- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Minden képjavító fosadvány ki van kapcsolva természetesen, nem használom ezeket. De majd átnézem újra.
reggi 50Hz lesz az Európában, de nem tudom, konkrétan mire gondolsz..! Ha a 100Hz-es szappanopera-effektre, az még jó, hogy nincs bekapcsolva filmekhez. Ha nem arra gondolsz, akkor..? A filmek 24p-ben mennek, a TV tudja. -
general
addikt
Urak, igazából én sem nagyon értem, mi változott az előző ATV4k-hoz képest, csak a távirányító?
Szóval mi a frászért adtak ki egy szinte ugyanolyan hardvert?? A távirányítót vajon meg lehet venni külön?
Oké, hogy új chipet tettek bele, de az előző is hiba nélkül futtatott mindent, legalábbis nekem sosem volt gondom, egyedül a képernyővédő akadozik picit fura mód.
Ha ez a kalibráció működi, kipróbálom a vicc kedvéért. Nekem ugyan van itthon i1Display Pro koloriméterem, de tv-t nem tudok vele kalibrálni, csak laptopra kötve, azt meg cseszhetem, ha az ATV elev máshogyan ad színeket más forrásként ugye.
De ahogyan blakey is írta, ebbe nem merültem bele komolyan, elég nekem a monitoromat színhelyesen tartani. -
general
addikt
Ez fura dolog, de én is jártam már úgy, higy a mappában ott a felirat az mkv fájl mellett, rendesen átnevezve, ua mindkét fájlnak, mégsem találta a feliratot, amikor elinditottam a lejátszást. De a Felirat, letöltés menü pontnál meg szépen letöltött egy jó feliratot opensub-ról. Gyakran használom ezt a letöltés opciót, teljesen rendben van.
Infuse -
general
addikt
Helló! BÚÉK!
Van arra valahogyan lehetőség, hogy asztali gépről vagy macbookról flac fájlokat szólaltassak meg az ATV 4K-n keresztül? Infuse Pro előfizetésem is van, de úgy látom, az nem tudja. Van egy rahedli minőségi zeném a gépen, de jó ideje nem hallgattam őket...
-
-
general
addikt
urak, ez a kontroller támogatás csak annyit tesz, hogy használható a játékokhoz valamilyen konzolos kontroller? vagy mást is jelent? egyáltalán nem játszom konzolos játékokat, régen PC-n toltam, de kinőttem. azonban ha lenne végre ATV4K-ra is néhány komolyabb játék, érdekelne, néha kikapcsolódásképpen.
de XBOX-ot, Playstationt nem akarok venni.
-
general
addikt
Urak! Sosem próbáltam még, hogy a frászba lehet kitenni a telo kepernyőjét az ATV—re? Nem találom.
Safariban keresem.
-
general
addikt
az a rész engem is érdekelne, hogy vajon hogyan látom, látható-e valahogy, hogy aktív-e az éppen lejátszott HDR, HDR10, stb tartalom! Samsung qled tv-m van, HDR10-et tud, DV-t nem.
ha a tv mediaplayerét használom, ott mutatja, ha éppen HDR a műsor, de az ATV4K felületén ezt nem találtam eddig, az Infuse sem mutatja.van rá mód, hogy lássam ezt valahogyan? minden eszközöm HDR10 képes, a kábelen is bőven át kell mennie.
-
general
addikt
sziasztok! ATV4K, Infuse Pro előfizetve. kb egy hete jöttem rá, hogy rosszul volt beállítva a megosztás, az Infuse-ban a felhasználónév nem az volt, aminek lenni kéne. mondjuk így is működött, viszont 50-50% volt, hogy látta egyáltalán az asztali gépemet, amiről lejátszom a filmeket, volt, hogy harmadik restart után jött csak létre a kapcsolat.
most javítottam, így most már mindig látom, ezzel nincs is gond. viszont most bármilyen mkv-t játszok le (720p és 4k is), folyamatosan szaggat, 2-3 mp-ként egy apró röccenés, de látható és szörnyen idegesít. korábban is volt már ilyen gondom, emlékszem, aztán valahogyan megoldódott, de nem emlékszem, mitől.van esetleg ötletetek, mit nem állítottam be, vagy mit nézzek meg, mi okozhatja az akadást? kábelen megy minden.
-
general
addikt
dts 7.1 viszont nem? ha egy film ebben van, de nem tudja, redukálja 5.1-re? lehet ezt látni valahogyan, épp mit szólaltat meg? mert az AV erősítőm csak annyit mutat, hogy direct pcm vagy multi lpcm. valahol olvastam, hogy ez attól függően változik, hogy épp nem az ATV dekódolt, hanem mondjuk az Infuse, de lehet rosszul emlékszem.
ja igen, kérdés
: ha egy film Atmosban van, 7.1, azt pl mi dekódolja, az app vagy az ATV? az erősítőm tud 7.1-et csatornát, de és mivel csak dekódolt jelet erősít, ezek szerint működhet így?
-
general
addikt
a tapasztaltabbaknak valószínűleg vicces lesz, de nemrég van csak ATV4K-m, most olvastam, hogy a DTS-t ez sem játsza le/kódolja át, de legalább átengedi...
ez igaz?
ha igaz, mi a fenéért van ez a DTS mizéria annyi helyen? a Samsung tv-k sem támogatják, pedig tudtommal a legjobb hangminőség ezen keresztül érhető el általánosságban.ha jól olvastam, akkor az Infuse és a MrMc kódolja ilyenkor a DTS-t, az ATV4K meg átengedi tovább.
az ATV4K mindenképpen csak LPCM-et küld/enged át, nem enged forrást az AV erősítőnek? tehát pl hiába vennék egy uptodate 4k házimozi erősítőt, ami mindent tud, akkor sem az dolgozna, csak erősítene? (amennyiben ATV4K-t használok)?
másrészről felmerül a kérdés, hogy akkor a videojelet sem az ATV dekódolja, hanem pl az Infuse/MrMc, amennyiben háózatról, NAS-ról, desktopról játszok le filmet? nálam ez utóbbi van, desktopon vannak a filmek.bocsánat a laikusnak tűnő kérdésekért, még mindig nem tiszta nekem minden médiaplayer témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest