Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
Akkor van mit átnézni mert itt a miui ban annyi minden van annyi féle beállítás hogy fantasztikus
remekül személyre lehet szabni.
hát első körben Az érdekelne hogy ami nálam hibásan működött azok neked hogy működnek
Screenshot vagy kijelző fénykép, kijelző videó felvétel vagy screen recorder, cast funkció redőnyben van, ez lenne a wifi display funkció, ha érthetőbb akkor Miracast. Bluetooth wifi GPS működése. Röviden ennyi -
FunPro
őstag
Nekem ez a blacplayer most bevált. Régebbi telefonomon (nokia 7.1) android one-volt, és amit használtam zenelejátszót, azt letiltotta a store. Utána pedig jött egy update, és utána nem is lehetett a zeneapp eq-ját használni. Van külön eq app, azt használtam. Csak az meg mindenre érvényes volt, így a youtube-tól kezdve a messenger hangoscsevegésen át mindennel megszívtam. Szörnyű volt.
De ha nincsenek extra igényeid, a sima miui lejátszó is teljesen jó. Nekem ami elengedhetetlen az az eq (füles nélkül is, amit ha jól tudom az alap lejátszó nem tud), meg folderplay. A többi már csak cifrázás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- Ukrajnai háború
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest