Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nekem ugyan realme x2 pro van, de univerzális utazó töltő simám tölti 700mA-el. Bár nem tudom Neked mi a gyors?
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Családtagnak nézegetem a készüléket, eMAG-on most elég jó áron fut. A kérdésem az, hogy frissítésekre meddig lehet rajta számítani, illetve, hogy a saját töltőjén kívül más adapterrel lehet-e értelmes sebességgel tölteni?
(Szintén BBK-s OP7T-nél sajnos szívok ezzel, nem saját töltőkkel baromi lassan tölt.)
-
Milka 78
nagyúr
Köszi Urak, bevált!
-
gya/352
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
Milka 78
nagyúr
Urak!
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy lezárt, de felébresztett képernyőn ne lehessen felülről lehúzni a gyorsmenüt?
A párom telóját megszerezte a gyerek és bàr feloldani nem tudta, de ettől függetlenül szétnyomkodott mindent...a régi telónál ezt nem lehetett megcsinálni, hogy azonosítás nélkül turkálni lehessen benne
-
Milka 78
nagyúr
válasz
hunnia1969
üzenetére
Szintén külhoni beszerzés bár az emagon van egy rakat mintás szilikon tok hozzá 3500ft-ért.
-
gya/352
tag
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg? Kellett valami sarcot fizetni rá?
-
gya/352
tag
Én valami jó kis flip tokot keresnék, ha van valakinek megoszthatja a tapasztalatait.
-
hunnia1969
csendes tag
Sziasztok!
Frankó szilikon tokot tudnátok ajánlani?
A hozzá kapott szürke tok nem annyira jön be. -
ginola
addikt
A realme esetén hogy néz ki a garancialevél? Papír alapú akár Xiaominál?
-
ginola
addikt
VoLTE működik Telekom alatt?
-
sziasztok,
az állandó képernyőn megjelenő órát/bármit lehet valahogy manipulálni a gyári cuccokon kívül?
egyik rondább, mint a másik és nem is lehet látni rendesen.
ha az analóg órát fel lehetne nagyítani, azzal már meg lennék elégedve. -
urbanjozsi
senior tag
Bankkártyás fizetés mindenkinél mükszik f@szán?
Nálam pár napja nem fogadja el...... "Ellenőrizze mobilkészülékét"....
Ez jelenik meg a terminálon.... -
gya/352
tag
Nekem most raktak fel rá egy noname univerzális üvegfóliát, de nem lett igazán jó, mert a szélein nem illeszkedik.. Nem is gondoltam volna, hogy a széle egy nagyon kicsit le van kanyarítva a kijelzőnek. Úgyhogy erre is figyelni kell annak a ki új fóliát akar rá vásárolni majd.
-
-
Milka 78
nagyúr
Urak!
Tud ez a telefon teljes gesztusvezérlést mint a Xiaomi úgy, hogy az alsó vezérlők eltűnjenek? Találtam valami "Teljes képernyős megjelenítés alkalmazásonként" menüt, de semmit sem tudok vele kezdeni.
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Használtam mindegyiket, normális használt mellett nem jött ki ennyire. De kinek mi a fontos, én nem dugom a fejem a kijelzőbe. De ha ennyire kell a ppi, akkor előkapom a Sony XZ Prémium-t
-
válasz
novinyul
üzenetére
Azt te csak hiszed!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Re:] Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred? -
Debilon
addikt
a BT hangerejét lehet valahogy emelni?
telefonon a hangerőszabályozó maxon van, de az autót +1 egységre kell tolnom, hogy úgy szóljon mint az előző teló -
ginola
addikt
Ebben a telefonban milyen elrendezésű és melyik cég amoled kijelzője van?
-
novinyul
veterán
Mai nap érkezett frissítés a GT 5G-re. Ami pozitív hogy végre a Volte működik! Szerintem nemsokára a Master is megkapja frissítés formájában.
-
gya/352
tag
Bocsi. Igen...a Bravomobilrol van szo termeszetesen.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vagy ha nem érdekel, hogy mikor vagy egyáltalán megkapod e a terméket...különben ez a "névösszecsengés" lehet nem is véletlen
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez Bravomobil és ez év februárjában tűntek fel...árúkeresőn meg vagy 3 hete.
-
-
Szikari
csendes tag
válasz
joefasalasso
üzenetére
Szia, nekem tegnap óta jó lett... már nem a 0 ra veszi vissza az automata 😀
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Olyat meglehet csinálni, hogy egy xlsx fájlt kirakjak a főképernyőre?
Köszönöm! -
válasz
joefasalasso
üzenetére
Engem is érdekel, de nem találtam a Neten semmit róla.
Gondolom root-tal lehet mókolni, de azt sem találom.
Próbáltál külső appot? -
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Megint a beállításokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni.
1,Beállítás-Akkumulátor-Alkalmazás akkumulátorkezelése itt általában mit szoktatok beállítani?
2,Beállítás-Akkumulátor-További akkumulátor beállítások-Akkumulátorhasználat optimalizálása,itt mire állítjátok a programokat?
Előre is Köszönöm a segítséget. -
Nerazim
őstag
Üdv!
Jól tudom, hogy ebben nincs sd kártya bővítési lehetőség? Ha esetleg meg makkan a teló akkor a képek/videók ugrottak? -
gya/352
tag
Üdv mindenkinek. Nekem is sikerült beruháznom egy ilyen készülékre. 6/128-as szürke. Nagyon tetszik, bár Samsung után kissé más a szoftver logikája.
Amit eddig nem sikerült megtalálnom, hogy lehet-e az összes névjegyet exportálni a telefonkönyvből a telefon tárhelyére. -
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok. Minimum fényerő állításra van lehetőség automata üzemmód esetén? Nekem túl sötét. 😉
-
szimla65
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
szimla65
aktív tag
Ezt nem látom, ha elsőnek beállított az idő és lepipázom akkor kész az ébresztés minden további állítás nélkül,ha az idő beállítás után nem pipálok és úgy lépek a napok kiválasztásához akkor vissza lépés után semmi nincs.Olyan mintha akarnék hozzá kezdeni a beállítás hoz.
-
szimla65
aktív tag
Köszi a gyors választ,így csináltam de miután a vissza nyíllal vissza akartam lépni a csengőhangot beállítani addigra az egyszeri ébresztés volt beállítva.Többször próbáltam és mindig ilyen lett.
Eddig csak Xiaomi telóim voltak.Mikor elkezdtem be üzemelni akkor láttam,hogy kevés a töltöttség gyorsan rádugtam egy Xiaomi powerbankot és szépen töltött,igaz nem gyorsan (nem tudom mennyivel nem néztem).Minden telómhoz volt gyors töltő,de mindegyiknél bontatlanul ker7lt eladásra.
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Ma beléptem a csapatba egy szürke 8/256-os modellel.Mindjárt jön is egy megoldásra váró feladat.Az ébresztőt nem tudom több napra(hétfő,kedd,szerda,stb)beállítani és még azt sem hogy néma legyen az ébresztő hang(csak rezgő legyen).Várom a segítséget Tisztelettel Kálmán. -
Keresek olyan tokot amiben van hely a wireless töltés külső egységének, esetleg még egy vékony belépőkártyának is. Eddig beépített töltést tudó telefonom volt és a tokban éppen elfért még a belépő kártyám. Most a két egység már elég vastag, kinyomja a tokot.
Ha tudtok/próbáltatok olyan tokot ami wireless töltős, vagy magasabb a pereme a kijelzőnél azt megköszönöm.Másik kérdés: Nektek sem kapcsolja le a bluetooth-ot a repülő üzemmód? Szeretném ha azt is lekapcsolná. Állítható ez valahol?
#406 Szaraz: A Wifi nekem nagyon pozitív élmény. Még 5GHZ-en is sokkal jobb a jele mint az előzőé volt. (működik a konyhában is
) -
Szaraz
tag
Sziasztok!
Nagy a csend a fórumban, ezek szerint működik rendesen?
Lassan telefont kell cserélnem, és nagyon megtetszett ez a telefon. A hozzászólásokat végig olvastam.
Bluetooth működik rendesen? Gondolok itt arra, hogy Mi Band, autórádió, hangszóró működik vele rendesen?
Wifi probléma van? -
prv16
csendes tag
A töltőfejjel kapcsolatban jegyezném meg, hogy a 2A. 9 V ős adapter teljesítménye 18 W. Ez pedig távol serm 65 W. 12 voltnál 6,25 A kellene. A régi töltő kábelei sem tudják ezt.
-
tigipuf
senior tag
A vowifi engem is érdekelne,lehetne vajon aktiválni,telekom a szolgáltató,menüben nem találom.Látom youtube videókon ,hogy tudja a teló,lehet csak szolgáltatói piszkált android esetén?Akkor lehet szívás, mert T-kom-nál nincs még kínálatban.Bár oppo van náluk,esetleg nem lehet okosítani a telón?Nem foglalkoztam még ezzel nagyon,de sajnos lehet kellene a wifi hívás,mivel sokszor térerő nélkül vagyok.Olyan szinten,hogy samsung telefonok nem is tudnak beltérből hívást indítani nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PlayStation 5
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig nagyon jó minőségű a gyári fólia
)