- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Szia!
Aha...
Nos, most egy ilyen verzión néztem utána: V12.0.4.0.QCXMIXM (xiaomi.eu)
Itt a Beállítások -> Hangok és rezgésekbe semmit nem találtam, de kint főképernyő fizikai gomb hang LE majd a három pötty, alul megjelent a "Ne zavarj mód", arra rá böktem, alatta megjelent egy időzítő opció, amin be lehet állítani, hogy mennyi ideig legyen be kapcsolva a mód.
Ne zavarj mód és a Néma mód közt mi a különbség ? Szerintem (nekem) ugyan az.
Mi a ROM verziód ? -
user26
senior tag
Szia!
"Néma mód időzítés" , ezt kifejtenéd, hogy hol lehetne megtalálni, illetve mire is való ? Csak kíváncsiságból utána néznék, mert máshol is olvastam ezt a gondot..."Redmi note 8t akadására-lagolására van valami megoldás?"
Igen.
ROM verzió ?
Barátnőmnek ilyent vettem, eleibe gyári Globallal használta, majd EU -ra váltottam neki, és egy deka gond nics.
Apámnak is erre cseréltem ki, nála jelenleg még EEA, V12.0.2.0.RCXEUXM Rom fut, nincs panasz semmire.Több infó hiányában két feltételezett gond lehet:
1, hardver gond, 100-ból 1.
2, szofver gond, webshopos tákolmány, rosszul frissített.
(Vagy éppsengéssel a rendszer appok akadnak - laggolnak, vagy általad használt más, szerintem ez se mindegy.) -
user26
senior tag
válasz
hellboy.4591 #3634 üzenetére
Apámat zavarja, hogy csak úgy megjelent, és hűlyén fogalmazva néha eltűnik egy kis időre majd újra megjelenik, ideig óráig, és eltűnik.
Nincs rá szükség, nem volt rá szükség. (VOLTE-val gond nincs, csak nincs rá szükség)
Pár napja kapta ezt a modelt, korábbival semmi ilyen gond (észrevétel) nem volt. -
user26
senior tag
Sziasztok!
Egy SIM kártáyvával (Telenor), semmi előjel nélkül, semmi álítás cserebere nélkül az óra mellett fent jobbra megjelent a VOLTE felírat, hogyan lehet eltűntetni ?
Köszi.
Xiaomi EU: V12.0.2.0 -
user26
senior tag
Üdv!
Redmi Note 8T EEA Stable V12.0.3.0.QCXEUXM
Redmi Note 8T Global Stable V12.0.3.0.QCXMIXM
Mind a kettőbe google tárcsázó, és üzenetküldő van ? -
user26
senior tag
Köszi az infókat!
Valaki megtudja mondani, hogy a Global (V12.0.3.0) -ba mi a Miui Messaging app verzió száma ? -
user26
senior tag
Üdv!
Redmi Note 8T, EEA Stable V12.0.3.0.QCXEUXM rendszer fut a telefonon. Kb fél napja használom, de úgy érzékelem, hogy némi microlagg van, 1-1 művelet előtt gondolkodik több másodpercet, számomra megszokott e gyártó más modelljéhez képest.
Konkrét példa, pl:. kameraváltáskor némi kis gondolkodás kell neki, hogy az előlapi, illetve hátlapi kamera elinduljon.
Ezt (ezeket) leszámítva korrekt, remekül megy. Ez vélhetően szoftveres malör lehet, vagy alap esetben EEA EU -s Rom alol így megy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest