- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv. Srácok nagy helpet szeretnék kérni, mostmár vagy fél éve cseszekedik velem a telefon, és ha nem muszáj nem szeretném újrahúzni, meg leginkább földhöz vágni.
Hibajelenség: Lezárolom a telefont mindig úgy teszem zsebre, majd X idő után előveszem és látom, hogy elutasítottam SMS-el hívást, vagy átneveztem kollégát. Olyan mintha nem menne a közelségérzékelő, pedig azt tesztelve megy. YT-on javasolták, hogy fejlesztői beállításokba kapcsoljam ki az összes érzékelőt, majd vissza, de ez sem javította meg. Ami módosítás került bele a gyárihoz képest, hogy nem a gyári tárcsázót használom, hanem a TruePhone-t.
Ja és nem mindig csinálja ezt. Már próbáltam, hogy lezárom a telót és nyomkodom össze vissza, úgy persze nem tudtam feloldani az ujjlenyomat vagy a minta nélkül.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #2747 üzenetére
Nekem nincs FB-om, ezáltal Messengerem sem, pont ez okból kifolyólag, hogy ott senki ne találhasson meg és ne olvasgassa 3. fél is(akár csak algoritmus) a beszélgetéseimet. Akivel kell tartanom a kapcsolatot, tudják a tel számomat, fel tudnak hívni. Nincsenek titkaim, egyszerűen, csak nem szeretem, ha tud rólam bárki bármit. Szerintem nem lehet összekapcsolni, mert pont a telegram az, ami valósan titkosított, a FB meg a hótt ellentettje.
-
nagyúr
Normálisan működő exchange névjegyzék(ez jelenleg az iPhone[ez a teló nálam alapból kizárva, számomra konkrétan sh1t rendszer] és Samsungban[ennek meg az egész rendszere kinézetre nem tetszik, időm meg nincs szarrá formálni] működik tényleg jól), fizikális méret, fotó, üzemidő, kinézet, és legfőképp ár. Eddig a Xiaomi teljesítette, de ma már az sem ugyan olyan.
Ebből ez a GT teljesíti a méretet, kinézetet, üzemidőt és az árat. Ez van deal-with-it.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Srácok mondjátok már el pls, hogy autóból hogy szoktatok fotózni menet közben, hogy értékelhető fotó készüljön? Próbálom mind a gyárival, mind a gcammal, de értékelhetetlen elnosódott fos készül. Thx
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
+eisento: Zsír újonnan vettem azt is, meg ezt is. Nem tudom hol volt az 170eFt-ba, én 80eFt-ért vettem rendes boltban(nettóba), ez meg 95 volt. Abba még volt QI charger is, ebbe már nem jutott, csak a 250eFt-os kategóriába. Nem állítok valótlant, ha szerinted ez szebb képet csinál ez, akkor jó, szerintem sokkal rosszabb.
-
nagyúr
Vannak céges számaid? Írj be többet egy adott személyhez. Ha rákeresek valakire, és be van írva hozzá 3-5 szám, akkor annyiszor listázza ki, míg csak 1x kéne és majd azon belül kiválasztom melyiket akarom hívni.
Eddig rohadt jó volt a Xiaomi, már sajnos az sem olyan, ott is ezek a hulladék google-s alkalmazások vannak. Már kb nem tud mit választani az ember. Van Samsung, meg Apple. Utóbbi kilőve alapból, az olyanoknak való, aki szereti, hogy mindent a képébe tolnak, gondolkodjon a telefon helyette.
Upd.: Megtaláltam az alkalmazást. Átnevezte automatán magát Telefon-ra, de ha rákeresek akkor True Phone néven szerepel. Hurrá!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na leszedtem ezt a TruePhone-t. Működik, DE nem tudom kirakni asztalra, merthogy nem létezik a menüben. Ha rákeresek megtalálja, de akkor meg nincs hosszan nyomás. Tegnapi napon kellően felb@szta az agyamat ez a készülék, úgy néz ki ma folytatja. Nincs több türelmem hozzá!
-
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #2396 üzenetére
Nem tudok rendesen átállítani más hátteret, mert állandóan onnan szedi ki, hogy milyen színűek legyenek az ikonok, a billentyűzet. Hiába állítom át, akkor is rózsaszín lesz, mert a hátteren van 1cm belőle. Ezt a szar funkciót meg nem találom hol kell kikapcsolni. A tárcsázó kutyaszar, sms kutyaszar, a zsebmód nem megy. Ha mostmár lezúzdázom, akkor felraknék olyat, ahol legalább a kinézet tetszik. #nyűgösvagyok
#2398 Bl.Gyo.: Arról beszéltünk, de most lett volna csak időm foglalkozni vele. De megláttam milyen jól néz ki a LineageOS-es, és akkor gondoltam váltok. Azt hittem egy óra alatt megvagyok. A nagy francokat, 4 órája kutatom a dolgokat és semmi részeredmény.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #2393 üzenetére
Ezt találtam, de nem működik. Még a Volume UP + Power gombbal sem teszi Fastboot-ba.
#2395 aprokaroka87: Azért köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz KaiotEch #2390 üzenetére
Hát asszem én megválok ettől a telótól, sehol nincs hozzá support, leírás, ha az ember bármit csinálni szeretne(pl rom váltás). Van egy 6 pontos leírás, tedd fel a recovery-t. Jó persze, hogyan is? Szerintem beállok a samsung-hoz, mert ott legalább odaböfögnek valamit az embernek. No comment a hozzáállás! Rohadtul felb@ssza az agyamat, amikor nem lehet valamit megcsinálni, mert sehol semmi leírás, persze, aki naponta ezeket nyomkodja, annak sima ügy!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát elég sok problémát lehet itt olvasni a topicba, szerintem minden 3-4. hsz arról szól. Az érdekes, hogy nem mindenkinél jelentkeznek. Pl az én zsebmód problémámat nem olvastam másnál.
#2369 peti85: Nem tudom milyen a realme-s, de a gyári(szerintem ez a google-s) az egy kalap szar. Kollégáknál több szám is van beírva és ha rákeresek valakire, annyiszor hozza fel a nevét, ahány száma van. Ezt nem tudom melyik ökör találhatta így ki...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fcbarca #2365 üzenetére
Azért egyébként ez tényleg kriminális, hogy bármilyen frissítés jön, tuti elb@sznak valamit. Most vagy valóban nem megy vissza annyi statisztika, mint egy Samunál, de ott érdekes módon nem szaródik el semmi. 100 fölött van nálunk a cégnél Samu, és sok panasz lenne, ha ilyenek lennének. Realme csak 2 teló, de egyikünk sincs megelégedve vele, pedig a másik az egy GT2 Pro...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Vertigo18 #2332 üzenetére
Minden törlésével. Szóval ments le előtte mindent, és ne a google-re, mert azzal utána lehet visszahúzol valami fasza beállítást. Valszeg rám is ez vár most hétvégén, csak én ezt annyiszor csinálom a melóhelyen, hogy már a sajáthoz nincs rohadtul kedvem.
#2334 Bl.Gyo. : Te írtad, hogy FR kéne, valszeg az is kell. Aztán eladni a picsába a telefont és venni egy normálisat!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gyerekek zsebmód nektek jól működik? Most egy ideje tapasztalom, hogy a zsebemmel simán felveszek hívásokat úgy, hogy nem is tudok róla. Kerestem beállításokba, de nem jöttem rá milyen néven fut. #zseb #véletlen
-
nagyúr
válasz spiritex #2198 üzenetére
1: Más launcher-t használ a Huawei, ez nem tudja
2: Ez a része szarul működik. Lehalkítod felül, de a média hangerejét nem viszi magával az külön állítható.
3: Az értesítésnél a szegély csak 2x végigmegy és ennyi, nem folyamatos. Szart sem ér szerintem. Én még mindig azt mondom, hogy sokkal jobb volt a régebbi mobilokon az erre vonatkozó értesítési LED, színnel is mutatta, hogy milyen értesítés van. De hát ez van, "haladni kell a korall".
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Postas99 #2143 üzenetére
Kínszenvedés az átmentés? Le kell menteni gépre a DCIM, Documents mappákat, meg esetleg ami még kell, egyéb kép mappa, ha készült, SMS Backup&Restorral csinálni egy mentést a call log-ról meg az sms-ről, majd ezeket visszarakni.
De van pl Huawei PhoneClone app és az átvisz mindent, sőt még az appokat is, csak a belépéseket meg hasonlót nem. Azt egyik sem tudja.
-
nagyúr
válasz Zozo0525 #2127 üzenetére
Őszintén? Én személy szerint nem vagyok elégedett pár dologgal, de jelenleg nincs ettől jobb ebben az árban. Nekem ez céges mobil, nem ugrálhatok félévente újért. Pláne nem is vagyok az a fajta, 3-5 évig ki szokott szolgálni egy mobil. Nekem ami nagyon nem tetszik, sem a gyári, sem a gcam nem csinál jó fotókat, 10 fotóból tudok egy értékelhetőt összehozni. Míg a jóöreg MiMix2S-en gcam-el elsőre simán jó fotót csináltam. Ellenben az üzemidő az jó a kijelző miatt. Lenne lehetőségem iP12-re váltani, de az a rendszer sajnos nem nekem van felépítve, az "hülyéknek" készül.
Mindenkinek más az ízlése, gondolkodása.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Krisztianby #2107 üzenetére
Érdekes. Nekem tudom, hogy a szemem érzékeny, de itt a telónál semmi ilyen nincs. Pl. ezért nem tudtam még lecserélni a régi monitoromat újabbra, mert akárhányat vettem, szem, fejfájást, hányingert generált. MSI Optix-nál 3 napig rosszul voltam.
#2108 Bl.Gyo.: A kötőszavakat mondjuk, hogy értettem belőle
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Krisztianby #2104 üzenetére
Ez mire jó?
#2106 Krisztianby: Mármint konkrét fejfájást? Úgy értem esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #2087 üzenetére
ADB-vel kinyírható, még nem kerestem meg a nevét.
#2089 aprokaroka87: Nekem amúgy nincs ilyenem. Viszont sokkal jobban zavar 2 dolog, fent, amit írtam, hogy AndroidAuto nem megy vez. nélkül. Érdekes, olyan, mintha nem is applikációként lenne fent nekünk, hanem valami service-ként, és csak USB rádugásánál választható ki.
Másik: BT-n való telefonálásnál, mikor bontják a vonalat másnál sincs semmi "vége hang"? Síri csend, f@sz sem tudja, hogy most letették a másik oldalon, vagy csak nem szólnak bele, rá kell nézni a telóra.
#2090 gzoll: Tudja az autó konkrétan az AA-t, 3 éves.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Skacok a teló nem tudja vezeték nélkül az AndroidAuto-t? Az opció be van kapcsolva.
-
nagyúr
Skacok, hol is lehet kikapcsolni, hogy ha beállítok egy hátteret, akkor igazítsa hozzá az egész téma színét?
-
nagyúr
válasz rigoberto #1928 üzenetére
Hogy poénosak legyünk, nem emlékszem, hogy VoLT-E az előző telómba
Amúgy sok teló jár a kezeim között egy Samsung A40-ben is benne van. Itt én is csak ezt az állapotsoros részt találom. De simán lehet, hogy benne van, csak nincs rá látható kapcsoló. Mind1 igazából megvagyok a sok technikai újítás nélkül, pedig IT-s vagyok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DroiDMester #1918 üzenetére
Miért olyan nagy szám ez a sokszor írt VoLTE? Nem is találom beállításokba, de nem érzem magam hátrányba nélküle. :)
-
nagyúr
válasz DroiDMester #1911 üzenetére
Ilyen világot élünk, az új autók sem olyanok már... Nemigazán lehet mit tenni. Mindenkinek más a preferencia, ahogy előttem is írták. Beállunk a sorba, és használjuk, ami van.
-
nagyúr
válasz DroiDMester #1907 üzenetére
Nekem az előző is tokban volt és ez is abban van, így nem is érintkezem vele, ezáltal kopni sem fog. Az előző is 3,5 éves és még a hátlapon rajta van a gyári fólia is. Közel gyári állapotában szoktam megőrizni mindent! Nyilván akkor 100eFt-ért prémiumot kaptál, most kb 200-300 ez a szint, annyit viszont nekem személy szerint nem ér egy készülék.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DroiDMester #1899 üzenetére
He? Én is MiMix2S-ről jövök, de nem érzem gagyinak. Nekem csak a google-ös alap szoftverezettséggel és a kamerával van bajom.
-
nagyúr
válasz novinyul #1837 üzenetére
Gyakorlatilag el lehet könyvelni a mobilt hulladéknak. Azért elég beteg, hogy annyiba akarnak cserélni egy kijelzőt(és még szarul is szoktak dolgozni), mint amennyiért egy egész másik készüléket veszel, amibe minden is benne van. Nesze neked javíthatóság. Ne termeljünk szemetet...
-
nagyúr
Már szájominál is lakatolni kell mindent? A régi jó dolgokból nem maradt semmi? Én amúgy MiMix2S-ről váltottam. Elfogadtam pár tényt, de ha valaki megkérdezi, hogy szeretem-e ezt a készüléket a válaszom: nem.
A kérdésre a válasz: Nekem 8GB-os verzióm van, de szerintem a 6-os is elég.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gingerbalm #1761 üzenetére
Én máshogy gondolkodom, ha meg kell halnom, akkor ez volt megírva!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Nekem ezzel a frissítéssel gyorsabban merül :(
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #1735 üzenetére
Már ott sem saját tárcsázó van?
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #1731 üzenetére
Nem, nem, xiaomi lesz vagy átállok a sötét oldalra(alma). Amúgy próbáltam letölteni erre a Xiaomi féle tárcsázót, névjegyet stb, nem ment fel...
#1732 gingerbalm: Gyárilag nincs.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gyerekek hol tudom megnézni egy adott névjegynek a híváselőzményeit? Nem találom...
-
nagyúr
válasz giroud199 #1688 üzenetére
Van valami kódsor, amivel ki lehet listázni az összes ilyen beállítást(még Xiaomi-nál néztem), de nem találom sajnos. Mert az alapján összenézhetnénk. Akár ha Bp közeli vagy, személyesen is segítek esetleg. Én azt gondolom, hogy szoftveres gond.
#1690 giroud199: Ja az jó messze, még Tatabánya belefér, de annál tovább nem szoktam menni
De amúgy kérdés, látom van iP13Mini-d is, amellé miért szükséges egy ilyen "olcsóbb" telefon?
UPD: Megvan közben a kód, de ennél a telónál nem működik: *#*#4636#*#*
UPD2: Ezt megpróbálhatod!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #1656 üzenetére
Leszedem megint
-
nagyúr
válasz Atti777 #1641 üzenetére
Én konkrétan töröltem, nem tiltottam. Hasonló lista alapján néztem én is, GPay-t nem találtam meg pl, hiába ott a neve a proginak, de kilistáztam a gépből és úgy sem. Amúgy sok van nagyon, én is csak óvatosan szedegettem ki. Nekem ezek maradtak(még ebből kell majd kiszedni), ennyi az összes progi, ami kell nekem egy telóra:
-
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #1592 üzenetére
No beállítgattam ezeket a fagyasztásokat DE, éjszakára kilőttem a mobilnetet. Csak 2%-ot merült, szóval inkább szerintem ez okozza. Viszont lehet erre keresni kéne valami megoldást, hogy automatán kapcsolja is ki. Bár lehet megfogadom a másik kolléga tanácsát, az egész telót kilövöm éjszakára.
-
nagyúr
Gyerekek a semmire miért merül 10%-ot éjjel? Minden app ki van lőve, ne zavarj mód bekapcsolva. Mi fogyaszt?
-
nagyúr
válasz ANDROID??? #1582 üzenetére
De van, elsők között volt, hogy le is szedjem a készülékről
-
nagyúr
Pontosan. Előzőnél annyira nem sikerült betartani, meg is van az eredménye, alig bírja már. Ezzel az újjal betartom. Van jópár olyan kolléganőm, akinek 4-5 éves a telefonja és mivel mindig betartotta a 20-80-at, simán jók még, se drop se semmi. Nekem így a 60% használattal is kibír ez a telefon több mint 1 napot. Igaz én nem az a fajta vagyok aki egész nap azon lóg. Amire én használom: céges levelezés, teams, 4 magán fiók, kis böngészés, és ami a legtöbb az a napi pofázás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest