Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcus047
csendes tag
Sziasztok,
ha egy Samsung Q82r tvhez csatlakoztatok egy Apple 4k tvt, HDMI arc al a tv összekötve egy Samsung hw q90r el, lesz e Dolby Atmos hangom?
Tv tudja a Dolby Digital Plust, Netflixen van is Atmosom. Elvileg működnie kellene,nem? -
Marcus047
csendes tag
"Fire stickel nem lennék beljebb, Prime felejtős, nagyon kevés a magyar tartalom. - megy rajta az Apple TV+ is, nem írtam, hogy Prime-ot használj"
Apple tv+ a Samu tvmen is megy, van a Tizenen Alma, de Almán Atmos CSAK az Apple boxon keresztül.
Netflixre nemrég jött az Atmos, most arra készülnek, hogy a képet is feljavitsak, a teljes tartalmuk újra lesz rakva.
-
Marcus047
csendes tag
Pont ez az, akinek elég gyors a netje, az kapja gyorsabban, jobb minőségben.
Dolby Vision amúgy sem lenne semmiképpen, Vision nincs Qledeken.
Igazából csak az Atmos miatt ruhaznek be Apple boxra, a filmek nagyreszenel van Atmos.
Netflixen van egyedül most Atmosom, nagyon állat 😁
Baromi jó a tvm lejatszoja,de az Atmost nem játssza le 😕
Pl a torrentrol húzott 4k Hdr filmek magyar Dolby 5.1 e nagyon gyász...angol 5.1 már valamivel jobb.
Fire stickel nem lennék beljebb, Prime felejtős, nagyon kevés a magyar tartalom. -
Marcus047
csendes tag
Samu q82r a tv, és Samu q80r a soundbar.
Van Apple app a tvmen,de Atmos támogatás csak Apple boxon van 😕
Netflixen hasít is az Atmos.... 😁
Kifejezetten az Apple Tv+ 4k hdr10 film kölcsönzős, film vasarlós szolgáltatáshoz venném az Apple Boxot(saját tartalom úgyis kevés), ezért érdekelt, hogy az ott vásárolt 4k Hdr filmet milyen sebességgel játssza le.
Sajnos csak 30mb/S el kb, mint a többi szolgáltató pl a Rakuten és a Netflix.
Az baromság, hogy nem kell, vagy kellhetne több 100mb/S gyorsaság streaminghez....akinek gigabites netje van, jöhetnének 5x 10x gyorsabban a tartalmak,mint most, és rögtön ott tartanánk, hogy felesleges a 4k Bluray lemez. Mondjuk ez a nem is olyan távoli jövő szerintem 🤔 -
Marcus047
csendes tag
válasz
MasterMark #3126 üzenetére
Sorry, lehet nem jól fogalmaztam, természetesen az Apple Tv + szolgáltatására gondoltam!
Nyilván nem fogom elvárni, hogy a Netflix 100-150mb /S el fusson, mikor 25-30 kell hozzá.
Apple is lekorlatozza 30korulirea saját streamingjet? -
Marcus047
csendes tag
Hogy tudja helyettesíteni egymást?
Hogy egy 4k Bluray film 10e, és van forgalomban kb 2 tucat.
Apple streamingen meg több 100 film, a legdrágább is 4e, és vannak nagyon jó pakkok, úgy kijön 2-3 e egy film.
Felskalazas nem izgat, a tvm is elég jól skalaz, a boxot meg kimondottan 4k Hdr tartalomra venném streaminghez.
Ha az elvi lehetősége megvan, hogy akár több 100 MB/S el fusson egy stream, mert a box tudja,akkor ebből kiindulva, blurayhez hasonló minőség is lehetne 🤔
Józan paraszti ésszel.
Ezért nyomozom most a dolgot végülis -
Marcus047
csendes tag
válasz
MasterMark #3123 üzenetére
Pont ez érdekelt, hogy hiába tud 1gigat az Apple box, ha a streaming csak 30 MB/S el jön,mint a Netflix.
-
-
Marcus047
csendes tag
válasz
MasterMark #3117 üzenetére
Pár hónapja vettem új 4k TVt, 2 hete kb Atmos os soundbart, és rátaláltam az Apple tvre.... kövi vétel egy 4k lejátszó lenne, de most elbizonytalanodtam, ha ugyanazt a minőséget megkapom Apple Tv box al,és gigabites nettel 🤔
Apple streamingje nagyon tetszik, jó árakon vannak 4k filmek, Dolby atmossal, Hdr el!
Egy 4k irány film alsohangon 10e, abból strramingen kijön 2-3 film és nagyon jó pakkok is vannak....
Szal ez a dilemmam 🤔 kiváltja az apple Tv box a 4k Bluray lejátszót? -
Marcus047
csendes tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy az Apple Tv box kihasználja a benne lévő gigabites gyorsaságot,ha 1gigas neted van, vagy maximum 25-30 MB/S el streamel?
Ugye a Blu Ray filmek futnak 100-110 mbs és gyorsasággal....
Magyarul, gigabites nettel elérhet bluray minőséget, vagy az semmiképpen nem lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest