- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #3979 üzenetére
jó, hát ez full halott, semmit sem csinált, felvesszük a kapcsolatot a szervizzel
-
gingerbalm
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a jelenséggel találkozott már valaki?
[felvillanó villámjel]Tudom, a linkelt videón nem a master edition van, de a teló realme és a jelenség ugyanaz. Pár hónapig a dobozban pihent a készülék a családban, és most előkerült, de bekapcsolni nem óhajt, gondoltuk, biztos lemerült. Azonban töltőre dugva ez villan fel és aztán nem csinál semmit, rezzenni rezzen egyet, de nem vesz fel töltést. Mindenféle buherálós videó van a youtube-on, hogy szétszedik a telót, feszültséget mérnek, stb és valahogy életet lehelnek bele, de ez házilag magas. Még Vertigós vásárlás, a wayteq a szerviz. Van értelme elküldeni hozzájuk?
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #2290 üzenetére
Redmi 3s prime szintén így. Még a gyári aksival megy, 2017 tele óta van használatban, szóval lassan 5 és fél éves, de még ma sem kell naponta tölteni. Fénykorában 4 naponta etettem, többször jött ki úgy, hogy este töltőre rá, reggel le, és minden jel arra utal, hogy nem viselte meg.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
-
gingerbalm
aktív tag
válasz aprokaroka87 #2083 üzenetére
nem ragaszkodom hozzá
-
gingerbalm
aktív tag
válasz aprokaroka87 #2081 üzenetére
és tényleg a kisegítő lehetőségek közt van, külön be kell kapcsolni, nekem nincs bekapcsolva
-
gingerbalm
aktív tag
válasz littlelion21 #2068 üzenetére
Végre ide is megérkezett.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #2058 üzenetére
Még a színhőmérsékleten variálhatsz. Nekem is ezen van, mint neked, hogy pro meg ragyogó, csak én a melegebbre húztam a színhőmérsékleti csúszkát, ami neked alapon van itt a képen. Egy próbát megér. Nekem ez a beállítás nyugtatta meg a szemem, és így van most már hetek óta.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Krisztianby #2024 üzenetére
A Real Sound technológia beállításait próbálgattad?
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Krisztianby #2013 üzenetére
Például így: [link]
Sajnos teljesen nem tünteti el, csak üresíti.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
A készüléked valami más vonalon mozog a 11-es android miatt, és a verziódnak A.13 a vége. Itt többünknek a beüzemelés után feldobta a 12-est, C.05-ös végződéssel áprilisban, aztán pár hete jött rá a C.06-os, az baltázta el az időjárás widgetet. Én most itt tartok, a C.06-nál, várom a C.07-et.
[ Szerkesztve ]
-
-
gingerbalm
aktív tag
válasz rigoberto #1881 üzenetére
Annak örülök, ha így működik. Nem derült még fény arra, hogy miért van ez. Nekem egy 6/128-as van, a rendszer 3.0-ra frissítése után is hibátlanul működött a wifiről a play áruház gyári visszaállítás nélkül. De voltak, akiknek a frissítés bekavart az AOD-be, az ujjlenyomatolvasó működésébe, vagy baromira merülni kezdett a telefon. Nekem ezekkel sem volt gondom. Én egy olyan jelenséget fedeztem fel a frissítés után bő egy héttel, hogy a bt működött ugyan, de ha bekapcsoltam, nem volt fent az ikonja, hogy be van kapcsolva. Mivel annyira nem laktam be a telót, inkább rányomtam egy gyári visszát a rendszerre. Azóta is működik minden, a bt ikonja visszajött, az üzemidő jobb, mint bármikor, én elégedett vagyok a készülékkel.
A gyári időjárásapp mutatta korábban a hőmérsékletet, itt elkúrták a frissítést, remélhetőleg a következő helyrehozza.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
Szélhámosságból áll ma a világ, mindenütt mindennel bepróbálkoznak, tisztelet a kivételnek, sok a balek, akiknek mindegy és nem is tűnik fel, te viszont sajnos túl naiv és jóhiszemű voltál. Esküszöm, lassan lélekönvédelmi tanfolyamokat kellene indítani, hogy ilyenkor is merjen kapcsolni a vásárló, mert ripsz-ropsz átverik.
-
gingerbalm
aktív tag
-
-
gingerbalm
aktív tag
Most lehet, hogy láma a kérdés, de beépített QR-szkenner van a telón?
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
Új infó: én ugye a főverziófrissítésnél nem csináltam gyári visszázást, mert minden működött, ujjlenyomat, fényerő, nem merült, mint a nyeletlen fejsze. Ma azonban feltűnt, hogy ha a bluetootht bekapcsolom, nem jelenik meg felül a sávban az ikonja, ahol a wifi, ncf, stb., ha be van kapcsolva. Működni működött, de az istennek se jelent meg. Mivel még nem laktam be nagyon a telót és a bluetootht is csak most próbáltam ki, ezért tűnt fel a jelenség, ráengedtem egy gyári visszát, és most már megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
Ráeresztettem én is az UI 3.0-t, és reset nélkül minden ugyanúgy működik, mint előtte, wifin frissít gond nélkül a play áruház, megy az ujjlenyomatolvasó a gyári fóliával, stb. 6/128-as a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
Sziasztok!
A töltési animáció hol és hogyan kapcsolható ki? Százalékonként felvillan a képernyő és pittyen is hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest