- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Ezt a tokot rendeltem és igazából egészen jól bevált. Vékony és a kamera lencséje sem éri az asztalt.
-
Bl.Gyo.
őstag
-
A képeken EU Stabil van, létezik Globál Stabil is. Az számozásban előrébb jár. Abban pl most legutóbb jelent meg a faceunlock miközben nekünk EU stabilon volt. Van itthon ilyen is olyan is van mivel összehasonlítani. Sok apró dologban más. Mittudimén pl egyikben eldugva frissül az avast wifiről másikban nincs ott a kapcsoló. ilyen pici látható difik vannak.
Ismerem mi a difi 2 és 3 között. Azt Mondom hogy mind 1 mire van kötve 10W a vége. Szinte alig több qc2-3-al mint 5v2a-el. Nem használja ki a qc lehetőségeit. Nem lassú, de nem is megy maxon a téma. mértem ezer féle képpen.
-
azimut
aktív tag
Köszönöm a válaszodat, kijelölted az irányt. Utánanéztem a technikának és a kütyüknek, hát hüm-hüm... Kütyü a telóra, plusz táp a kütyünek, plusz HDMI, plusz monitor. Lehet, hogy marad a "kilógás", vagy keresek egy balekot, aki végig áll néhány órát a kamera mögött.
Amit videóra vennék, az kb 15m a lakástól, lehet, hogy az Asus routerem hatókörét kibővítem, hekkelt firmware, egy pár miliwattal növelhető a teljesítmény, így a hatókör is. Aztán Airdroid próba. Korábbi telefonommal nem sikerült, egy állóképet kimerevített, nem láttam a valós eseményeket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged