- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PioDVD
senior tag
válasz
Bagoly01 #2157 üzenetére
Én a 2 telefon közt örlődöm.
Pontosabban várom a best buy-t. Azt mondod, ha nem kell az nfc, meg nem érdekel az amoled, felesleges a mi 8? (Tudom, annak a kamerája is jobb, de hogy mennyire számít... Főleg, hogy lassan kinőttek a gyerekek a fotózós korból.)
Ami még tetszik a mi 8-ban, hogy ott van majdnem stock rom, azt itt még nem láttam - vagy csak nem ismertem fel. Amúgy még nem volt Xiaomim, lehet, hogy tökre bejönne a miui.
Illetve még 1: mi 8-nál azt olvastam, nehéz téglásítani, legalábbis van egy szétszedős tényleg hard reset benne. Ez vajon a Poco-ra is igaz?
Cupi 1969: ha bl nyitás megvolt, akkor itt is vissza lehet térni, nem? (Twrp-vel.)
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
Bagoly01 #1318 üzenetére
Meglátjuk a Poco Team meddig fog szorgoskodni.
(#1319) V@ns: Az árukeresős értékelésekkel azért nagyon nincs kisegítve aki mondjuk a garanciával kapcsolatosan szeretne megtudni a cégről valamit, a legtöbb negatív és pozitív értékelés arról szól, hogy időben megkapta a terméket vagy nem kapta meg időben a terméket, vagy esetleg hiába volt a webshopon a termék rendeléskor mégsem volt belőle készlet stb. stb.
Én az Alzát tudom ajánlani, ott vettem én is és az hogy vállalkozó vásárlóként az 5. napon kérdés nélkül cserélték a készüléket 24 órán belül úgy hogy nem volt a bemutatótermükben, engem meggyőzött hogy annyira nem nyúlhattam mellé, plusz 2 év gari van rá. Ettől függetlenül a 2. példány is fényszivárgásos alul, de erről ők nem tehetnek, én meg nem akartam még egy felesleges kört futni a dologgal mert egyrészt nem zavaró másrészt tuti a 3. is az lett volna mivel rengeteg ilyen esetről olvasok külföldi fórumokon, youtube videók kommentjeiben stb. A csajszi aki átvette az elsőt nem is nagyon látta miről beszélek -
-
tomboy0013
veterán
válasz
Bagoly01 #1171 üzenetére
Nem hiszem, hogy mind problémás de a 0,3% valószínűleg egy nagyon-nagyon jóindulatú becslés. Mondjuk én ennek tudatában is inkább ezt választottam mint egy OLED kijelzős MI8-at. A beégés nálam sokkal zavaróbb dolog, és az én felhasználói szokásaim mellett 2-3 hónapon belül garantáltan beégne.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Konteó topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Medence topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest