- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
szemy94
üzenetére
Nem akarom senkinek sem megmondani, hogy hogyan használja a telefonját, de ezeknek a belassulásoknak a nagy százaléka mind user error. Nekem nem sokára 2 éves lesz a Note 8T, az asszonynak lassan szerintem a 4-et karcolja a Mi A1, de mind két telefon olyan, mint amikor kivettük a dobozból. Eddig egy gyári visszaállításom volt, az is csak akkor amikor Android 9-ről 10-re frissült a teló.
Sajnálom hogy sokaknak ennyi rossz tapasztalata van, mert ez egy bitang jó készülék még mindig. Ha nem lenne a bluetooth-wifi gubanc vele, akkor nem igazán lenne okom a cserére. Most sem tervezem és remélem még sokáig velem marad, mert amire én használom arra tökéletesen megfelel. -
aszti75
senior tag
válasz
szemy94
üzenetére
Párom telefonja is produkál hasonlókat. Volt, hogy a google asszisztens betöltése közben akadt meg úgy a rendszer, hogy a kis pöttyök a (home gomb) körül látszódtak a fehér képernyőn
Ez akár 5-10 mp is volt, de olyan is volt, hogy telefon lezár/felold oldotta csak meg. En úgy gondolom, hogy a ram kezelése nem a legjobb a 10 alatt.
Használtam Note 8T-t Android 9-cel,ott nem emlékezem hasonló esetre.
Persze párom telefonján is volt FR, de hiába...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi