- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
estikornel
tag
válasz
hellboy.4591 #3690 üzenetére
Én a sötét móddal küzdök most, be lehet alapból állítani, hogy némely alkalmazáshoz kérem-e külön vagy sem. Eddig működött mindegyikkel nagyon szépen, most viszont:
-Spotify: Play/pause ikon középen nem látszik csak ha kikapcsolom külön az alkalmazáshoz.
-OTP netbank: az ujjlenyomat ikon nem látszik, az új regisztrációhoz kötött appban pedig csak világos mód van..Emailek továbbra is 30-40 perccel később érkeznek meg. Pl: megrendelek netpincéren valamit, és simán eltelik fél óra mire megérkezik a mail róla. Pedig telefonról rendelem szóval az sincs, hogy alvó módban van a telefon. Miui energiatakarékosság minden appról le van szedve és így is. Elfelejtett jelszó esetén ez nyilván nagyobb gond..
-
estikornel
tag
válasz
hellboy.4591 #3686 üzenetére
Nekem is borzalmas lett a telefon amióta feltettem, olyan lett mint egy 20000 ft-os Huawei P70 Pro Max klón a wish/aliexpressről. Az animációk akadnak, teljesen kivették az új fajta kontrol centert (felülről lehúzós akármi), akkuidőt még nem nagyon néztem. Előző verzión még választható volt, még akkor is ha csak azzal a béna szürke háttérrel a háttér elmosás helyett. Végre bekerült a képernyő aljára az a kis csík amit a teljes képernyős gesztusvezérléshez jár, de egy szenvedés használni mert darabos a mozgása pl. az oldalrahúzós alkalmazásváltáskor. Ujjlenyomatos feloldáskor sokszor még az óra is ottmarad egy pillanatra a főképernyőn, annyira nincs optimalizálva.
Factory reset megvolt, azelőtt még ennél is rosszabb volt, úgyhogy én ezt a frissítést csak azoknak ajánlanám akik szeretnek kísérletezni. Lehet, ha nem 2-3 havonta jönne új telefon a xiaomitól akkor a szoftveres fejlesztés sem lenne ekkora káosz.
-
estikornel
tag
Az új rendszer mikor jön OTA? Kb egy hete megjelent már elvileg aztán még mindig sehol semmi, recoveryből most nem szeretném telepíteni pedig..
-
estikornel
tag
válasz
estikornel #1409 üzenetére
Erre esetleg valaki fólia témában?
-
estikornel
tag
Sziasztok, ti milyen uvegfoliat hasznaltok? Az xpro 0.33 oldal lelog fel mm es eleg konnyen felvalik, mintha kisebb kellene ra mert enyhen ivelt a kijelzo peremen. Az ajanloban ebayes linkek vannak nekem itthon is kaphato bevalt darab kene, nem baj ha a notch le van takarva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest