- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
Vartanus #2927 üzenetére
Akkor visszakérdezek. Minek a sok szabad memória? A memória nem azért van, hogy a rendszer használja? Majd ha egy appnak szüksége van memóriára, akkor a rendszer majd biztosítja számára! Soha nem értettem ezt a szabad memória hajhászást. Minél több legyen, annál jobb? A nagy túrót jobb. Minél kevesebb, annál gyorsabb a rendszer, hiszen a gyakran használt dolgok ott vannak a memóriában, csak onnan kell megnyitni, nem kell őket betölteni. Ez pedig idő, és energia megtakarítás! Ha a memória csak ott van üresen, semmi által nem használva, az kinek, és főleg mire jó? De te tudod....
Most még egyszer átolvasva látom, hogy te is inkább sokallod a szabad memóriát. Hát ha a rendszernek ennyi is elég a te használatodhoz, akkor ennyit fog használni. Nem tudom milyen rendszeren vagy. Esetleg kapcsold ki a miui memória optimalizálást, az agresszív tud lenni. Egy próba, annyit megér. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Vartanus #2893 üzenetére
Lehet éppen olyan is,hogy az amerikai fickóéban esetleg kis anyag hiba volt vagy franc se tudja,nekem pl a bekapcsoló gomb esett ki de azt mondták ilyen hibával még nem találkoztak,lehet nálam is anyag gyengülés volt vagy nem tudom.
Szerintem ha van 6gb verzió az max B20 nélkül kínai vagy indiai verzió.Itthon ilyet találtam 4/128gb
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Vartanus #2885 üzenetére
Itt pl nem sikerült eltörni , de biciklizéskor miért nem tartod máshol?Nekem pl van egy csíptethető tokom amiben hordom ha bárhova is megyek,öv nélkül is használható mert lehet övre fűzni is meg csíptetni is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest