Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #3806 üzenetére
Azért nem teljesen egy időben jelentek meg.
A GT Master idén júliusban töltötte a 2. szülinapját a Realme 8i meg most fogja majd szeptemberben
GT master esetén egyre kevesebb az esély arra hogy fog frissítést kapni, Android 14 meg kész csoda lenne.
egyébként eddig milyen gyakran kapott frissítést?
havonta vagy 3 havonta?
mikor volt az utolsó?[ Szerkesztve ]
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz gingerbalm #2224 üzenetére
Ahogy rá néztem egy pillanatra, nekem sem kért.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Eléggé agyalok azon, hogy 1-3 hónapon belül veszek egy ilyen telefont.Mivel ez lenne az első Amoled-es telefonom, ezért nyilván nem tudom mire számíthatok majd.
Szóval Dc dimming-et támogatja? :) -
aprokaroka87
nagyúr
válasz gingerbalm #2084 üzenetére
Oké, csak van olyan hogy nincs kint az ikon, de az alkalmazás meg létezik :)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz gingerbalm #2082 üzenetére
Ha úgy írod be a Play Áruházba hogy hangerősítő Google, akkor lehet meg fog jelenni, és csak megnyitást enged. :)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #2078 üzenetére
Most néztem meg, pl Realme 6 esetén nincs kint az inditó ikon az app listában, viszont a kisegítő lehetőségekben ott van egy olyan opció hogy hangerősítő.
Szóval simán lehet hogy másnál is fent van, csak valami miatt nem kerül ki az inditó ikon mindenkinek.Adb-n keresztül valószínűleg le lehet tiltani, ha zavar :)
Le töltöttem most Redmi note 7-re, ott viszont ki kerül az ikon :)
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Lassan Dél lesz, kezd nagyon elterjedni a Volte téma :)
Szerintem próbáljátok el engedni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #1426 üzenetére
Oké, de erre a gyártó is kinálhatna valóban megoldást, akár úgy is hogy egy külön gomb lenne arra hogy ha valaki némitja a telefonját akkor le vegye vagy ne vegye le a média hangerőt..
Az Android elvileg arról szól hogy szinte szanaszéjjel lehet haxolni a rendszert, stb.
Csak sok gyártó kevésbé él vele. -
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként meg ha valamit nem tud alapból a telefon, arra lehet van app fent a play áruházban.
Én pl most ezt néztem meg, természetesen csak az alapot, nem fizettem elő, első használat után jónak tűnik.
De van még fent számtalan más Sound profile app is, ezeknél amúgy is jobb a testre szabhatási lehetőség, mint gyári megoldás esetén.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz madagaszkar #932 üzenetére
Realme topik, topik összefoglaló.
Ezeket is érdemes be állítani ha még nem tetted meg :)
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
A Realme, Realme ui topikban készült egy összefoglaló 1. rész.
Akit érdekel esetleg.Tervezek még bele tenni dolgokat :)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Nandivagyok #647 üzenetére
Manapság már minden telefon kémkedik kicsit, persze csak a mi érdekünkben ;)
Persze ezeket általában lehet blokkolni Reklám és egyéb rossznyavaja elleni blokkolóval, vagy DNS szinten is akár.
-
aprokaroka87
nagyúr
Tehát ha eléri a 100%-ot akkor le kapcsolja a töltést, vagy annyira lassan tölti fel hogy reggelre éri el csak a 100%-ot?
Mert nekem Realme 6 esetén is ott van az opció, be is volt kapcsolva, Kb 21 óra fele raktam fel töltőre és kb 5:30 fele vettem le, 52% ról indult és 96% nál volt 5:30-kor.
Lehet, hogy csak én látom úgy, hogy ennek a funkciónak csak akkor van értelme, ha nincs nagy eltérés a töltőre feltevés és le húzás ideje közt?[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz kis-attila #242 üzenetére
Kiadástól kell számolni a támogatást.
Egyébként meg 13-as droid bőven esélyes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem pl Realme 6 van, nemrég kapta meg az Android 11-et, Android 10-ről indult, és neten olvasok olyan infókat hogy még a Droid 12 is érkezik majd rá.
Persze nyílván lehet hogy majd csak 1 év múlva, de ez ilyen.
Xiaomi sem jobb, sőt lehet hogy a Realme megoldása még jobb is, mert tudomásom szerint itt az aktuális Realme ui verzió, követi az aktuális Android verziót is.Ezért van hogy Android 10 esetén Realme ui 1.0
Android 11 esetén meg Realme ui 2.0Kíváncsi lennék rá, hogy pl ez a megoldás jobb-e mint a Xiamoi megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest