Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dave987 #2844 üzenetére
Bizony, nekem is jó szolgálatot tesz a Samsung felhő. Semmit sem tartok a telefonon; microSD és Samsung tárhelyei adnak biztonságot (amennyire lehet). Még a Symbian idején szoktam rá, hogy telefonon semmi se legyen - ugyanígy van a PC "C" meghajtója is. Bármikor újra tudom húzni, mert semmi érdemi nincs rajta, csak az OS.
-
-
TomPack
őstag
válasz
dave987 #1833 üzenetére
Nincs ott olyan opció! Végignéztem mindent.
Lefele és felfelé suhintásnál az alkalmazásokat nyitja meg. Reset előtt pedig felfelé suhintásnál az alkalmazások ugrottak elő, lefelé suhintáskor pedig a roló jött le.Tök jó volt. Visszarakom a 6-ost, és lefrissítem 7-esre reset nélkül.
Ez volt a legjobb ficsőr benne ami tetszett.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
dave987 #1076 üzenetére
Nálunk az informatika a Telekom javaslatára azt tanácsolja,hogy álljunk át 3G/2G-re.
Híváskor 4G esetén át kell állnia 3G-re,ami miatt néha probléma lehet elérhetőség terén.
Nálunk több száz telefon van, s a tapasztalatok alapján 4G/3G/2G beállítás tényleg okoz gondot.
Akkor célszerű 4G-t használni, ha valami feltétlenül indokolja a nagyobb sebességet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest