- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PowerBuldog
veterán
-
-
forgonati
őstag
Igen, mindenkinek alul világít be, legalábbis amit én hallottam, (és az enyémen is) mivel ott vannak a ledek elhelyezve. Vannak sajna kompromisszumok tényleg. És tényleg, jó, jó ez a telefon, fasza hogy adnak még gyorstöltőt is ezért az árért (khm, Apple..) meg támogat camera2 api-t, meg ilyesmi. Amiket soroltál, azon még javíthat majd a Pie, meg szerintem lesz rá sok custom rom, mivel nem kétséges hogy nagyon populáris telefon lesz. Szóval idővel ezek a dolgok talán rendbe jönnek. És emellett ha vagy olyan szerencsés hogy jó kijelzőt fogsz ki, akkor ez egy nagyon jó telefon... lesz. Majd.
-
-
-
-
dhstyle
tag
Mondjuk ez a kép amit linketél egy nagy semmi.. egymás mellé teszed a pocot egy amoleddel vagy optic amoleddel és hasonló nit mellet leolvad az arcod a fényerőtől az amoled esetén.. a végtelen kontraszt és a tökéletes feketék mellet számomra a One Plus 6 direkt napfényben 50% fényerőn már abszolút használható.. mert minél kisebb felületen jelenit meg fehéret annál nagyobb a fénysűrűsége a fehérnek.. tehát innentől teljes képernyős fehér fényerőt hasonlitgatni IPS és Amoled esetén a legnagyobb butaság
-
Saccco
nagyúr
GSMArena sem húzta le a kijelzőt.
Nekem a Mi A2-öt váltja. Sun light contrast arány A2-nél 2.696, F1-nél 3.059. Az OPO (1.961) után az A2 is nagyon jól nézett ki.
-
PowerBuldog
veterán
-
lowzor
veterán
Nekem ez ennél kevesebbért sem férne bele sajnos. Pedig az első nap rohantam volna megvenni, hogyha a kijelző sarkai normálisak lennének, meg nem lenne ilyen aszimmetrikus eltüntetett notchal.
A többi kompromisszum vele kapcsolatban már bőven belefért volna.
Lehet, hogy érdemesebb valamivel több pénzt kiadni mondjuk az OP 6-ért, mert sokkal átgondoltabb design-ja van: [link] (kevésbé agresszív lekerekítés, kisebb káva, kisebb notch).
Plusz az akksi kivételével van még jó pár előnye ezzel szemben, valamint a garija is több egy évvel.(#41) judas13:
Sem a tervezők, sem az aki elfogadta ezt a designt nem ismerik a szimmetriát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest