- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz zsinyeg #4115 üzenetére
Az nem hiba. Az a volte hiánya. Másik teló támogatott azért megy, ez nem akkor. Vodán kis trükkel meg lehet oldani a volte-t. A telekom is ugyan így. A Yettel meg automatikusan működik trükk nélkül mert forgalmazta is a készüléket, a másik kettő nem. Ez nem telefon hiba csak nem támogatott teljesen.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz zsinyeg #4113 üzenetére
Épp előtted írtam (link is) hogy Indiában már jött update. Ide is jönni fog akkor, de egyesek panaszkodnak hogy van valami gebasz vele, nem tudom mennyire valós vagy mire ide ér javítva jön e már. Viszont valószínűleg ez lesz az utolsó rá, mert nyáron jár le a 3 év security support.
Viszont vannak rom-ok a telóra, naprakész Androiddal stb. Kipróbálnám csak tartok tőle hogy a banki appom nem fog menni rajtuk jó lenne tudni hogy mi a helyzet...
Nekem semmi bajom a telóval, 2 és fél éves már. Nálad szoftveres gond lehet.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz zsinyeg #3933 üzenetére
Nem kellene alapértelmezettnek lennie. De viszont vannak appok amik aktiválják ezt, és be ragadhat utána. Pl. a képernyő felvevőbe is van ilyen funkció hogy mutassa az érintéseket felvétel közben, az is be tud ragadni és ott marad utána is, bug. Vagy bármi más ami használja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
válasz zsinyeg #3861 üzenetére
És valószínűleg pont ez a gond! Próbáld belakni egyedül a telefont, mert valószínűleg a mentés tartalmazza a hibát, amitől hülye lesz a készülék! Reset után meg kellett volna nézni, hogy áll a memória. Aztán lassanként telepíteni az alkalmazásokat és figyelni, mikor út be a baj...
-
mpierre
veterán
-
Debilon
addikt
válasz zsinyeg #3852 üzenetére
Képernyő videót kipróbáltam, tökéletesen működik
Tárhely tisztító nem ugrál fel agresszívan (amúgy egyszer sem)
Akku idővel sincs semmi bajom, gyorstoltes meg gond nélkül elindul mindig, amikor használom
Egyedi probléma lehet nálad ezekkel (nincs túl kevés szabad tarhelyed?)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
mpierre
veterán
válasz zsinyeg #2719 üzenetére
Ha jól tudom, csak jövőre.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?