-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joe1
tag
Teló RN8 T, MUI Global 12.5.2 .0 Stabil verzió fut Android 11-en. a K&H Google Pay-t használja. A rendszerfrissítések automatikusan mennek. Az akku kímélő az érintett alkalmazásoknál ki van kapcsolva, engedélyek megadva, a MUI optimalizálás be van kapcsolva, ez kimaradt a próbából. HCE pénztárca, alapértelmezett fizetés beállítva.
cidalain! Ha az Erste ilyen stabilan megy, akkor lehet, hogy a K&H-nál vagy az NFC-nél van a gubanc.
-
enduser333
csendes tag
@kbali biztonsági mentésből. Azt hiszem.
Nem vagyok biztos benne, hogy mit csináltam, csak követtem az utasításokat. Magától feltelepült minden app, nagyjából.Ami a legxarabb, h random újraindul. Ma pl. nem ébresztett, tehát majdnem lemaradtam az órámról (én vagyok a tanár, tehát vérciki lett volna), illetve anyám hiába hívott (volna) kétségbeesetten hajnalban, mert a telefonom a pinkódot várva békésen hevert az ágyamban, és nem fogadta a hívásokat. Pedig ez mondjuk alap lenne, egy telefontól.
Az, h a Messenger üzeneteket vagy megkapom, vagy se, már meg se érint. (Qrvnyjt, dehogynem), de a TELEFONHíVÁSOK azért legyenek már meg!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest