- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
leírnám a menetét a nyitásnak is, csak ennyi plusz türelmem most nincs. ez többször volt kérdés aztán így magamnak is leírtam rendesen ezáltal végre egyben. de annyi a lényeg, hogy nyitással mindent letöröl a telefon automatikusan. ezt biztonsági okokból teszi. ezen kívül nincs benne más rizikó. kell hozzá egy Mi-fiók, valamint Mi Unlock program és valószínűleg 7-30 napos várakozás, mert a nyitáshoz való jogosultságnak van egy türelmi ideje. ez a videó pl. egész korrekt módon vezeti le.
(#6531) PioDVD
az egy „ráfrissítésnek” felel meg. meg nem minden területet ír újra, csak a különbséget leginkább. a fastboot a teljes ROM tartalmát írja felül. jó lehet az általad használt módszer is, de én személy szerint nem kedvelem. személyes élményem egyébként, hogy az én telefonom annyira első volt, hogy a gyári recovery (mármint maga a recovery, nem a telepítési mód) például kínai volt. kínai változata nincs a telefonnak, tehát korai baki lehetett, hogy nem angollal került forgalomba. hát ezt egy OTA/recovery telepítő nem feltétlenül írja felül.
-
lócitrom
őstag
a képfájl aktuális, de a leírás se nem aktuális, se nem megfelelő igazából. megjegyzem a helloxiaomi még mindig elég komolytalan. random indiai blog szintjén van. szóval fastboot telepítést, azaz tiszta telepítést általában Xiaomi telefonok esetében és F1 esetében is így tudsz végrehajtani:
0. ments mindent, ami kell!
1. végezd el a rendszertöltő nyitását, ha még nem történt meg! (erre én most nem térnék ki)
2. töltsd le és telepítsd a MiFlash-t! (hivatalos forrás)
3. töltsd le a telepíteni kívánt fastboot képfájlt!
4. csomagold ki valami egyértelmű helyre!én például C:\Xiaomi\XiaoMiFlash\rom\ könyvtárba csomagolom ki, mert így egyrészt egyértelmű, másrészt eleve csak akkor van rá szükségem, amikor egy telefont tényleg újra akarok telepíteni, ami annyira nem gyakori. szóval ez egy TAR archívum, kétszer kell kicsomagolni. Total Commander vagy 7-Zip javasolt. a végeredmény esetemben így néz ki:
5. indítsd újra a telefont fastboot módban és csatlakoztad a géphez! (hangerő le + bekapcs)
6. indítsd el a MiFlash-t és kattints a refresh gombra. a listán megjelenik a telefon.
7. tallózd be a kicsomagolt képfájl helyét! (esetemben ez C:\Xiaomi\XiaoMiFlash\rom\)
8. jobb alsó sarokban jelöld be a clean all opciót! alapesetben ez az ideális.
9. kattints a flash gombra a telepítés megkezdéséhez!a telepítés legfeljebb 4-5 percet vesz igénybe. ez csak így hajtható végre vagy parancssorosan, de semmiképp sem recovery-n keresztül.
-
assemble
addikt
Es akkor a notch-ra meg ratesz egy lapattal, hogy a MIUI a notification rendszert teljesen kinyirta, nyoma sincs a status bar-on semminek. Legujabb verzioval meg ez a Notch notifications for MIUI sem akar mukodni nekem. Nalatok mukodik?
Amugy a notch egyertelmuen az utobbi evek legnagyobb baromsaga a mobilokon. Tipikus peldaja annak, amikor az apple kijon egy hulyeseggel (amivel amugy messze nem is ok voltak az elsok, es sokkal jobban megoldottak mar elottuk, lasd: essential phone) amit felhajpolnak es mindenki esz nelkul lemasolja, akkor is, ha minden jozan esznek ellentmond. Szerintem par even belul a legtobb gyarto elfelejti a notch temat, es rohogni fogunk, hogy ilyen baromsag hogy tudott valaha elterjedni.
-
Tubk
csendes tag
használtam már másik fiokkal, meg paypallal mindenképp járt az akció ha azzal fizetted 50$+ értékü dolgodat, és amugy semmin sem akadt fent szállítási cim ugyan az, végül is az első regisztráciom se volt teljesen mert g+ jelentkeztem be. Szóval ezeken felül a plusz akciom csak annyi volt hogy új felhasználó voltam többit a rendszer adta hozzá. Pl egy kuppont se tudtam érvényesiteni rá mert mindegyiknél azt irta hogy ez a promocio tárgyhoz nem lehet már kuppont felhasználni
Ui.: végül f*ngom sincs hogy értem el azt az árat mert csak 4,4 dollárt ir lejövőnek paypal fizetés miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged