- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz
Stylewars_kp #5604 üzenetére
Illetve ha át is rakod egy frissítés után szépen visszamászik.
-
Armahun
addikt
Nem kell rá.
Bármit teszel az sokkal rosszabb láthatóságra és csúszásra.
Nem sok telefon kap annyit mint nálam, de 2 év alatt nem sikerült megkarcolnom. -
Armahun
addikt
válasz
Bjørgersson #5295 üzenetére
Gagyi műanyag, rövid idő után elkezdett győződni a csatlakozóknál, majd szétrepedt.
Micronál soha nem lötyögött nem ment be a dugó úgy mint ez.
Bármely régi telefonomat megmerném pörgetni a töltő kábelnél fogva a fejem fölött, de ez a type c elrepülne. -
Armahun
addikt
Nem kell rá semmi.
Akármit teszel rá az ront a láthatóságon.
A gyári üveg viszont elég erős ahhoz hogy ne karcolódjon.
Az a fóliásdi nem más mint félelem adó. -
Armahun
addikt
Pedig az a valószínű, hogy más névhez is véletlenül csatolva lett a szám.
Esetleb a gyári tárcsázóban van az a telefonszám adatbázis ahol szerverról szedi a neveket, az be van kapcsolva? -
Armahun
addikt
Én örülök, hogy még nem jött frissítés, mert minden update alkalmával egy funkció ami addig rendesen működött elkezd hibákat produkálni.
-
Armahun
addikt
válasz
Bjørgersson #4636 üzenetére
Szerintem jobb lett az üzemidő.
Viszont hajlamosak egyes alkalmazások a háttérben nagyon meríteni a telefont.
Erősen ajánlott az alkalmazás előzményekből gyakran kiszórni az ott lévőket.
Akár képes készenlétben is 3-4 százalékot merülni óránként. -
Armahun
addikt
válasz
Bjørgersson #4608 üzenetére
Nézd meg újra-
-
Armahun
addikt
válasz
colonia #4179 üzenetére
Noled beállítások, értesítések beállításai, itt a nem fogadott hívásnál az ikon legyen vastag betűs,
Majd katt a nem fogadott hívások szővegre, itt a kapcsolatok fotója legyen bepipálva.Ha így van és nem tesz ki fotót akkor lehet újra nem kell adni az engedélyt az appnak, hogy hozzáférjen a névjegyzékhez.
-
Armahun
addikt
Két töltés után szerintem jobban merül.
Ami zavaró hogy nem működik a hely alapú feloldas, és a Battery bar nem jelenik meg a zárképernyőn. -
Armahun
addikt
Oreoban nem működik a hely alapú feloldás.
-
Armahun
addikt
válasz
Bjørgersson #3894 üzenetére
Én úgy tudom, hogy minden beépített akkura ez vonatkozik, hacsak nincs valami apró betűs rész.
-
Armahun
addikt
válasz
Bjørgersson #3891 üzenetére
Mivel beépített így nem tartozéknak hanem alkatrésznek minősül, és két év ugyan úgy mint a készülékre.
-
Armahun
addikt
Ha elkerülte a figyelmedet, van olyan opció benne hogy automatikusan kapcsolja be ha lemegy a nap és ki ha felkel. Írtam is, hogy napnyugtától napkeltéig.
Mint egyesek állítják a föld gömb alakú, így eltérő helyeken máskor van napkelte és napnyugta.
Ha a készülék nem tudja hogy hol vagyok, akkor azt sem hogy mikor kell ki és bekapcsolnia a kékfény szűrőt.
Ezért kér hozzáférést a helyadatokhoz.Nem amikor bekapcsolod, hanem akkor amikor a napnyugtától napkeltéig opciót állítod be.
-
Armahun
addikt
Találtam egy hibát.
Be van állítva, hogy a vaku villanjon, ha van értesítés. Néma mődban beragad és nem villan, hanem folyamatosan világít.
-
Armahun
addikt
Nem találtam pontos infot, de s8 s9-en a home gomb nem mozog csak pár pixelt.
Lehet itt is ez a helyzet. -
Armahun
addikt
Tudtok valami modról, amivel a fizikai home gombot érintősre lehet állítani, mint a képernyőzár feloldásnál?
-
Armahun
addikt
válasz
janos666 #3568 üzenetére
Nekem már a vibra motor is kopog ha megrázom a telefont miközben rezeg (ébresztő leállítás)
A dupla koppos ébresztés hiányzik a készülékből.
Még win 7 ből rémlik az eszközkezelőben olyan rész ahol az usb portok áramleadását lehetett állítani, de ebben a 10-ben úgy összekutyulták (lebutították) a beállításokat, hogy nem lelem.
-
Armahun
addikt
Ez miben jobb, több mint a viber messenger skipe stb?
Élő ember még használ fizetős sms-t? -
Armahun
addikt
válasz
Eszti0215 #3438 üzenetére
igen, de az user error volt.
Ha egy képet elküldesz mondjuk messengeren vagy viberen, akkor az adott app saját mappájában is létrejön egy másolat a képről.
Ezeket is betallózza a galéria.
Vagy ha google fotókban be van állítva hogy szinkronizálja a fényképeket a gmail fiókodba, ha törlöd is a készülékről egy előnézeti kép vissza szinkronizálódik, ha megnyitod a teljes kép. -
Armahun
addikt
Fotók videók zenék, ezeket simán egy fájlkezelővel át lehet másolni.
Névjegyzék, viber ezek szinkronizálódnak ha bejelentkezel az adott fiókokkal.
Játékok, programok mentésére szerintem helium.
Nem kell hozzá root, csak egy plusz program a pc-d re és egy kábellel rádugni a telefont. -
Armahun
addikt
Srácok nektek hogy bírja a type c csatlakozó?
Nekem annyi szösz gyűlt össze benne, hogy már nem maradt benne a csatlakozó.
Annak ellenére, hogy mindig kifújon, most egy tűvel kellett kipiszkáli az osszetömörödött szöszöket. -
Armahun
addikt
Az állandóan futó aod SOKKAL több aksit zabál, mint a csak szükség esetén aktiválódó noled (pl van benne zseb mód is).
Eredetileg nekem is az volt a célom, hogy esemény hatására kapcsolni ki és be az aod-t ( ezt alapból miért nem tudja, korlátolt fejlesztők) , de se a robot, se a tasker nem tudja kapcsolni. -
Armahun
addikt
Pár apró alkalmazás ami megkönnyíti a telefon használatát:
Alkalmazás váltó és vissza gomb világítási idejének állítása: [link]
Ugyan ezen gombok rezgés visszajelzése: [link]
Always on Display bekapcsolása csak töltés közben: [link], éjjeli órának, plusz hogy tudjam biztosan tölt e.
Értesítő led helyett: [link]Nektek van még valami amit érdemes használni?
-
Armahun
addikt
Az azért biztos, hogy ez a type c csati sokkal gagyibb, gyengébben tart a helyén, mint a sima micro usb.
A sok agyhalott meg még erre akarja a fülhallgatót is tenni, azt tuti percenként rángatnám ki a zsebemben. -
Armahun
addikt
Az megvan, hogy az összes telefon topikjában megy a rinya, hogy milyen szar képeket csinál, bezzeg ez meg az.
-
Armahun
addikt
Nekem gyakorlatilag megkopott az üveg, oldalzsebben tartom.
Vettem rá valami bluestar nevezetű förmedvényt, amit senki meg ne vegyen, mert a két oldalt kb 2-2 millimétert kilóg a kijelző az űveg alól.
Akinek van jó minőségű üvegfólia rajta, az írja már le legyen szíves a típusát.
-
Armahun
addikt
Úgy tűnik, mintha valamiféle bevonat kezdene felkopni a kijelzőmről.
Csak akkor látni, ha párás vagy nedves az üveg, ekkor máshogy terül el azon a területen a folyadék. -
Armahun
addikt
válasz
sebesvarib #2496 üzenetére
A google fotók alkalmazásból wifin próbáld meg felszinkronizálni a tárhelyedre.
-
Armahun
addikt
válasz
KPistike #2363 üzenetére
Kicsit utána olvastam, nem csak ezen a készüléken fordul elő a dolog.
Az android pal bevezetése után kezdték el jelezni a felhasználók hogy eltűnt az ikon.
Előtte meg panaszkodtak, hogy csúnya.Én arra gyanítok, hogy azokon a telefonokon nem jelenik meg, ahol van telepítve valamely nfc-s fizetést használó app.
Ha van kedved kísérletezni telepítsd fel pl a Simple appot, hogy meg e marad az ikon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest