Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
válasz Csápájev #3114 üzenetére
nekem most gt masterem van regen oneplus 5-om volt nem tudom milyen lett a nord az biztos hogy a oneplus szoftvertamogatasban regebben nagyon jo volt, honap elso napjaiban jott a biztonsagi frissites nagyon jol volt a rendszer optimalizalva. Igaz nekem ceges telo oneplust akartam de sajnos akkor nem fert bele a keretbe a cegnek igy realme lett... Nem rossz de a oneplusom meg most is gyorsabbnak tunik.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
oba
addikt
válasz Csápájev #2792 üzenetére
Én 6/128-as GT Mastert használok. Nekem mindenre elég. A több ramtól nem lesz gyorsabb egy készülék csak a multitaskingnál van jelentősége. Ha sok nagy memória igényű appot raksz a háttérbe akkor előfordulhat, hogy újratölti az adott appot amikor visszavâltasz rá és nem folytatja onnan ahol abbahagytad/kiléptél belőle. Más jelentősége nincs a több ramnak.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
válasz Csápájev #2789 üzenetére
Érvek a GT Master mellett:
- picit erősebb hardver
- nagyobb képfrissítésű kijelző
- nagyobb fényerejű kijelzőÉrvek a másik mellett:
- picit nagyobb akku
- sztereó hangszóróNem próbáltam a másikat de így specifikációk alapján én a GT Master-t választanám.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
MODERÁTOR
-
gzoll
tag
válasz Csápájev #1181 üzenetére
A hívásrögzítés jogszabályi okok miatt az EU területén belül amúgy tilos, illegális magánszemély számára. Cégként más, annak megvannak a jogszabályi és tárgyi feltételei és követelményei. Lehet mókolni indonéz romokkal meg ilyenolyan törésekkel, de sima app a play store-ból nem fog menni, alapból pedig az EU területére szánt telefonok EGYIKE SE tartalmaz hívásrögzítő funkciót. Minden egyes telefon topicjában ott a kérdés és minden egyes telefon topicjában ott van ugyanez, nem, és ezért nem. Értem, hogy van, akinek van haszna, de azon felül hogy az ember a feleségének visszajátsza, hogy nem két tejet hanem három tojást kért a boltból, nem lehet használni ezeket a felvételeket bizonyító erejű bármiként, mert eleve illegális a másik fél tájékoztatása, beleegyezése, és a felvétel jogszabályoknak megfelelő kategorizálása, tárolása, visszakereshetősége nélkül rögzíteni telefonhívást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest