- Fotók, videók mobillal
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- TKSTAR TK905
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3577 üzenetére
Lehet van olyan is, de amikor a kezembe vettem, és a szemem láttára csinálta 1 gyári héttel a visszaállítás után, hogy megáll 2 percre úgy, hogy nem reagál semmire konkrétan, azért furcsa volt. A hosszú bekapcsológomb nyomásra sem bírt újraindulni, természetesen a kijelzőt sem zárta le rövid nyomásra. Én ilyet még Androidos gyári ROM-os telefonnal nem láttam. Lehet, hogy hardveres a hiba, nem tudom, de akár a hálózattal is összefügghetett valami, mert mióta nem használja folyamatosan, csak a gyerek Youtube, meg játék, SIM nélkül, azóta nincs annyiszor ez a jelenség.
-
szemy94
senior tag
válasz
enduser333 #3574 üzenetére
Sógornak is valami iszonyat belassult a telefon néha, 2-3 percig meg-meg állt, újraindítani se lehetett... gyári visszaállítas sem sokáig segített. Nem tudom, hogy minden Xiaomi ilyen-e pár hónap után, de nagy csalódás volt ez a készülék. (Asszony Poco M3-ja egyenlőre jól teljesít, az még most féléves)
-
szemy94
senior tag
Üdv mindenki!
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, sógoromnak van ilyen készüléke, és van, hogy 20-30 másodpercekre (van, hogy még több) is képes megállni, ma például közeli megosztásnál sikerült ezt produkálnia, de volt már facebook, és sok más közben is, ilyenkor nem az adott program fagy le, nem enged a kezdőlapra sem lépni.
Csinált már gyári visszaállítást is, de a probléma továbbra is fenn áll.
Valaki találkozott már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest