- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3577 üzenetére
Lehet van olyan is, de amikor a kezembe vettem, és a szemem láttára csinálta 1 gyári héttel a visszaállítás után, hogy megáll 2 percre úgy, hogy nem reagál semmire konkrétan, azért furcsa volt. A hosszú bekapcsológomb nyomásra sem bírt újraindulni, természetesen a kijelzőt sem zárta le rövid nyomásra. Én ilyet még Androidos gyári ROM-os telefonnal nem láttam. Lehet, hogy hardveres a hiba, nem tudom, de akár a hálózattal is összefügghetett valami, mert mióta nem használja folyamatosan, csak a gyerek Youtube, meg játék, SIM nélkül, azóta nincs annyiszor ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest