-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Srácok! Valaki legyen szíves és adjon egy leírást,linket,hogy mivel és hogyan kell flash-elni a ROM-ot.Kismillió leírás van a neten,de eddig még normálisba nem futottam bele..
-
aszti75
senior tag
válasz
aprokaroka87 #3556 üzenetére
-
aszti75
senior tag
Érdekes egy frissítési módszere van a Redmi-nek.
Azt tudom,hogy decemberben is pc-n frissítettem,de már nem emlékszem hogy hogyan kell. Valami progi kell hozza meg firmware kereső?
Valaki tud ebben segíteni?
Nagy eséllyel, valóban csak pc-ről fog tovább frissíteni. -
aszti75
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3552 üzenetére
Igazad van. Nem frissít
-
aszti75
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3550 üzenetére
Akkor szerinted,amit crok társunk írt,azzal a módszerrel nem fog összejönni a frissítés?
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Ma ismét tulajdonba került egy RN8T. Amint látom,11.0.10.0-nél tovább nem frissít. Régió váltás nem jött be. Van valami mód pc nélkül (jelenleg nincs pc-m) tovább frissíteni?
-
aszti75
senior tag
válasz
szemy94 #3174 üzenetére
Párom telefonja is produkál hasonlókat. Volt, hogy a google asszisztens betöltése közben akadt meg úgy a rendszer, hogy a kis pöttyök a (home gomb) körül látszódtak a fehér képernyőn
Ez akár 5-10 mp is volt, de olyan is volt, hogy telefon lezár/felold oldotta csak meg. En úgy gondolom, hogy a ram kezelése nem a legjobb a 10 alatt.
Használtam Note 8T-t Android 9-cel,ott nem emlékezem hasonló esetre.
Persze párom telefonján is volt FR, de hiába... -
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki okosórával a készüléket? Nekem random szét kapcsol a Bt.Van valami beállítási lehetőség,hogy ne kapcsoljon szét.Egyébként egy Xiaomi Haylou-val használom. -
aszti75
senior tag
-
aszti75
senior tag
válasz
Flowtation #3019 üzenetére
Akkor megnyugtatlak, MIUI 12 alatt is hajlamos,hogy az itthoni wifi 10%-ával "hasit"
Legalábbis nekem Bt használat után.
Ha végig csinálom az általad említett procedúrát, egyből van a 20 Mbps helyett 200 Mbps net. Botrányos -
aszti75
senior tag
válasz
Blamazs #2989 üzenetére
Tisztázzunk valamit. Külön appot használsz az outlookhoz vagy simán hozzáadtad az outlook fiókot a telefon fiókjaihoz? Nekem személyes (IMAP) fiókként van az outlook és rendesen szinkronizálja a telefon.
@viktorhu: Az a kevés akku idő amit ezzel nyerni lehet a kezelhetőség rovására megy...
-
aszti75
senior tag
válasz
Blamazs #2984 üzenetére
Beállítások-Fiókok és szinkronizálás- Automata adatszinkronizálás.
Nekem a gmail app gyűjti be az outlookot is, nincs külön app az outlookra. Ezt elfelejtettem irni.
Amit még megnéznék a helyedben az az outlook fiók beállításában a szinkronizálás gyakorisága. Nekem ez 15 percre van beállítva. -
aszti75
senior tag
válasz
petya2012 #2981 üzenetére
Zsebmód kikapcsolása a megoldás.
Beállítások- Képernyőzár- Zsebmód- Ki. @ Blamazs: Nekem rendesen szinkronizál, legalábbis a gmail, autlook fiók.
Automatikus szinkronizálás be van kapcsolva?
Végső esetben egy Fr, ha az sem oldja meg, akkor csinálnék a helyedben egy rollback-et. -
aszti75
senior tag
válasz
Stylewars_kp #2978 üzenetére
Valószínűleg csak a szemem játszhatott velem vagy fáradt voltam, de most úgy tűnik, hogy tényleg gyors
-
aszti75
senior tag
Üdv!
10/12-vel kicsit lomhább az ujjlenyomatos feloldás.
Vagy, csak nekem tűnik annak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest