- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Petrónius #2020 üzenetére
Csak ha a chrome integrálva van a rendszerbe, akkor nem lehet törölni, csak tiltani. Törölni, csak rootolás után lehet. Legalábbis nálam LG-n így van. A gyerek és az asszony Xiaomi telóin is le vannak tiltva az ilyen szarok, mert törölni nem lehet. Amit lehet, ott is töröltem.
-
-
Joe1
tag
válasz
Petrónius #751 üzenetére
A 2,5 D-s üvegfóliáknak nincs kerete, de az sík üveg, nem követi a kijelző széleinek ívét, tehát mindenképpen 3D, 5D, 9D, 10D üvegfólia ajánlott hozzá. Nekem a RN5-n, a RN7-n 5D, 9D van ezek mind fekete, vagy fehér kerettel készülnek, nyilván a fekete telefonhoz fekete keretes illik. Van elég sokféle tokom, de még egyik sem nyomta fel a szélét. A 8T-hez most van úton az 5D-s üvegfólia és tok, Hazai boltokban zömmel csak sík 2,5 D üveg van.
A sík üvegek mellé adnak folyékony ragasztó félét ami kitölti a hézagot. -
Joe1
tag
válasz
Petrónius #704 üzenetére
Szia Petrónius!
A tok fotóin valóban középen vannak a kamerák, de ezek gyári fotók egy sémára több típus felsorolásával, de a kiválasztás után gyakori, hogy nem azt mutatja pontosan.
Írtam az eladónak erről a problémáról, de megnyugtatott, hogy a rendelésnek megfelelő típus lett elküldve. Szerintem jól néz ki, a leírás szerint esés ellen fel van vértezve, középen meg átlátszó, így a tetszetős hátlap sem lesz eltakarva.
Együtt jön 3 db 9D-s üvegfóliával, addig meg remélem megóvja a gyári tok és egy RN7-es üvegfólia ami megmaradt. Egyébként jó rá, csak alul kb 2-3 mm-t nem takar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest