- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
válasz
Bukk900 #3292 üzenetére
Újra nem indítottam ugyan, de a saját kábelével felugrott egy értesítés
, amire rákoppintva ki lehetett választani, hogy mit szeretnék, köszönöm !
Láma voltam, de a többi telefonom nem ragaszkodott a saját kábeléhez, eszembe sem jutott, hogy ennek nem jó a direkt neki vásárolt gyorstöltő ,csak hosszabb kábel.. : ))) Ha még a hívószámok kimondását is megoldjátok - reset nélkül, nem annyira szeretném újra telepíteni : )) - , akkor holnapra jó időt csinálok, hogy élvezhessétek a szabadnapot !
-
Benhill
senior tag
válasz
Bukk900 #3160 üzenetére
Milyen céltáblára gondolsz? Ezt nem értem.
Nekem frissítés óta kétszer kell rábökni, aztán ugrik fel ujjlenyomat olvasó, vagy az arcfeloldás ha be van állítva.
Ez konkrétan nekem jobban bejön, mint az amikor kikapcsolt képernyőnél oda érinted az ujjad és úgy oldja fel egyből. Ha véletlenül megnyomod és nem jó, akkor is felvillan a képernyő, ha meg ránézel oldódik is fel, amikor mondjuk épp nem akarod
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Bukk900 #2305 üzenetére
Kösz, külső appot nem igazán akarok ezért használni. Megpróbálom használni a V írást ha nincs más, csak zsebben kijelzővel a comb felé néz a teló, és nem akarom hogy véletlenül V-t "írjon" a zsebemben és fel le kapcsolja...
Amúgy az elemlámpa fényerejét nem lehet felejbb húzni? Elég gyenge, de vakus fotózásnál látom többre képes az a LED hátul.
-
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Bukk900 #2189 üzenetére
Videókat én is láttam erről, de nekem azok nincsenek amik a videóban, meg valahol theme store appot is megnyitottak ami nekem szintén nincs. Régiót állítottam Hongkong-ra meg India-ra (xiaomi-n ezekkel jött elő a betűtípus változtatás opció), de semmi változás. Olvastam, valami root-rol meg letölteni zip-et betenni valahova... Evvel nem fogok szenvedni annyira nem fontos. Reméltem valahol egyszerűen menüből lehet letölteni és alkalmazni mint Xiaomi-n. 😐
-
blueye
veterán
válasz
Bukk900 #1522 üzenetére
Nem, a GT 5G is 20:9.
-
novinyul
veterán
Sajnos hívás rögzítés nem fog menni. Kamera meg lehet Samsung, Sony, Omnivision, de egy jó szoftver nélkül szart sem érnek. Ott volt a MI10 Ultra az OV48C kamerájával azt szarrá gyalázta a mezőnyt. OIS szerintem a következő szériába már lesz, GT2 -GT2 Pro már kapott. Az infra nem lenne rosz valóban.
-
m.lala
aktív tag
Írd már le részletesen légyszives, konkrétan, hogy hogy állitod át. Nem egy atomfizika nekem mégsem sikerül.
Pixel icon packot letöltöttem, amit irtál, hoszan nyomom a gombot, felugrik, hogy tapéta ikon elrendezés stb.
Rámegyek az ikonokra...alapértelmezett, anyagstilus, kavics, egyéni, pixel ikon pack....
Ha ráémegyek a pixel ikon packra megváltoztatja az ikon kinézetét de csak egyfélére semmi mást nem enged, nem enged úgymond belelépni, nincs változtatási lehetőség.....nemértem ennyire azért nem vagyok hülye hozzá. Az általad leirt beállitás/testreszabás/ikonstilus ugyanoda visz, mit rontok el?ginola-mi9 lite-ról ha nem is űrkorszak, de mindenképpen stabilabb viszont az még mindig szuper teló manapság is.
Hangfelvételben próbáld ki ezt: Cube ACR, nem garantálom, tegyél vele egy próbát. -
blueye
veterán
[oneplus-warp-charge-halozati-tolto-65w]
Ez nem jo? -
-
aprokaroka87
nagyúr
Tehát ha eléri a 100%-ot akkor le kapcsolja a töltést, vagy annyira lassan tölti fel hogy reggelre éri el csak a 100%-ot?
Mert nekem Realme 6 esetén is ott van az opció, be is volt kapcsolva, Kb 21 óra fele raktam fel töltőre és kb 5:30 fele vettem le, 52% ról indult és 96% nál volt 5:30-kor.
Lehet, hogy csak én látom úgy, hogy ennek a funkciónak csak akkor van értelme, ha nincs nagy eltérés a töltőre feltevés és le húzás ideje közt? -
kis-attila
tag
Szia!
Akkor örülünk ha lesz 2 főverzió.
Hetekkel ezelőtt mikor még nem volt meg a telefon, még csak olvasgattam, akkor is láttam már valami félig hivatalos írást arról, hogy 2 főverzió lesz de meg ne kérdezze senki, hogy hol, fene se tudja már. ( Utána egyszer említettem itt, azt mondták " aznemigaz, megolyannincs ", mondom okés)
-
Serval
friss újonc
Nagyon köszönöm a fáradozásodat RAW infó ügyben!
Szép nagy a RAW fájl méret.
Eszi a tárhelyet, ha valaki nagyon beleéli magát a fotózásba.😊
Ha jól számolom 100 fotó már akár. 3,2 GB helyre is igényt tarthat RAW formátumban.A gyári érték az rendben lévőnek látszik, de a 3A-es töltő esetében érdekes h csak kb. harmad töltés felvétel van.
Ez a szoftveres, nem megfelelő töltés kezelés gyanúját erősíti, pedig igény gondolom lenne rá, ahol elfér 5800mAh ott 2900mAh is elférne, még ha az első töltő 10V-os a másik pedig 5V-os rendszerű is.Én az Ampere nevű appal szoktam követni a töltési eseményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged