- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
koncsik #7943 üzenetére
En jobban orulnek annak, ha egy atv kepes lenne a passtrough-ra (direkt t nelkul csak neked csak most
), de 100% h elobb lesz uj shield (tuti nem lesz), mint hogy az apple megoldana ezt. Tipikus apple idiotizmus
Atkodolt, lebutitott hangot meg nem szeretnek. Ahhoz tul jo a rendszerem, pedig nem is csoda high-end
Anthem+Dynaudioval mellett draga a zidoo ? Nem maaarNem mindig toleralom a magasfoku inkompetenciat. Altalaban mosolyogni szoktam az ilyesmin
A jelenlegi 2019-es shield pro a mai napig tokeletesen tudja azt, amit az ember elvarna egy plex klienstol. A gond az, h nem nagyon van aletrnativa es ha leallitjak a gyartasat, akkor szerintem bajba kerul sok plexet hasznalo es minosegi mozit hallgato. A stream persze jo, de sajnos kozel sem hozza azt a minoseget, amire egy eredeti bluray kepes.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest