- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
F@szom a telefonokba, persze, hogy network.
3. Ha a LAN nem jó kifejezés, mert ahogy helyesen is lett írva, a Wi-Fi annak csak egy része, akkor mi lett volna a helyes kifejezés? Ethernet. - vezetékes/kábeles kapcsolat, ethernet.
A vezeték-nélküli kapcsolatot WLAN-nak is nevezik. Nem nyelvtani javítást eszközöltem, hanem fogalmit, mert a LAN-t sokan rosszul használják, mondjuk "LAN vezetékes kapcsolat" is jó ha a kábeles kapcsolatról írunk. -
blakey
titán
Az Apple TV HD szerinted hány generációnyi "chip-hátrányban" (A8) van? 8 éves modell, a 2017-es 4K továbbra is egy nagyon jó eszköz. A 2021-es és a 2022-esek egyike teljesen felesleges modell, előbbinek nem kellett volna megjelennie vagy az utóbbi 1-2 évvel később.
Amúgy 7 év múlva is működni fog a 2021-es modell, tudásban a többiek fölött jár még most is, erőben is, kb. pazarlás ilyen erő és tudás egy lejátszóhoz mérten, a 2022-es meg aztán tényleg "túlteng" erőben. -
blakey
titán
Szerintem HW-es is a probléma, de eddig nem olvastam sehol, hogy dolgoztak volna rajta, vagy netán megoldódott a probléma.
A 3 generációnyi chip különbséget felejtsd el, egyik 2021-ben jelent meg, másik 2022-ben. 2015-ös Apple TV HD mai napig támogatott. Ha a mostani lejátszót használom 3 évig majd veszek egy akkori friss modellt, simán jó üzlet.
ngem a 2022-es, az 5 hét használat alatt konkrétan kiborított, csalódást és bosszúságot okozott, soha nem volt ilyen problémám az előtte lévő Apple TV-kkel és ahogy visszatértem 2021-re megint eljött a "kánaán". Csak tippelni tudok a probléma mivoltáról, de biztos vagyok abban, hogy valami félre sikerült a 2022-es modell esetében. -
kennystyle
aktív tag
Pont ez a lényeg, hogy ne kelljen plusz monitor.
Eddig egy HTPC-t használtam, azt szeretném kiváltani. Erre volt kötve egy monitor is de azt sem kényelmes használni mikor leülnék a fotelba zenét hallgatni a monitor meg 3 méterre onnan. Ott megoldottam úgy hogy Spacedesk -el vezéreltem a pc-t tabletról.
Mozizásra jobb megoldásnak tűnik most nekem egy hálózati lejátszó, az már megvan de ott ugye úgyus van projo nyilván. Zenére szeretném megoldani külön monitor nélkül.
És persze a minőség is fontos ez esetben. Mert pl Spotify megy alapból az erősítőn de az a Tidalhoz képest nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest