- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
agyhalal #5160 üzenetére
IPhone-13 pro-m van de az nem olyan akkor sem. Szövegbevitelre jó használni de távirányítónak nem kényelmes. Azért még működik a távirányító csak a lefelé nem az igazi de használható! Kicsit reménykedem hogy ezen a szinten marad és akkor még elmegy. Régebben is drága volt az Apple tv távirányító de most 30000 Ft-ért szerintem nagyon drága. Inkább használom így.
-
Imi1981
veterán
válasz
agyhalal #4172 üzenetére
Ezt próbáltam de az előfizetés törlésekor valami hibát dobott. Az a baj, hogy már kb két hete csináltam, és nem jegyeztem meg mit írt. Az viszont nagyon idegesítő volt, hogy csomószor kellett SMS - ben kapott kóddal szarakodni. Vásárolni pofon egyszerű volt 😄 . Na mindegy nekiugrok megint hátha. Akkor elvileg jól csináltam múltkor is. Köszi
-
Alex91
félisten
válasz
agyhalal #518 üzenetére
Tudom, en is azt hasznalom. Nekem is kezesebb. Csak eddig egy buta TV-n volt, most meg a 4k-s okoson. Csak ugye kerdes, hogy van-e jelenleg ertelme majd cserelnem a 4k-s ATV-re? Plane, hogy a TV relative olcso kategoria.
Ami vonzana, ha kvazi lehetne belole egy altalanos gepet csinalni. Safarival, iMovie-val, iWork-kel stb. Vagy csinalnanak egy kijelzovel egybeepitettet, mondjuk ez biztos draga lenne, sot, lehet, hogy kis meretben nem is csinalnak meg.
Szeretem en is, rengeteget hasznaljuk, de a Youtube, medialejatszo funkciot most mar a TV is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest