- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe1
tag
Sziasztok!
A mobilfizetés nem akar összejönni a K&H appal. Korábbi hozzászólásokban is volt már téma, de megoldást nem találtam itt sem rá. Minden be van állítva, Vallet is telepítve van, simple kártyát nem akarok. Fizetés előtt mindig ellenőrizni kell, mert ledobja, újból csatlakoztatom a kártyát és legtöbb esetben így sem sikerül fizetni vele. Vinni kell kp-t vagy a kártyát amit bizonyos okból nem akarok. A telecenternél sem tudtak segíteni. Idegesít, hogy az előttem fizető magabiztosan odatartja a mobilt és már megy is elfele én meg 1 hónapja ezzel sz@rozok, nem merem odaverni, hogy a terminálnak nehogy baja essen. Nektek működik, mi kell még hozzá, hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi note 14 pro 5G
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest