Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe1
tag
Teló RN8 T, MUI Global 12.5.2 .0 Stabil verzió fut Android 11-en. a K&H Google Pay-t használja. A rendszerfrissítések automatikusan mennek. Az akku kímélő az érintett alkalmazásoknál ki van kapcsolva, engedélyek megadva, a MUI optimalizálás be van kapcsolva, ez kimaradt a próbából. HCE pénztárca, alapértelmezett fizetés beállítva.
cidalain! Ha az Erste ilyen stabilan megy, akkor lehet, hogy a K&H-nál vagy az NFC-nél van a gubanc.
-
enduser333
csendes tag
@kbali biztonsági mentésből. Azt hiszem.
Nem vagyok biztos benne, hogy mit csináltam, csak követtem az utasításokat. Magától feltelepült minden app, nagyjából.Ami a legxarabb, h random újraindul. Ma pl. nem ébresztett, tehát majdnem lemaradtam az órámról (én vagyok a tanár, tehát vérciki lett volna), illetve anyám hiába hívott (volna) kétségbeesetten hajnalban, mert a telefonom a pinkódot várva békésen hevert az ágyamban, és nem fogadta a hívásokat. Pedig ez mondjuk alap lenne, egy telefontól.
Az, h a Messenger üzeneteket vagy megkapom, vagy se, már meg se érint. (Qrvnyjt, dehogynem), de a TELEFONHíVÁSOK azért legyenek már meg!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Rally
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest