- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
#07282432 #9246 üzenetére
... érdekes! Nekem nem volt semmilyen mappám hozzá! Minden alkalommal, mikor lecseréltem a Gcam appot, töröltem a cache-t, meg az adatokat, majd uninstall a progit. Ezek után telepítettem az újat! Ami fura és Pityu is jelezte, nem kellett újra konfigurálnom a Gcam-et, mert minden megmaradt, pedig az általad jelzett mappa sem az adott útvonalon, sem máshol nem jött létre!
-
törölt tag
A legutolsó 7.2-es Gcam amit linkeltem az megy 9/10 alatt is. Míg 7.09 csak 9 alatt fut. Mindkettő támogatja a config fájlokat,igaz a 7.2 nem próbáltam ki mert 7.09 van fent nekem.
Hypercam meg kuka nálam....
Az útvonal a belső tárhely/GoogleCamera/Config vagy Configs
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#07282432 #9224 üzenetére
Most lenullázom az egészet a parrot féle marad a hypercam meg kuka szerintem.Nekem gyári eu global rom van fent sosem piszkálom,nem romolok magyarán.
Ez engem nem érint,mert nekem nem android 10 van hanem csak 9 arra meg a 7.2 verzió nem megy fel
Nekem a hypercam csinál ilyet ami szintén egy verziója a gcamnak,hogy vakuzok valamire és kiégeti a képet csak azt nem értem miért.A parrot féle gcam meg normálisan működik.
Ja és védőfólia miatt nem lehet mert azt csak a kamerára rakod nem a vakura,viszont redmi note 5-nél mivel a két lencse között volt a vaku és védő fólia ment rá na azon előfordult,hogy szar lett a vakus kép de nem közelről hanem távolabbról csak. -
fradi81
veterán
gcam ilyen vakus képeket csinál, a gyári app nem. Ez lehet a kamera védő fólia miatt van?
-
Pityu.
nagyúr
Furcsa ez a google camera közelről akartam valamit fotózni csak lámpával megvilágított szobában,vakut bekapcsoltam kép elkészül de zajos nem értem vakuval miért viszi az iso-t 1000 felé. Aztán a vaku elé raktam egy papírkát,hogy szórt fényt csináljon,úgy már csak 300 körüli vagy feletti iso-t alkalmazott,még vaku nélkül is csak ötszáz valamennyi volt az iso. Ha nullázni akarom a gcamot akkor a gcam nevű mappát kell törölnőm vagy csak a bennelévő config mappát? Amellett még van egy lib mappa is. Próbálgattam most a hypercamot meg a parrot félét de én úgy álapítottam meg,hogy a parrot féle jobb.
#cybermanus
Köszönöm,viszont kívánom,meg mindenkinek én is ugyan ezt kívánom,boldog karácsonyt
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#07282432 #9082 üzenetére
De van egy gcam mappa van benne egy configs mappa meg egy lib mappa.A configs mappát törölnöm kéne?
Én leginkább photoshopban szoktam szerkeszteni a camera raw filter segítségével,létezik még jó pár féle raw szerkesztő de én csak ezt használom.Meg még módosításra hatások ilyesmik a Nik collection plugint.
-
Pityu.
nagyúr
Isten igazán a redmi note 7 essel is meg gcammal meg kis tudással lehet nagyon jó képeket lőni,volt drágább teló is a kezem között és isten igazán nem sokkal voltak jobbak a képek.De mondjuk én dolgozni is szoktam a képeken mert raw-ban fotózok általában.De ami itt az olcsó telefonnál zavaró lehet az a drágánál is ép úgy zavaró.
-
miqlas
őstag
Tegnap kijött egy új Gcam verzió Parrot043-tól! A slowmo ebbe a verzióba már bekerült + kapott egy rakás javítást is, de a nightsight képelforgatási hiba maradt ...
-
tbc2
tag
Köszönöm a tippet, valóban javít valamennyit a minőségen az, ha nem hagyjuk, hogy a Xiaomi szoftver "javítson" rajta
Ezt a "kerüljük ki a sound processing engine-t" kapcsolót gondolom GCAM-ben, vagy a saját appjába nem implementálták.
Egyébként viszonylag korrekt minőségben vesz fel magas és közepes frekvenciákat, csak a nagy amplitúdójú mélyeket nem tudja megfelelően lekezelni... mintha simán csak az erősítőben a gaint kéne lejjebb venni... Persze ennél biztos jóval bonyolultabb... Vajon más gyártók hogy csinálják, hogy jó lesz a végeredmény?
-
tbc2
tag
Na megvettem a Note 7-et. A kamerával kapcsolatban mindenkit megnyugtathatok, hogy nagyon frankó (GCAM-mel), a videófelvétel szintén. A videófelvételben egy komoly bug van, de erről már tudtam a vásárlás előtt, és sajnos régóta nem javítja a Xiaomi: a hangos hangok torzítva kerülnek felvételre. Pl. koncerten, dizsiben konkrétan használhatatlan lesz a felvétel.
-
tbc2
tag
Sziasztok!
Mivel a mai napon hivatalosan is AWS Certified Cloud Practitionerré váltam (tudom, kis lépés ez az emberiségnek, de nagy lépés nekem :D), úgy gondoltam, hogy meglepem magam egy ilyen telefonnal.
Azt szeretném kérdezni, hogy egy Redmi Note 4-ből átülve mik lehetnek azok a dolgok, amik negatív meglepetést tudnak okozni. Tudom, hogy csomó ex-Note 4 tulaj van itt, ezért is kérdezem így. Minden létező tesztet megnéztem, elolvastam, ezért is esett erre a telefonra a választás.
Tőletek most a _mindennapi életből származó, gyakorlati tapasztalatok_ érdekelnének, olyanok, amikről a tesztek nem írnak, mert lakva ismerszik meg az ember.
Csak official ROM-ot használnék, nem rootolnék, mindössze egy GCAM-et tennék fel. Ennyi.
Ami fontos:
1. akksi: úgy gondolom, hogy ez hasonló lehet egy 2+ éves Note4-éhez, én ezzel ki vagyok békülve
2. kamera: elvileg sokkal jobb, mint a Note 4-é, a gyakorlatban az érdekelne, hogy a _videófelvételben_ van-e bármilyen bug (pl. frame skip bekapcsolt EIS-sel 1080-on, vagy fókuszálási hiba, hanghiba, bármi). Fényképeket láttam róla, az tetszett. Videófelvételről pedig ezt olvastam: https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/themes/best-video-recording-app-redmi-note-7-t39371013. hívásrögzítés (azért nem 8T lesz, mert az már nem tudja. Ez még mindig tudja, ugye?)
4. VoLTE "bugról" írtok sokat. Nem akarom mélységében megérteni az okokat, engem mindössze az érdekel, hogy az autópályán hosszú telefonhívás közben fogok-e tudni netet megosztani a mögöttem ülő gyerekeknek
5. proximity sensor bug: Note4-en néha előjön/tt, itt mennyire jellemző?
6. tudjon Bluetooth-on kapcsolódni az Octavia 3-hoz. A Note4 nem tudott együttműködni például a Prius2-vel. Amivel a Samsung tudott. A Huawei meg NÉHA tud... Ha valakinek van Prius2-Note7 kombója, az is érdekelne :)
7. GPS működjön. A Note4-en tökéletes.
8. Wifi működjön. A Note4-en tökéletes.
9. Most úgy gondolom, hogy szarvasos tokot használnék. A kamera hosszú távon sem karcolódik ezzel a tokkal, ugye?
10. Illetve van-e bármi más olyan bug, vagy tudnivaló, ami meglepő lehet, mert minden normális telefonban működik, de itt nem.
Ami nem számít:
- sebesség: a 2+ éves Note4 is elég gyors nekem, annál pedig biztos gyorsabb
- NFC (tudom, nincs)
- kihangosítás (Note4-é nekem OK)
- képernyő (a színei egy OLED-nek mindig szebbek lesznek, de ez legalább nem ég be)
- nem adnak hozzá QC töltőt (tudom, és nem zavar)
- vízállóság (tudom, hogy nincs)Köszönöm szépen a segítséget!
-
azimut
aktív tag
Havoc 3.0: 2019.11.25. ami feltűnő, hogy a duplakoppos élesztés működik, egy napon belül javították. Érdekes módon 2 xda fórumon futnak a hozzászólások.
Aki ért hozzá, attól kérdezem: egy-egy új verzió megjelenése után hogyan frissítsek, nem tudom sima wipe-al frissíteni a Havoc-ot, csak a tiszta telepítés működik. Pl.: wipe dalvik/cash, majd flash, de csak a logóig jut, itt megáll. Muszáj a data format. Ez nyilván megoldódik, ha majd OTA is elérhető lesz. Mivel a Crdroid is eljutott idáig, itt is meglesz.
Ragaszkodom egyelőre a Havoc-hoz, mivel akksi időben nagyon jó, piszok gyors rendszer, tök minimalista, annyira, hogy semmilyen varázslón nem kell keresztülverekedni magamat telepítés után, és mindazon előnyök megvannak, ami az Android 10-el járnak (pl gcam 7.2).
-
betegphiu
senior tag
Hát ez a Hypercam 6 egy hulladék. Tele buggal, 3 kép után nem enged fotózni, csak ha elforgatom és vissza, lassú, zajos a készített kép és a fehéregyensúly kezelés sem megy neki.
Most rakhatom vissza a gcamot, csak már nem tudom melyik volt telepítve. Melyik a legjobb android 9-re? -
Pityu.
nagyúr
válasz
KubanitoS #8286 üzenetére
Szóval zajosabbnak látod a képeket?Én egyenlőre nem tudom mit mondjak,majd holnap jobb fények közt fotózok vele pár képet de valahogy fura,hogy megint hatos gcam szerűség van fent kicsit hiányérzetem van.á
Nekem éjszakai módban elmentette a képet meg nem lépett ki viszont az élőkép szaggat.
A hatost is próbáltad?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#07282432 #8274 üzenetére
Nekem most így elsőre ilyen lett.Nem tudom egyszerre lehet fent két gcam?
-
Pityu.
nagyúr
Felraktam leírás alapján csak az utolsót nem értem a 6. pontot Restore .XML file Hogyan állítsam vissza vagy mi?Aha meg lett,nem görgettem lejjebb a képet.És akkor ezután most van egy 6-os gcamom ami veri pl a bulkin féle 7-es verziót?Vagy hol jön ki a különbség?Hasonlítottad össze a kettőt?Ha véletlenül a bulkint raknám vissza ez a buhera nem kavar be?
-
wjoe
tag
XDA-s leírás alapján [GCAM] [HyperCam] Best Gcam for Redmi Note 7 (for me)]
3.- In Profiles Cam go to GB Official > OverLight and select Redmi Note 7
A Profiles Cam alkalmazásban GB Official, majd OverLight és Redmi Note 7 xml letöltés -
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
A MIUI Cameraban, hogy tudnám használni a camera2apit ?
Nem szeretnék külső camera appot használni. S lehet fura de nekem nem igazán jött be a gcam se -
azimut
aktív tag
Makoj24 kollégának (és custom rom buherátoroknak): Ugyan nem-e próbálnátok tiszta telepítéssel Havoc 3.0-át installálni? Mindenhogy próbáltam, még odáig is süllyedtem, hogy beraktam egy sd kártyát, és arról is, és belső tárhelyről is próbáltam. Most a 128 Gb mellett még 34 Gb, ezen már a egész életem elfér.
Install közben 7-es hibakód, igen firmware frissítés megvolt: momentán fw_lavender_miui_LAVENDERGlobal_V10.3.10.0.PFGMIXM, már ha ez jó. Azért, hogy telefonom legyen, visszatértem a jó öreg Crdroid 6.0-ra. Ez kifogástalan, + az általad linkelt legújabb gcam.
-
Johnny70
tag
Nekem is feldobta, pont mielőtt indultam volna otthonról. Mire 2 óra múlva hazaértem, eltűnt (mondjuk az global) , 2 napja nincs frissítés. Más: ez gondolom érinti az általunk használt GCam verziókat is: https://index.hu/techtud/2019/11/20/botranyos_hibat_talaltak_az_android_kamerajaban/
-
törölt tag
crDroidot másodjára felrakva tökéletes minden,És még a Gcam 7.2 is szuperül megy.
-
rebla
aktív tag
válasz
frankstork #7875 üzenetére
Biztos! Csak gcam-el van....
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Újabban a gyári camera szoftverben, a videó módban nincs lehetőség UHD 30fps használatára. Csak 1080 30fps. A Gcam tud UHD-ban rögzíteni. Ezek a videók méretre is 2x akkorák, tehát nem bug. Elképzelhető hogy azóta nem lehet, mióta a GCam fenn van. Lehet összefüggés?
-
azimut
aktív tag
válasz
#07282432 #7865 üzenetére
Megtörtént, mint ahogy az általad linkelt gcam is.
A CrDroid és gapps (itt bitgapps) telepítéskor (eddig kézzel történt, ezután lesz ota) az elindítás után nem tudom a névjegyzékemet szinkronizálni. Tiszta telepítés után kell még egy telepítés ahhoz, hogy a bitgapps rendesen működjön, már ami a szinkronizálást illeti. Minden wipe és bitgapps újrainstall variációt, és engedélyekkel való szórakozást kipróbáltam, tegnap este így raktam le kikapcsolt állapotban a telefont.
Ma reggel először teljes wipe, rom újrainstall, majd bitgapps, azonnal jó lett.
Más: CrDroid telepítés villámgyors, a beállításvarázslót a minimumra korlátozták, a bitgapps miatt g-s beállítás gyakorlatilag nincs. Play nyitáskor bejelentkezem, ezzel meg is vagyok, nem zaklat többet.
Végre a smartbank is működik (eddig elutasított), magiskot nem raktam fel.
-
Grecky
senior tag
Itt:
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/themes/google-camera-v7-0-009-bulkin043-aka-t3968340És itt:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/Én a 6-os Gcamet használom: MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk
Nálam a 7-esnél a front kamera képe pöttyös. -
törölt tag
New Pixel Experience v10.0 OFFICIAL (2019-11-09)
Changelog:
• Fix SafetyNet check
• Fix incall audio with headphonesHamarosan új Gcam Port v7.2.014 mely szintén Android 10 alapú lesz.
-
TRob1
veterán
válasz
Fuvaros #7534 üzenetére
Lehet pont azt vonták vissza.
(szerk: jah, asszem mégsem, hanem a v9-et)
De azóta jött már vagy 3-4-5 újabb is.
Elvileg utolsó itt volt linkelve. (Gcam v7.009 V12 (Pie)#gcam
(#7532) Roxkex:
Ha pl. ejtőernyőzés közben nyomod a "csücsörítősszelfiketafészre" és későn reagálsz, akkor nem annyira biztonságos. De amúgy nem harap. -
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Kipróbálnám ezt a GCamot ! Viszont felmerült bennem egy kis aggály, biztonságosak ezek a portok ? Illetve maga az oldal ?
Az összefoglalóban láttam a 7-es verziót, gondoltam azzal kezdeném. Viszont ott annyi fajta van.. Melyik a javasolt ? -
azimut
aktív tag
válasz
#07282432 #7371 üzenetére
Automata fényerőszabályozás: Beállítások, megjelenítés, alkalmazkodó fényerő, nálam működik.
Már hogy értve hdr+? Maga a kijelző? Vagy a gcam?
Mivel eddig 5.8-ra dirty flasheltem, hobbiból most csináltam egy tiszta telepítést a nov 1-i verzióval, azaz (gloob kolléga figyelj!) data format. Másodjára sikerült, így a szokásos 1,5 percből 3 perc lett. A francba...
-
azimut
aktív tag
A MIUI11 pörgésen csak ámulok és bámulok, alig merem leírni, hogy CrDroid 6.0 (még mindig béta) verziójához megjelent a november 1-i. Nagyobb változások nincsenek, továbbra is pörög rendesen. Amiket a korábbi hozzászólók emlegettek az értesítésekről, sávokról, meg egyebekről, azokat itt nem kell állítgatni, vagy ha igen, akkor azok könnyen megtalálhatók.
Igen gyorsan jönnek az új kiadások, láthatóan gyorsan reszelgetik a fejlesztők, szerintem az idén lesz már stabil verzió is.
Korábban bosszantott, hogy a gapps beállításvarázsló soha nem tudott végigmenni, utóbbi időben leállt hibával, naponta értesített a beállítások befejezetlenségéről. Erre megoldás a Bitgapps, ahol 2 verzió érhető el, az egyik sw (setup wizard) nélküli, na ez már nem zaklat, egyszer beállítottam a google fiókot, egyszer végigment, oszt kész. (Hoppá, most látom, ez is Android 10-re íródott, használ még valaki Q-t?)
Rom+Bitgapps dirty flash után 18 parancsikonom volt, szóval ismét felesleges app mentes. Maga az install másfél percen belül lement. Gcam Makoj24 kolléga (
) súgása alapján PMGC_7.2.011_HeperX_V1.apk, ami ugye már Android 10-re íródott.
Oldman2 és trebrona kollégáknak (szintén
) köszönet a bootloader-nyitás helyesbítésért, a májusi nyitásom ezért volt döcögős, régiek voltak a leírások. Az összefoglalóban lévő új folyamat pontosan fedi a valóságot. Annyival egészítem ki, hogy kizárólag a fejlesztői menüben történő nyitási kérelem időpontjában szükséges a sim adatkapcsolat.
-
Sziasztok,
Gyári MIUI 10-t (Global 10.3.6. stable) használok, magyar régió, root nélkül.
Két kérdésem volna, elnézést hogy tömbösítve, de nem akarok két hozzászólást halmozni:
1) Sokszor linkelitek a Gcam-eket, amit ezúton is köszönök. A kérdésem az volna, van-e valahol valami tuti leírásotok, a Note7-t hogy érdemes beállítani benne, hogy a ~legjobb képeket készíthesse.
Többféle leírásba futottam már bele itt-ott keresgélve, de egyik sem volt az igazi (nem tudom, én bénázok-e, az összefoglalóban lévőben pl. olyan javaslaoki voltak, amik nálam a menüben meg sem jelentek). Vagy root jog mellett lenne több lehetőségem?2)
Eljátszottam a root gondolatával. Noha még garanciális a készülék, szeretnék többet kihozni a telefonból, mert egyelőre picit csalódás és most úgy érzem, megérné ezért feláldozni a maradék négy hó garit; Note 4-ről váltottam és szép és tetszik és jó meg minden, de egyelőre nem nyűgözött le, az aksiidő pedig nálam borzalmas, főleg a Note 4-hez viszonyítva (naponta kell töltenem, használom, persze használom, de nem nyúzom annyira sokat). A legszembetűnőbb előnye a másik telefonomhoz képest az, hogy működik és a kijelzője sem törött
Azt tudom, hogy a roothoz kell a miui fiók összekapcsolás; volt már regisztrációm, csak nem szoktam használni, de most bejelentkeztem.
Mennyi idő szükséges ezt követően, hogy igényelhessem a feloldást? Jól emlékszem, hogy 168 óra az átfutási idő?Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
infectedmann #7068 üzenetére
-
rebla
aktív tag
Igazad van a mi böngésző szivat. Crommal letöltve nagyobb a felbontás. És nincs pöttyözés Mindegy a szelfinél tényleg sárgás falon butoron jönnek a pöttyök nálam. De nem izgat jön a miui11 remélem azon nem lesz ilyen. Bár soha nem szelfizek.
gcam igazábol nekem az esti éjszakai fotoknál tetszik a legjobban.
-
törölt tag
New Gcam Port V7.09 V8
Changelog: [link]
Szeretem az emberkét aki csinálja ezt a Portot,kijelentette hogy nem lesz több 7.09 verzió mert a 7.2-re megy át azt mégis adja ki az új változatokat.
Még az 5 Plus telefonnál láttam ezeket a pöttyözéseket,de bevallom én az előlapi kamerával készült képekbe sose nagyítok bele így nem is vettem észre sose.
-
Gloob
addikt
Nem veszekszik veled senki, csak elmondtam a véleményemet. Azt sem mondtam, hogy te lennék a rosszfiú. Mellesleg én is csináltam szelfit most, csak azért is, rossz fény mellett, és sárgás fal háttérrel, de nem látok pöttyöket. Xiaomi.eu Dev rom, és a 7.0 akárhány tegnap linkelt legújabb final gcam.
-
Grecky
senior tag
Linkeltem melyiket próbáltam, nálam mindegyik pöttyöz, mondjuk a 6-os kevésbé.
Csinálj egy szelfit magadról beltérben, pl egy sárga vagy egy fehér fal előtt, nagyítsd bele a háttérbe és megláthatod miről beszélek.
Xiaomi A1-en volt a hátlapi kamera gcam portjainak tipikus (megoldhatatlan) hibája.
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75943231&postcount=583
Itt az előlapinál csinálja, azt hittem RN7-nél nincs ilyen gyermekbetegség már, de tévedtem. -
törölt tag
A Gcam port fejlesztője kijelentette hogy abbahagyja a 7.09 verziót és a 7.2-re megy át,de az Android 10 kell hozzá. Amint lesz a crDroidból stable 6.0 váltok rá.
-
törölt tag
válasz
Zsoltpeter #6767 üzenetére
Linket kérhetek erről a Gcam verzióról?
-
törölt tag
Legújabb Gcam: [link] 7.0 V4 Stable
Kicsit szomorú hír jön. A fejlesztő lehet abbahagyja a 7.1-es Gcam portot amihez Android 10 kell mert a Live HDR illetve a Doube Exposure nem müködik.
Crdroidból és megvárnám a stabil 10 verziót,ez igaz a többi Alpha-BETA 10 ROM-ra is. Tanácsom érdemes megvátni a Pixel Experience ROM-ot. ;)Közben visszatértem STOCK-ra és várom a MIUI 11-et.
-
Bl.Gyo.
őstag
tegnap este elgondolkodtatott a gcam kicsit. a 7-es, az itt utoljára linkelt van fent. kint kevés fény mellett akartam csinálni képet (sötétedés után közvilágítás mellett egy személyt lefotózni), megnyomtam az explonálást, és vagy 5mp-ig vagy több, kiszürkült az exponáló gomb és nem csinált semmit. kb azután csinálta a képet. azért ez így dúrva. a HDR+ enhanced aktív, lehet az okozza ezt? ez normális? kicsit mérges lettem erre az ultrahiperszuper alkalmazásra.
majd ha van időm tesztelegetem különböző beállításookal, és össze vetem a gyári kamera app-al. nekem ez így nem jön be hogy lefagy az exponálás.
-
vlevi
nagyúr
válasz
zocas84 #6298 üzenetére
Indiában.
Talán.
Semmi biztos info nincs róla.
Az EU-s verzióra biztos várni kell meg egy kicsit, de mostmar fel lábon állva is kibírjuk:)Pityu: Persze, én sem mondtam, hogy nincs különbség, csak azt, hogy amikor már számít a képminőség, ott én nem a gcamot veszem elő, hanem a tükörreflexes gépet.
-
Gloob
addikt
Valamit megnéznél nekem? Ezek a 7-es Gcamok nálam azt csinálják, ha készül egy kép éjszakai módban, és azt visszanézem a kamera alkalmazásból, akkor, ha a képet bezárom, és újabbat akarok lőni, akkor nem lehet exponálni, az expo gomb is inaktív. Át kell lépni bármelyik módba, akár portré, vagy mindegy, utána vissza éjszakaiba, és már jó is. Mindaddig jó, amíg az elkészült képet nem nézem meg. Viszont ezt csak az éjszakai mód esetén játsza el. A többi mód esetén nincs ilyen.
-
Bl.Gyo.
őstag
van itt szó mindenféle gcam-ról meg linkelgetve is vannak, de melyiket érdemes használni?
-
darkmann
őstag
Valaki használja valamelyik új 7-es Gcam verziót a gyári PFGEUXM rom-on? Van vele valami probléma? Én most 6.2.3-as parrot-os verziót használok, ami egész jól működik, ezért nem szívesen cserélem le a 7-es portok valamelyikére, ha azzal gondok vannak MIUI alatt.
-
törölt tag
Stabil v7.0 Gcam:
[link] https://mega.nz/#!ifAmWSJA!YnVyQ7lBWFJ7j9tmVmRREnlPp0tWpwho9xukSRxzfE0
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest