- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Telót nem cserélek mert sok olyan alkalmazást használok ami nincs ios-ra. Meg az iPhone nem az én árkategóriámban mozog. Amúgy tetszenek az iPhone 12-k szó se róla de én szeretem a droidot.
Végzett a szoftverfrissítés! Most töltöm az alkalmazásokat ami kell. Imádok számomra új kütyükkel szarakodni 😁 . -
Imi1981
veterán
Frissítenem kell a szoftvert mert nem tudom letölteni a netflixet. Szerintem ezen még a vásárláskori szoftver fut annyira nem használták. Pedig nagyon jó készülék. Android telefonra van valami jó remote alkalmazás amivel gépelni is tudok? Lehetőleg ingyenes.
Meddig szokott tartani a rendszerfrissítés? 14.7-re frissít ha jól láttam.
-
Imi1981
veterán
Ebben is van rendszerszinten frekvencia váltás? Infuse, emby, plex youtube, netflix és hbo go megy rajta rendesen full HD - ban? Az, hogy full HD nem zavar mert ugye full HD a tévém (samsung 48 h6400 ) csak működjön megbízhatóan meg a frekvencia váltást fontos lenne (legalább infuse - ban) . Ennek nem érintős a távirányítója ugye? Ennek mondjuk örülnék mert az érintős nem szimpi.
-
galaxys80
veterán
Persze, hogy nem arra. De ezzel az erővel bármelyik zene lejátszó program is szürke.
Szerintem ezen csak te akadsz fent.
A filmek tekintetében, akkor sem lenne meg a fele nekem, ha az összes stream szolgáltatónál előfizetnék.
A minőséget meg meg sem említem.
Messze nem fedi le a kínálat, úgy az igényeket, mint egy zenei stream esetén. -
blakey
titán
Én megvettem a teljeset, úh. engem már nem érint, ráadásul mostantól macOS-en is működik, egyet fizettem, hármat kaptam, mindezt évekkel ezelőtt, nekem ez így jó. Az új dizájn nem tetszik, pontosabban én másképp csinálnám, de "szódával elmegy".
Először egyébként engem is zavart ez az üzletpolitika, de megbékéltem egy "lifetime"-al. -
blakey
titán
Nem is azt kérdeztem, hanem azt, hogy miben indulna a progi, mert attól, hogy nincs benne HDR még egy hiba miatt az is előfordulhat, hogy mégis azt erőltetne és akkor megvan az ok ami miatt nálad lefagy az egész, másnál meg nem. Azért tudhatnád, hogy tisztában vagyok azzal, hogy melyik milyen készülék.
-
blakey
titán
Mi a célod?
#3675 tl-x
Megáll vagy és/vagy nekiáll tölteni (pufferel)? Router beállítások rendben vannak? Lejátszóban nincs olyan beállítás ami ezt idézné elő. Nálam évek óta stabil a lejátszás, soha, semmilyen indokolatlan megállás nem volt Infuse-al, Netflix-el. Plex-et olyan sűrűn nem használom, de amikor igen akkor ott sem volt megállás. A szerveren Plex fut, szóval mint adatbázis az nálam is megvan. -
blakey
titán
Egyébként van egy elméletem, hogy miért ezüst a táv. Szerintem azért, hogy sötétben jobban látszódjon és nem akartak háttérvilagítást. Háttérvilagítással is jól nézne ki. Háttértár növelés sem ártott volna, illetve ez a készülék nem most kellett volna megjelenjen. Szóval félig meddig kényszerből dobják piacra. Megvárom a megjelenést és a teszteket.
-
Csabroncka
addikt
A képen található összes készülék ezt megerősíti : "túlárazott dizájntermék"
Anno pont blakey-vel beszélgettem erről (amikor eladtam a dune-t) - az apple nem engedheti meg magának, hogy ne Ő legyen ezzel a géppel a stream csúcson. Tehát a friss ATV-ken mindig a legmodernebb Netflix/HBOmax/SF..... szolgáltatásokkal lesz jelen. Szerintem itthon a HBO max is előbb lesz ATV-re.
-
Csabroncka
addikt
Sz.tem csak frissítened kell.
-
-
IP1954
aktív tag
Szerintem mindkét felhasználói szokást jól kezeli a program.
Nekem még a bélyegképek is feleslegesek.
Egy időben legfeljebb 500 fájl van a megosztásaimon.
Jellemzően csak a fele.
Ennek a sokszorosát is jól átlátom.
Biztosan nem tévedek többet mint a katalogizáló program.
Ha mégis kíváncsi vagyok valamire, akkor például IMDb.
Sokáig csak 1Mbites internetet lehetett rendelni, minden bitre szükségem volt ... -
IP1954
aktív tag
-
IP1954
aktív tag
Ha jól rendezné magától, akkor úgy használnám ...
Kedvelem a könyvtárakat, rendezem, ahogy nekem tetszik.
Megtaláltam a logikáját:
Ha a rendezést fájlnév szerintire állítom, akkor a helyükre kerülnek a magányosak is.
Csak hiányzik a könyvtár ikon, de mutatja az egyetlen benne levő fájlt. -
b.kov
senior tag
Azért ilyenről még nem hallottam, hogy az alkalmazások egyik napről a másikra nem fognak működni, néznék is nagyot. Ahogy említettem, lehet funkciókban nem fognak bővülni, de attól még a tartalom nagy valószínűleg fogyasztható marad. Elképzelhetőnek tartja azt valaki, hogy a dedikált Netflix gombbal a TV-t release után 4 évvel bekapcsolva majd fogadja egy felirat, hogy bocs, de túl öreg a TV-d?
Nem hiszem.
Egyébként nem flamelni jöttem, én is rajongói vagyok az Apple cuccoknak, de azért ennyire nem fekete-fehér a dolog. Amúgy ha az ember úgy érzi, hogy a TV-je már nem képes kiszolgálnia a beépített rendszerrel, vagy tényleg nagyon elhalad mellette már a kor, na akkor szerintem lehet egy jó turbó neki komplett TV csere helyett. Az OLED kijelzővel én sem 2-3 évre terveztem, reményeim szerint 6-8 évet is bírni fog a masina (légyszi
).
(#2853) devil-k
Amazon Firestick-kel már én is találkoztam, volt is a családban. Habár én nem használtam, de meg voltak vele elégedve a többiek. Főleg az ár-érték, ami lenyűgözte őket. Egyébként csak ismételni tudom magam, Apple TV valszeg azoknak egy nagyon jó választás, akik kihasználják az ökoszisztéma által nyújtott lehetőségeket is. -
nrbx
tag
Szivok rendesen az OMV telepitesevel, szoval lehet, hogy veszek egy Synology vagy QNAP NAS-t. Apple TV-s alkalmazasokkal ettol a ket gyartotol milyenek a tapasztalatok? Esetleg van valami olyan (Apple TV-s szemszogbol), ami egyik vagy masik melle billenthetne a merleg nyelvet?
-
blakey
titán
Írtam, hogy hol van: "Mappában van a film mellett." Nincs külön mappája a feliratoknak, annak nincs értelme, a legtöbb program így nem tudja automatikusan értelmezni és lusta vagyok keresni.
Külön tallózó funkciója nincs az Infuse-nak ahogy lementeni sem tudja a film mellé. -
blakey
titán
A Hangbemenet az amit fogad HDMI-n keresztül, a Hangkimenet (ez most s téma) amit továbbküldd optikain vagy ARC-on (HDMI). Optikain, ebben az esetben ha:
- MPEG a bejövő hang akkor a kimenet PCM lesz
- DD a bejövő akkor a kimenet is DD
- DD+/Atmos a bejövő akkor a kimenet HDMI/ARC-on keresztül DD+/Atmos, optikain keresztül meg DD lesz
- HE-AAC a bejövő akkor a kimenet DD
- DTS/Express a bejövő akkor a kimenet DTS vagy PCM
- DTS-HD MA esetén a kimenet PCM lesz illetve ha tartalmazza a DTS magot akkor DTS -
blakey
titán
-
blakey
titán
Szerinted felesleges, szerintem nem. Ha neked rizsa akkor nem kell elolvasnod.
TV-n keresztül átküldeni a hangot nem minden esetben egyértelmű, van amelyik csakis PCM-be küldi tovább, van amelyik képes az AC3/DTS-re is és van amelyik csakis a DD-t tudja. Az Apple TV minden esetben dekódol, tehát kizárólag az általa továbbküldött formátumok lesznek elérhetőek külső eszköz számára. DD elérhető, DTS nem. MrMC, Infuse a többcsatornás LPCM-et preferálja, joggal, mert úgy jobb hang, de van lehetőség DD-re konvertálni az összes hangot.
galaxys80
Minden hangot megszólaltad az Apple TV és a megfelelő csatornaszámmal, nincs olyan hang amit ne tudna, de te TV-n keresztül használnád így a TV csakis PCM 2.0-t tudna az Apple TV-ből kapott jel alapján továbbküldeni, esélyed sincs, hogy DTS feliratot láss az erősítődön. Maximum DD-t tudnál kicsikarni. Passtrough mód az Apple TV-n maximum DD és DD+ esetén van, az Atmos DD+ segítségével érhető el. -
blakey
titán
Az üzletpolitikájukkal én sem értek egyet, de amikor én kezdtem el használni (talán a 4-es volt
) már akkor lehetett sejteni ezt és volt is belőle sok vita a saját oldalukon. Viszont messze a leggördülékenyebb rendszer iOS, tvOS-hez ha filmet szeretnénk nézni. Mondjuk annak aki első lépésként megvesz egy Apple TV 4K-t és a két lejátszó app között gondolkodik akkor inkább a MrMC-t ajánlom, mert az legalább mindent lejátszik és sokkal olcsóbb.
-
-
blakey
titán
Megnéztem a kínálatot, még nem találtam semmi érdekeset viszont nem tudom minek köszönhető de javulást tapasztaltam a kép minőségében, Infuse is frissült így nem tudom melyiknek köszönhető. Eddig sem volt gondom a képpel de majd még tesztelem. Az új OS eddig egész rendben van, egyelőre gyors, az újítások is tetszenek.
-
bbmt
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
Közben rábeszéltem magam, hamarosan veszek egyet. És ahogy nézem az Apple honlapján jön ez az Apple Arcade és akkor aztán lesz játék is dögivel.
Gondolom, ha majd több Apple TV van lakásban, mind mehet egy Apple ID val és ha egyszer megvettem pl. a MrMc-t,akkor mindre le tudom tölteni nem?
-
blakey
titán
Pedig játékban erős, mármint használni, a felhozatal az más de én nem is néztem utána, mert nem játékra vettem, Asphalt8, RR3 így nem mennek a droidos boxokon de még az okos tv-ken sem, a Shielden esetleg jobb, bár nem biztos, 60 fps bőven elég játékhoz.
TV-den sokmindent megtudsz csinálni csal éöp nem a megfelelő fps-el, soha nem lesz egyik TV lejátszója sem olyan jó, mint egy külső lejátszó. Rengeteg dolgot nem tud a legdrágább TV-k lejátszója sem. -
V.Stryker
nagyúr
A DS videó kb használhatatlan szerintem vagy legalábbis nem kedvelem.
Az infuse 6 látom ingyenes és a fizetős részéből max a több támogatott formátum lehet lényeges. Az ingyenes verzióban van mkv, avi támogatás?
Amúgy érdemes megvenni az Apple TV-t? Jelenleg még nem használunk online streaming szolgáltatást (pl. netflix) a szegényes magyar felirat miatt, de ez később változhat. Játszó cuccként mennyire jó? Gondolom minden erősen zsebbe nyúlós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest