- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Megjelent a OnePlus 13T
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corvin0716
tag
válasz
veressjanos #5501 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Corvin0716
tag
válasz
Corvin0716 #5499 üzenetére
*Rosszul fogalmaztam. Nem a szövegkiegészítéssel van bajom, hanem hogy a szavakat, amiket már megírtam önhatalmúlag átírja a saját baromságaira.
-
Corvin0716
tag
Sziasztok!
Valaki ki tudna segíteni azzal, hogy hol lehet kikapcsolni az automatikus szövegkiegészítést a böngészőben? -
Corvin0716
tag
válasz
bajusz15 #1624 üzenetére
Én tőlük vettem már több, mint egy hete. A kommunikációval és szállítással minden rendben volt. A készüléken sem volt semmilyen fizikai sérülés. Sajnos (bármilyen hihetetlen), amióta megjött annyi időm nem volt vele foglalkozni, hogy túljussak azon, hogy bekapcsolom.
Én nem tudok rosszat mondani egyelőre rájuk. Remélem ez így is marad. -
Corvin0716
tag
válasz
Carline #1554 üzenetére
Lehet én nem vagyok most képben, s akkor előre is köszönöm a felvilágosítást, de én úgy tudom, hogy mivel 22$ felett van, így meg kell fizetned utána a csodálatos magyar áfánkat és a vámot is. Ha meg elfelejt az ember előre szólni, akkor még egy tetemes eljárási költséget is a nyakába varrnak.
-
Corvin0716
tag
válasz
Corvin0716 #1203 üzenetére
Szükségét érzem kiegészíteni az előzményt azzal, hogy azóta a következőt olvastam az oldal szabályzatában: "Az eredeti számla és a bontatlan termék együttes megküldése nélkül vételárat nem tudunk viszaadni."
Írtam is nekik emailt, hogy akkor ez azt jelenti, hogy ha én megrendelem a telefont, de rájövök kibontás után, hogy nem passzol a mérete a kezemhez, hogy nem tetszik a színe, vagy akármi, akkor már alapból buktam a visszaküldési lehetőséget, mivel kibontottam? Azt írták vissza, hogy igen, azt jelenti és hogy ez EU-s jogszabály alapján van így. Nem írtam nekik vissza, hogy érdekes módon más webshopok szabályzata nem tartalmaz ilyet. Sőt, külön írják is, hogy kipróbálható a készülék és csak akkor veszik el a visszaküldési jog, ha nem rendeltetésszerűen használja az ember, s emiatt pl. megsérül. Mindegy, ha így szeretik, csinálják így. Én biztos nem fogok tőlük rendelni. -
Corvin0716
tag
Hmmm... megy most a dilemmázás, hogy a 64 GB-os verziót válasszam a preferált fekete színben 98.500 Ft-ért vagy a 128 GB-osat kék színben 101 ezerért.
-
Corvin0716
tag
Ti tudtok arról valamit, hogy várható az armored edition megjelenése a magyar boltokban?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest