Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.

Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Ernesst
üzenetére
Üdv! Nem segített a watchface csere. Visszaállítottam a Pebble watchface-re. Így is "lefagy" az óra és telefonról, a Pebble appból, kell visszaállítani a firmware-t.
Hasonló tudású óra kell. Milyen órákkal lehetne lecserélni? Ami fontos. Legalább ennyi beállítható alarm és timer, rezgő legalább ilyen erős vagy erősebb, vízálló, gombokkal lehessen lépkedni a menüben mert érintőképernyőt sokszor nem tudom használni. Kesztyűben, munkaruha alatt. Kisebb kijelző ne legyen, Pebble Classicon a karakterek még olvasható méretűek voltak
Okosóra topikban már kérdeztem. Amiket ajánlottak azok 70 000 forint körül vagy felette vannak. Az nagyon sok pénz. Garmin Instinct, Garmin Vívoactive 4. Sokat tudnak. Szerintem sokkal több funkciójuk van, mint amit használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest