- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
laciba77 #892 üzenetére
az NFC-t meg infrát (infra esetében úgy érem, hogy generációk óta beleteszi a Xiaomi) úgy általában sérelmezem, nem csak ennél a modellnél. értem, hogy ott a MI 8, de annak is vannak hátrányai. meg ha belegondolsz egy csúcs vas mellé, amit eléggé sanszosan évekre veszel meg, abból miért hiányoznak ezek? parasztság kihagyni. oké, valaki nem használja. de ez minden, csak nem érv. tényleg fillérb#szás ez. legyen már alap a sárgáknál is.
(#893) KFORboy
3400-as akksi. ez a baj amúgy. ezeknél a telefonoknál lehet jobbat gyártani. de ebbe meg miért nem fért bele egy 4000-es meg mondjuk egy jack? szerintem egyik telefonon sem rontana ez az 1-2 apróság. -
tomboy0013
veterán
válasz
laciba77 #892 üzenetére
A patent kamerát se felejtsd ki. Az NFC lehet valakinél buktató, de aki nem fizet mobillal meg nem elsődleges ez a funkció mert kártyát is tud használni annak oly mindegy. Infra meg a Huawei-nél van felső kategóriában, máshol meg nincs.
Én mondjuk a polikarbonát hátlapot is az előnyök közé sorolnám. Kellemes a tapintása, nem csúszik annyira és strapabíró is. Ráadásul ragasztva sincs a teló így ha szetkopik vagy elreped viszonylag egyszerűen és olcsón megoldható házilag a csere.
Nem mellesleg egyáltalán nincs gagyi hatása ránézésre sem a valóságban. Egy Mate 20 Lite a plexi kinézetű hátlapjával szerintem mérföldekkel bazáribb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged