- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én annyira megszerettem a PTR-t, hogy el is adtam a gear S3-at. Van pár nagy méretű analóg órám, de a kedvencem a nem okos óráim közül a Skagen órám. Jelen esetben is úgy jártam, hogy amíg nem volt PTR-om, el sem tudtam volna képzelni, hogy ennyire jó egy pehelysúlyú, vékony okosóra. És tud mindent, amire egy okosóra kell, a gear S3 többletfunkciója inkbb csak parasztvakítás. a 15 perc töltési idő külön szuper. Sokan írták, hogy fél- 1 év után megadja magát. Addig úgyis megunom. A gear S3-at mr nem szerettem felvenni a Pebble után, kényelmetlenül nagynak éreztem. Április óta havi 2e ft-omba került a gear S3, mert 10e ft mínusszal el tudtam adni, így nem érzem buktának. Ha a Pebble megadja magát és még nem unom, és nem gear S4-et szeretnék, akkor az amazonon tényleg filléres tétel, az eredeti árához képest.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest