- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
vilmaboy #3522 üzenetére
Valószínűleg kapott sót is a latyakból. Tengerparti nyaraláskor is így jártam. Édes vízzel át kell mosni. Utànna ha megszárad nem szabadna kiírnia. Hajszárítóval nem szárítjuk sem radiátoron vagy konvektoron. Nem szó szerint, de a kezelési kézikönyv is ezt tartalmazza.
-
3800+
őstag
válasz
vilmaboy #1447 üzenetére
Újabb autókban van Bluetooth és az autotipushoz tartozó alkalmazással lehet ajtót nyitni, lekérdezni azokat az adatokat, amiket a belső kijelző kijelez... üzemanyag szint, futott km, gumi nyomás stb. Szóval ha olyan az autó, akkor csak egy bluetoothos telefon kell.
Egy astra j is tudja, nem kell hozzá Tesla.
-
törölt tag
válasz
vilmaboy #1367 üzenetére
hogy lehet kitenni névjegyeket a fő képernyőre?
Hosszan (kb. 2-3 mp) nyomva tartod a kijelzőt → Felugrik alul egy sáv → Widgetek → Ott kiválasztod a Névjegyzék (3) opciót és felhúzod a kijelzőre.
Az Any Soft Keyboard valóban megoldás lehet neked, régebben én is használtam.
-
törölt tag
válasz
vilmaboy #1363 üzenetére
Szia!
Üdv a klubban.
A főképernyő ikonjai alatt a feliratot szeretném fekete színűre váltani.
Ha arra gondolsz, hogy a launcher kezdőképernyőjén milyen a betűk színe, akkor arra megoldás lehet egy másik téma használata. Nekem most fekete egy olyan témával, amit a Samsung Themes app-ból töltöttem le.
A billentyűzetre: érdemes lenne szétnézned az Áruházban [link] , biztosan találsz neked megfelelőt. Én nem használok mást, mint a gyári, mert a prediktív bevitel úgyis ékezetesre fogja javítani és az nekem nagyon megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest