- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomboy0013
veterán
Szerintem a csúcskeszülékek vannak piedesztálra emelve kicsit. Elég szomorú hogy ma egy elől hátul üveg telefon jack csati nélkül erős használattól beégő OLED kijelzővel képviseli a felső kategóriát. Inkább villogásra jók sem mint erős használatra. Sebesség téren meg semmi különbség nincs egy note 9-hez képest sem, hála a 845-nek meg a ufs tárolónak. Kamera is eléggé jó. Kijelző egy kifejezetten szép IPS (persze a bevilágítás az nyilván nem jó), az infra kamera parádé meg szerintem a szoftver is a topon van, emellé a támogatás is példás.
Egy dolog hiányzik szerintem a poco-ból az pedig a vízállóság, (meg van akinek az NFC is jól jönne, de én alapvetően távol maradok a bankoktól szóval nálam nem probléma). -
Van itt érintett tulaj ezügyben?
-
tomboy0013
veterán
Nálam speciel alig fogyaszt mivel sokat a zsebemben van és akkor ugye automatikusan lekapcsol. De mikor előkapom és megnézem jött-e valami értesítés akkor nem kell benyomni a kijelzőt ami mégtöbbet fogyasztana mivel jóval jobban feltolja a fényerőt mint az AoD-nál, így még spórolhatok is az energiával. Ezeknek a nyers teszteknek sok értelme nincs mivel valós felhasználást alig tükröznek. Legalább annyi értelme van mint AnTuTu pontszám alapján levonni a következtetéseket a rendszer fluid működéséről. Attól hogy 280 ezret gurít valami még nem feltétlenül fog akadás nélkül elvinni minden folyamatot.
Még amúgyis ezek a tesztek az első szoftverrel készülnek, azóta azért lefolyt némi víz a Dunán. -
-
=Mentor=
őstag
Ahhoz képest, hogy meg se érzik a Samsung 10 millió mobillal kevesebbet adott el 2018 Q2-ben mint egy évvel korábban, ez 10%-os esés, ellenben a Huawei 40%-os, a Xiaomi 50%-os forgalomnövekedést produkált. Nyilván a magas hasznkulcs miatt a Samsungnak egyelőre nincs miért aggódni, de ha ez a trend folytatódik, pár év alatt elveszítheti a Samsung az elsőségét.
-
-
Beri
addikt
Tehát ha nem használod a processzort, nem throttlingol. Karaj.
A kijelzője (ha a mi8-ra gondolsz) AMOLED, innentől felőlem bármilyen színei lehetnek, nekem tökéletes. Mindegyik pontatlan, leszarom. Csak az a feltételem, hogy lássam. Mindig.
A build quality meg fényévekre van a flagship szinttől. Az A2 hátlapja se hajlik, ha megnyomod, feleennyiért... -
Beri
addikt
Az mi8-ról nem hittem el, hogy üveg a hátlapja, amikor megfogtam, annyira puruttya hajlós izé, ráadásul thermal throttlingol is mellé és nincs benne akkumulátor (ha 50ér kifér 4000mAh, ebben legyen nagyobb). Oké, az F1-nek meg konkrétan a megjelenés napján le volt verve a sarka a lurdiban (a műanyag talp által, amiben állt), konkrétan ez volt az oka, hogy nem vettem egyet azonnal (oké, meg az amoled hiánya, mert a kijelzője nettó ugyanolyan, mint az ötvenezer forintos mi a2 lite-é).
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Gyúrósok ide!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest