Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomboy0013
veterán
Szerintem a csúcskeszülékek vannak piedesztálra emelve kicsit. Elég szomorú hogy ma egy elől hátul üveg telefon jack csati nélkül erős használattól beégő OLED kijelzővel képviseli a felső kategóriát. Inkább villogásra jók sem mint erős használatra. Sebesség téren meg semmi különbség nincs egy note 9-hez képest sem, hála a 845-nek meg a ufs tárolónak. Kamera is eléggé jó. Kijelző egy kifejezetten szép IPS (persze a bevilágítás az nyilván nem jó), az infra kamera parádé meg szerintem a szoftver is a topon van, emellé a támogatás is példás.
Egy dolog hiányzik szerintem a poco-ból az pedig a vízállóság, (meg van akinek az NFC is jól jönne, de én alapvetően távol maradok a bankoktól szóval nálam nem probléma).
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest