- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #2898 üzenetére
Az OIS plusz benne, meg van egy zoom kamera. Az alap kamera simán hozza a MI8 szintjét. De ha nem hiszed nézz be a fotós topikba.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2837 üzenetére
Telekom A volt a hálózatom.
Holnap megerdeklodom, h nincs e tiltva a roaming net, én sem tudok másra gondolni... Kollégáknak volt net az a fura...De akkor valószínűleg nem nálam van a hiba, megnyugodtam. Próbáltam wnw és internet apnnel is amúgy... Utóbbival 4G se volt.
-
Aryon87
félisten
válasz
Viktor0610 #2795 üzenetére
Nalunk nincs ilyen
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Viktor0610 #2795 üzenetére
Nincs ilyen. Run time, run, time stb -re se dob ilyen a keresője se.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #2793 üzenetére
Elhiheted hogy feltűnt volna ha lenne ilyen, de nincs.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #2781 üzenetére
Mutass már egy képernyő képet hogy neked ez hol van mert MIUI 10 alatt én semmi ilyet nem látok, hogy "Minden paraméter"
Átnéztem mindent a "beállítások" alatt és nem találtam futási időt, meg a rejtett menükben sem. Szóval szerintem itt marad a külsős app erre a célra. -
Alonso69
senior tag
válasz
Viktor0610 #1381 üzenetére
-
Alonso69
senior tag
válasz
Viktor0610 #1379 üzenetére
Igaz,de én nem az XDA-n találtam és ezért is csak képet raktam ki (Google a barátunk)
Én innen töltöttem.[kép]
-
Bagoly01
senior tag
válasz
Viktor0610 #1343 üzenetére
Így a helyes a link, (köszi a korrigálást) de amúgy kattintásra indul a letöltés semmit nem befolyásol.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #1346 üzenetére
Meg annyi, hogy maradnak az adatok a telón ha felrakom? Vagy nullázza a telót?
-
válasz
Viktor0610 #1342 üzenetére
Köszi már töltöm is.
Jövőhéten végre F1 lesz üzemben
Kell factory resetelni?
-
Bagoly01
senior tag
válasz
Viktor0610 #1342 üzenetére
Siettem, csak így tudtam betenni a linket. A youtube-ról származik a link de nem kamu, nyugottan lehet tölteni.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #1343 üzenetére
És ez utána frissül tovább OTA rendesen mintha megvártam volna az hivatalos MIUI10 OTA frissítést?
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #1273 üzenetére
A műanyag hátlapú tényleg olyan, hogy a közepe mintha fel lenne levegősödve és pár milit benyomogatható?
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #1275 üzenetére
Értem, így már mindenképp kellett egy armored edition
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #1273 üzenetére
Egy hátlap miatt eleve felesleges volt külön kiadás.
-
csobi1
tag
válasz
Viktor0610 #1260 üzenetére
Köszi, megtaláltam! Itthon sehol nem találtam,de gondolom drágább lehet jóval, ezért nem is keresem tovább. Ennek kevlárral erősített hátlapja van, 8 GB /256 GB van benne.
-
lazlora
tag
válasz
Viktor0610 #1262 üzenetére
Thanks!
-
cal84
tag
válasz
Viktor0610 #1154 üzenetére
Indítottak valami szavazást ott láttam. Valakinek nem csak az alján hibás hanem az egész bal vagy jobb oldala is. Sokan kérték vissza a pénzt ami szintén problámás volt mert a gyártó szerint nincs semmi baj
-
Saccco
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1107 üzenetére
Itt vannak a friss képek.
-
Csápájev
őstag
válasz
Viktor0610 #1104 üzenetére
ó,igaz,el is felejtettem ezt a totyikot.
-
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #1083 üzenetére
No problem
A tok viszont nagyon jó, nagyon exkluzív külsőt ad a telónak. -
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #1081 üzenetére
Egy bőr TOK-ról volt szó, nem fóliáról
-
válasz
Viktor0610 #1078 üzenetére
Sajnos ki... Valamiért nem tudtak ott lekaparni egy kis festéket....
-
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #1078 üzenetére
Csak egy kicsit kell visszaolvasnod, hogy megértsd, hogy most miért nevetek
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #1054 üzenetére
De ő elégedett a MIUI-val így másnak se lehet jobbra igénye most miért szólsz bele. Gondolom rengeteg tapasztalata van a legfrissebb EU dev. ROM-mal kapcsolatban így objektíven mérlegelte a dolgot mielőtt beírt a topikba.
-
gombasm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1035 üzenetére
Az EU romban a Poco -nál nincsen különbség az alap témában, ugyanaz a gyári Poco launcher kinézet (is) választható, mint a gyári romban. Nekem speciel tetszik
.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #1027 üzenetére
Az jó mert az Alzánál nézegettem a 64GB-os verziót.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #643 üzenetére
Ha az LG meg tudja oldani, hogy ne merüljön Titanik módjára akkor más is meg tudná oldani. Ez az egyik fájdalmas hiányossága számomra ennek a telónak a G6-ommal szemben és ez húz az OLED kijelzős MI8 felé, holott nem csípem az OLED-et. Már a Lumia időszakban megszerettem az AoD-ot (ott is az LCD-s Lumia 920-on és az se merült mint a balta) és nehezen mondok le róla, de ez a teló olyan jó ajánlatnak tűnik, hogy lehet mégis le fogok
Hamarosan eldől. Szimpatikus a támogatás is ennél a telónál, a MI8-nál viszont ennyire nem érzem az igyekezetet (nincs Camera2Api még mindig csak root-tal, a Widevine L1 támogatás se hiszem, hogy tervbe lenne ott és hát Netflixezni is szoktam). Meg hát drágább is azért a MI8.
-
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610 #567 üzenetére
Tegnapelőtt jött meg egy ide az asztalomra, egy szép kék. Szóval nem kell a gonosz szmájli, van ilyen telefonom. Illetve nem az enyém, de épp itt van nálam. Szoftveres problémákkal nem találkoztam eddig, de úgy rémlik sosem írtam azt hogy én találkoztam velük, hanem külföldi fórumokon, pl. XDA-n olvastam, és youtube videók alatt. Nem tudom miért írná bármelyik user azt hogy eldobja a hálózatot, ha nem így van. Jókedvéből talán? Jesszus.
A kijelzőt azonban látom, és te is látni fogod, ha eltünteted a navi sávot, beraksz egy sötét hátteret, és világítani fog az alja. Nem mondtam hogy szar a telefon, de valahol spórolniuk kellett. Ha valaki olyan kijelzőt vár ami egy 600 dolcsis telefonban van, az nem ebben a világban él. Csodák nincsenek.
Esetleg lehet az, hogy bizonyos userekhez egy gyengébb széria jutott el, simán el tudom képzelni hogy ezeknél a kijelzőknél nagyobb a minőségi szórás. -
voncci
aktív tag
válasz
Viktor0610 #548 üzenetére
Vadi új és már be is laktam, nem szívesen állítom vissza gyárira 🙄😏
-
lilikusz
újonc
válasz
Viktor0610 #538 üzenetére
Joey-ra.
-
lilikusz
újonc
válasz
Viktor0610 #535 üzenetére
És egyébként tényleg. Doze óta semmilyen droidon nem jönnek meg a push értesítések 100 %-osan. Fura, hogy ez még mindig téma. Persze a legtöbb rendszert lehet optimalizálni, hogy a problémát minimálra csökkentse a user, de megoldani nem. Pl. én stockon, LineageOS-en, EMUI-n is tudtam reprodukálni. Aki nem vette észre, azoknak a felhasználói szokásai miatt van, vagy csak nem érzékeny rá. Általában power userek hitetlenkednek nyilvánvalóan. Mert hosszabb alvó mód esetén nagyobb az esély, kombinálva mondjuk egy agresszívabb EMUI-val. Ja, és randomnak tűnik, persze nem az, csak jó esetben ritka.
Apple fanboyjal ritkán ugyanaz a véleményünk, de itt igaza van. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #133 üzenetére
A beltartalommal és a kijelzővel pont nincs gondom. A por és cseppállóság egy top kategóriánál alapnak kéne lennie. Az összes gyártónál. De ha nektek jó az egy év múlva szarrá ment telefon a por miatt,akkor csak vegyétek, vigyétek.
-
doooo
veterán
válasz
Viktor0610 #146 üzenetére
Tök jó? A fórum már csak ilyen. Privátban tárgyalj, majd akkor mindig csak az ír neked, akit kiválasztasz (bár Jómunkásemberként ezt nyilván pontosan tudod (csak akkor minek írsz ilyet?))
-
doooo
veterán
válasz
Viktor0610 #139 üzenetére
Majd amikor a rajongók is helyén kezelik, és nem ferdítenek akkorát, mint "egy enyhén kompromisszumos csúcshardverrel felvértezett telefon pofátlanul olcsón", akkor majd beszélhetünk a "másik oldalról is".
Egyébként ha már ennyi ellentétes vélemény és vita van a telefon létjogosultságáról, meg a helyén kezeléséről, akkor valószínűleg mégsem sikerült olyan tökéletesre a Xiaomi terve. Persze a negatív reklám is reklám, de nem hiszem, hogy hosszú távon arra törekednének.
-
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #133 üzenetére
Szerinted nem jön le mindenkinek a személyes sértettséged?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Viktor0610 #126 üzenetére
is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Nintendo Wii U
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged