Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni: Pebble Time-on korábban gond nélkül megjelentek a naptár értesítései. A Timeline-ra is felkerültek az események, meg tudtam nézni, mik következnek.
Most se értesítés, se timeline (ha belépek, akkor "no events" felirat fogad). Sajnos nem tudom, mióta megy ez így, mert egy ideig nem nagyon használtam a home office miatt az órát. A mobilom Huawei P20 Pro, EMUI 10 (10-es droid). Már újra telepítettem a Pebble appot is, újra összekapcsoltam a Rebble fiókkal, az órán FR is volt.
A hívások és az ébresztés mellet számomra a naptár értesítés lenne a legfontosabb funkciója...
Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest