Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hejja1234 #5173 üzenetére
Érdekes. Nekem ez hardveres problémának tűnik. Nem írt még ide senki hasonlót, én magam sem tapasztaltam ilyet, sem ezzel, sem a korábbi telefonjaimmal. Szerintem van egy része a beépített flash memóriádnak (ez a nand) ami hibás, és akkor bolondul meg a készülék, amikor erre a területre ír. Ha garanciás még, esetleg vidd el szervizbe és kérdezz rá, mit tudnak tenni vele.
-
törölt tag
válasz
Hejja1234 #4531 üzenetére
Nálam (Telekom) az on-line dokumentum tárban ott van feltöltve a számla és a jótállási jegy, így bármikor meg tudom nézni. Más szolgáltatónál nem tudom, van-e ilyen lehetőség.
Nem feltétlenül vesztette még el a vízállóságot, de látatlanban ezt lehetetlen biztosra megmondani.
Ha Samsung szakszervizben javíttatod, akkor megmarad az IP68 megfelelőség, ezt ők ellenőrzik is, mielőtt visszakapod. (Ezért szakszervíz. 😎 )
-
válasz
Hejja1234 #3102 üzenetére
Én visszaállítottam a gmail appot a gyárira, az akkumulátor beállításokban beállítottam, hogy sose tegye akkukímélő módba, így kb 3-4 napig megy gond nélkül a szinkron. Többször volt, hogy megszivatott, mert leállt egész napra, és csak este kaptam meg az összes levelet, amit napközben küldtek, de ez kivétel nélkül olyankor volt, amikor már legalább 4 napja ment a telefon. Ezért - jobb a békesség alapon - inkább 4 naponta újraindítom a telefont.
Egyébként meggyőződésem (ezt már írtam korábban), hogy nem gmail hiba, hanem a "google play szolgáltatások" tehet róla, ez felelős ugyanis a push alapú értesítésekért, és ilyenkor másféle értesítés sem érkezik, nemcsak gmail. -
C. s.
addikt
válasz
Hejja1234 #2122 üzenetére
Köszönöm, ezt jó tudni, főleg, ha tényleg engedelmeskedik is (alapból, rootolatlanul).
Viszont más is van, csak eredetileg nem akartam "regényt" írni.
Van olyan alkalmazásom is, aminek az újabb (ingyenes) verziója le lett butítva, és átraktak bizonyos funkciókat a fizetősébe, sőt, ha jól emlékszem, olyan is történt valamelyikkel, hogy régen ingyenes volt, ma meg már fizetős. De ez utóbbi csak halványan rémlik. Az ilyet átrakhatom, nem kavar be? Ha nem kompatibilis nem is települ?
-
válasz
Hejja1234 #1497 üzenetére
Nem neked kell kapcsolgatni, LTE alatt nincs telefonhívás, kivéve, ha már neked elérhető a VoLTE. Ilyenkor a telefon automatikusan visszavált 3G módra. 3G alatt tudsz egyszerre beszélni és netezni.
Gond akkor van, ha ott, ahol vagy, csak LTE és GSM hálózat van. Sok helyen van így, a 3G-t már nem fejlesztik, így előfordulhat, hogy LTE hálózaton vagy, hívásod jön, a telefon nem talál 3G-t, átkapcsol GSM-re és EDGE-en már nem tudsz netezni hívás közben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest