -
TH85
újonc
Sziasztok!
Én is most BF-en rendeltem ezt a telefont az emagtól, ami tegnap meg is érkezett.
Be is üzemeltem, lejöttek a frissítések is szépen.Azt vettem észre, ha olyan oldalt nyitok meg aminek fehér a háttere, mint pl. a Beállítások menüpontnál és elkezdem vizsgálni a telefon kijelzőjének a betekintési szögét, akkor viszonylag kis szögű döntögetések után kék árnyalatba fut át a fehér háttér. Ezt tapasztalom fel-le és jobbra-balra döntésnél is.
Ezt más is tapasztalja?
Nem tudom, hogy ez most kijelző hiba lehet-e vagy ez a természetes.A csomag bontatlan volt, én nyitottam fel.
Előre is köszönöm a válaszotok!Üdv,
TH85 -
válasz
kárátékutyá #2737 üzenetére
+1, nekem A3(6) után is minőségi ugrás, működésben legalábbis, pedig majdnem teljesen ugyanaz a két telefon. S4 mini ehhez képest egy tárcsás telefon.
Ma hajnalban kaptam sms-t, hogy mehetek a csomagért, de csak estére tudtam birtokba venni. Valamiért nagyon nem akarta átmásolni a smart switch az app-jaimat meg az appok adatait, de a heliummal is küzdeni kellett... Fura, mert eddig ezek igen jól teljesítettek.Eddig nagyon tetszik a telefon, egy dolgot leszámítva: a hangminősége kifejezetten pocsék az A3(6)-hoz képest! Ez a beszédhangra és a hangszóróra is vonatkozik, éles, test nélküli a hangja, híváskor rá kellett kérdeznem, kivel beszélek, annyira idegen volt... Remélem megszokás kérdése, illetve esetleg még az lehet, hogy így szólnak a vízálló hangszórók...
Az összeszerelés, anyaghasználat is kissé olcsóbbnak hat az utódmodellen, viszont a kijelzője jobban tetszik.
Ami még feltűnt: sokkal jobban melegszik, mint a régi. Töltés közben ment az adatmásolás és eléggé felmelegedett.
Debrecenben nincs valakinek egy tokja kölcsön egy hétre, amíg megjön az enyém kínából? -
canniball
nagyúr
válasz
kárátékutyá #2737 üzenetére
Fene tudja, nekem amennyire kézreállt a S4mini így egy nap után az A3 annyira nem. Pont annyival nagyobb, nehezebb és csúszósabb, hogy az egykezes használathoz már kényelmetlen (holott teljesen átlagos méretű tenyerem van). Pedig pont azért választottam ezt mert kisebb készüléket nem nagyon láttam, gondoltam épp csak nagyobb, még jó lesz...
-
seniman
veterán
A névjegyeket nem teszi át outlook importálásból.Az én J510-esemen simán ment tavasszal.
Laptopon meg is jelenítette őket a gmail fiókjában,de a telefonon nincs sehol.
-
UHHH
őstag
Szépen állunk: Egy érv a bontásra és egy a nem bontásra...
Van oldalra nyíló, a képernyőt automatán ki-bekapcsoló tokra tippetek, ami nem "mirroros-fényes"? -
törölt tag
Ezt érdemes lenne átgondolnod.
Műszaki cikk esetén érdemes kibontani és legalább pár napos teszt üzemnek alávetni, mielőtt félreteszed. Bevallom neked, hogy én még az ajándéknak szánt eszközökkel is ezt teszem. Azért, hogy az esetleges hiba, külső sérülés mielőbb napvilágra kerüljön. Természetesen a döntés a tiéd, de érdemes átgondolnod a fentieket.
-
UHHH
őstag
Telekomtól bontatlan A3-at kaptam, hurrá. Ki se bontom, még jól megy az s4 mini plus -om.
-
bul07
nagyúr
Ide is megjött (vagyis öcsémékhez, mert oda kellet)
Ha esetleg gond van jövök kérdezni, de A szériával ritka
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Úgy tűnik anyám marad inkább a Lumián, akit érdekel egy fekete BF darab, szóljon.
-
KPistike
aktív tag
válasz
jack982 #2725 üzenetére
Üdv!
Sakira jól írja az elérhetőséget, ilyet kellene látnod:
Szerk.: Elkéstem - de ennek örülök is, mert sikered lett
canniball @ 2726: Azóta olvasgattam a fejlesztő válaszait mind az ingyenes, mind a + program alatt, állítása szerint a Samu szigorított a policy-n 6.0.1-től felfelé, emiatt nem jeleníti meg az alkalmazás az akku töltések számát. Nem igazán értem az okát, amivel Samu ezt tudná igazolni - igaz, ELM szerverek címeit is elég gyakran változtatgatják, némileg nehezítve a munkámat ...
-
jack982
senior tag
Helló! Névjegyeknél hogyan lehet beállítani, hogy csak a gugli kontaktok legyenek láthatók? Most a sim kártyán lévőket is mutatja, van pár duplicate emiatt.
-
KPistike
aktív tag
"Van ez a program, megmondja hányszor töltötték, hányszor jackelték. Legalábbis s4 minimen megmondja... A3-nál megmondja?
"
Az ingyenes változat nem mondja meg - és a Play boltba beillesztett képek, amik mutatják, hol kellene látnom a használati infokat, a + változatból lettek fotózva. (Kíváncsi lettem, mennyire nyúztam az akkut, de legalább azt megtudtam, hogy a futószalagról hozzám csekély egy hónap alatt jutott a telefon.)
Szerk.:Apropó, rajtam kívül használja még Valaki SideSync vagy KDE Connect lehetőségeit?
-
gebro
aktív tag
Akinek megérkezett a Telekom rendelése, az kapott e-mailben értesítést róla?
Pick pack pont-ra kértem, és még a rendelés jóváhagyás alatt van nálam. -
seniman
veterán
Ma jött meg a Telekomos Blekkfrájdéjes masina.Az asszony már szerelmes és nem belém.
Köszi mindenkinek még a múltkori eszmecseréből,akik megerősítettek abban,hogy jó választás lesz.
-
KPistike
aktív tag
válasz
canniball #2714 üzenetére
Sajna, AOD-re csak gyári lehetőségek adottak, én pl. bekapcsoltam a Naptár megjelenítését is - de kb. ennyiben ki is merül. Esetleg még más időzóna óráját lehet kirakni, de azt nem tartottam fontosnak. Ikonok és feliratok méretét / színét még nem tudtam módosítani, és gyanús, hogy nem is lehet.
Elérése: Beállítások -> Zárolt képernyő és védelem -> Always On Display.Témák alkalmazásban viszont találsz olyat, ami szimpatikus Neked, és a zároló képernyőt is átszabja. Viszont a Touchwiz testreszabása itt ki is merül.
Másik kolléga rendelt Mi A1-et, ami ma érkezett meg, ott javasoltam Nova Launcher-t - talán Számodra is az lehet a jobb
-
canniball
nagyúr
válasz
KPistike #2712 üzenetére
"...OTA-n kisebb méretű a frissítés..."
Na ezt nem tudtam, eddig csak szolgáltatótól vásárolt készülékeim voltak, azokhoz leginkább semmilyen frissítés sem volt... Végül letöltöttem, telepítés előtt írta hogy Nougat lesz, hagytam had csinálja.És akkor most jön a belakás, a következő napokban szerintem lesz néhány láma kérdésem, előre is köszönöm a hozzám való türelmet!
Itt is az első: az always on displayt személyre lehet szabni? Nekem elég lenne a kisebb szám ha cserébe egymás mellett mutatná az órát és a percet (a jelenlegi elrendezés nekem nagyon szúrja a szemem). Valamint örülnék neki ha az értesítő ikonok nagyobbak lennének. Ilyen lehetőségeket viszont nem láttam az ide vonatkozó menüben, tényleg nincs vagy nem jól néztem?
-
KPistike
aktív tag
válasz
tomaszem #2708 üzenetére
Üdv!
Bár én is OTA frissítést engedtem neki, és azóta is úgy használom - elégedetten -, kollégámnál egy gikszer fordult elő: valamiért a hangszóró vezérlése elszállt, és csak Odin-os újraírással állt helyre. Azaz se csengés, se rendszerhang, se kihangosított zene nem működött Nála - viszont fülessel minden hang megjelent.
Viszont ez is egyedi eset, az irodában többen frissítettünk, mint ahányan kerülik, ezt az egy esetet leszámítva mindenkinél pozitívak a tapasztalatok. -
KPistike
aktív tag
válasz
canniball #2698 üzenetére
"OK, akkor azt megértem hogy kell rá a matrica. De az is normális hogy ez a fólia alatt van?"
Az a fólia csak "csomagolóanyag", és igen, alatta van az IMEI-t tartalmazó matrica. (Kollégánál van még pár bontatlan, holnap képekkel is pontosítok, bár hozzánk szolgáltatótól érkeztek a készülékek.)
De a többi kép nekem is arról árulkodik, hogy a forgalmazó egy visszaküldött készüléket küldött Neked - a kijelzőn lévő fólia csálésága a legdurvább.
Szerk.: 2701-re: A teljes firmware valóban 2 GB feletti (a 6.0.1 is csak kicsivel van alatta), de OTA-n kisebb méretű a frissítés - szeptember közepe táján írták függetlenes fórumtársak a pontosat. Személyes tapasztalatból javaslom a frissítést, de a döntés a Tiéd
aryes @ 2695: Sajnos, itt már nem adtak ilyesmire -
Zoliwrc
aktív tag
Nekem is ma érkezett meg az A3 BF-os Emag vásárlás. Le is frissítettem egyből Nougat-ra.
-
Snowy_owl
őstag
Szerintem picit változott az értesítési sáv, olyan mintha picit nagyobb lenne vagy az ikonok másabbak. Ezen kívül nekem nougat alatt a gyári billentyűzettel nincs bajom már, időben reagál. Itt páran panaszkodtak rá, aztán én is tapasztaltam. Ezen kivül olyat ami negatív lenne nem észleltem. Sőt az ujjlenyomatozáw is pontosabb és gyorsabb lett nougatra frissítés után. Üzemidő szerintem nem változott.
Szó volt itt a szoftverről érintőlegesen:
hasznos kiegészítésnek szánom: Ha valaki szeretné a telefont rootolni, és akár még mellé tenni twrpt, akkor számoljon azzal, hogy a garancia leugrik(download módban a warrynity void: 1-re vált ami többé nem visszaállítáható), de erről már szerintem volt szó korábban. De nem csak az előbbi dolog csorbul, hanem ha utána visszateszi a gyári rendszert 6.0 v. 7.0 akkor a biztonságos mappa többé nem elérhető, illetve a samsung browserben az inkognitó mód sem működik többé. Ilyenkor a telefon arra hivatkozik, hogy a készülék szoftverében módosítás történt, hiába gyári a rendszer. -
tomaszem
csendes tag
Hello, visszaolvastam fórumon 7.0-val kapcsolatban és nem nagyon írtatok negatívumokat amikor megjelent a frissítés. De azért most újra feltenném én is a kérdést hátha nőttek a tapasztalatok.
Észre vettetek bármiféle hátrányt üzemidőben/memória kezelésében/rendszer gyorsaságában ?
Eddig nekem 310es volt és ott nugátra váltás után aktív mobilinternet+gps mellett brutálisan merült a telefon, kétszer gyorsabban szinte mint 6.0 alatt. Fél óra alatt képes volt leszívni az aksiból 40-50%ot. A rendszer is hajlamosabb volt bekattanni és pár percre nagyon belassulni időnként. Előtte ilyennel egy évig nem találkoztam 6.0 alatt
Szóval, tapasztalatok 320asnál ? -
canniball
nagyúr
válasz
Snowy_owl #2703 üzenetére
A megvizualizáláson már túl vagyok.
A billentyűkombinációs varázslatot köszi, majd megsasolom (csak előbb növesztek még egy kezet), de durva lenne ha azt mondaná nincs rá gari, főleg hogy van a dobozon egy Strong&Unique Kft. matrica ami ha jól látom valami hivatalos Samsung díler kis hazánkban.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Snowy_owl #2703 üzenetére
Tehát a telefon érintetlensége még egyszer mert nem sikerült jól leírni nyehehe:
Kikapcsolt állapotban power gomb+home gomb+hang le gomb nyomva tartva míg be nem zöldül a képernyő ezután hangerő fel continue és jönnek az adatok.
Current binary: Samsung offical
Warrynity void: 0 vagy ilyesmi és nem 1kilépni: összes hardveres gomb nyomva tartva.
-
Blackmirror
őstag
Megérkezett a t-től rendelt példány.
Bontatlan cimke volt a dobozon,én nyitottam fel.
A hátulján nem tökéletesen volt ráillesztve a fólia, de ez valószínűleg a fehér kis matrica miatt volt. Amugy pöpec. -
Snowy_owl
őstag
válasz
canniball #2691 üzenetére
Szerintem túlpanírozod ezt a dolgot. A hátulja nekem is olyan volt mint neked(matricás fólia alatt, kivágás nélkül), az eleje nem tudom miért olyan. Szerintem kapd le a fóliákat, nézd meg karcose valahol a telefon vagy vane külsérelmi hibája. Ha ez megvan kapcsold be így: power+home+power down, és ha itt warrynity void: 0 szerepel, és current binaery: samsung offical, akkor csak használd, ha más szerepel, akkor kezd el nekik reklamálni.
-
UHHH
őstag
válasz
canniball #2701 üzenetére
Nézd a dolog pozitív oldalát, nekem valszeg egy trémobilos dallam fog bekapcsoláskor szólni, neked meg gyári függetlened van. Na de majd rakok rá én is független firmware-t...
Van ez a program, megmondja hányszor töltötték, hányszor jackelték. Legalábbis s4 minimen megmondja... A3-nál megmondja?
-
canniball
nagyúr
válasz
19870226 #2700 üzenetére
Ezek szerint csak én szívok (már megint)...
No mindegy, mivel a lenullázott előd miatt kényszerhelyzetben vagyok és mivel semmiféle használati nyomot (hajszálkarc vagy ilyesmi) nem láttam rajta beizzítottam.
A szoftver 6.0.1, azt mondja van frissítés és mivel bő 1GB-t akar letölteni gondolom nem valami egyszerű kis patch lesz hanem a Nougat (bár arról meg azt olvastam 2+GB) - érdemes rá frissíteni vagy jobban muzsikál a Marshmallow-val?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest