Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
body007 #2999 üzenetére
És hol láttál olyat hogy egy appra megsértődik? Erre válaszoltam.Na így már kerek...
Pont ez a lényeg, hogy úgy vettem azon már túl van. Tehát ha nem rezdül az órád és a reset se javított rajta (továbbmegyek a reset végén rezegnie kéne ha jól emlékszem!), akkor ott hw hiba lesz. -
válasz
Williamgrant #2998 üzenetére
Jah, azt én sehogyDe ennek egy faék egyszerűségű a rendszere, csak nem azzal van a baj. Persze előferdülhet. De olyat még nem láttam, h egy app-ra megsértődik az óra és nem közvetíti az értesítéseit - míg a többi megy
Amúgy most olvasom vissza, h mi a baj. Vibra. Na én ezt Viber-nek olvastam. Elnézést, h nem tudok olvasni
És, h vmi értelmeset is mondjak: Ha be-ki kapcsolod a rezgést az órán akkor meg kell rezzenjen.
-
-
válasz
Williamgrant #2996 üzenetére
Ez inkább sw hiba mint hw. Én törölném a pebble app-ot (vagy csak az adatait), aztán a kékfog kapcsolatot is, meg mondjuk az órán is egy factory azt akkor mit mutat. De valszeg a teló rendszere makacskodik nem az óra.
-
-
twon
tag
válasz
Williamgrant #2994 üzenetére
Már meg volt!
-
Factory reset neki és kiderül.
-
twon
tag
Nem megy a vibra motor a klaszikomon!
Hogyan lehet meggyőződni róla hogy működik-e vagy csak valami összeakadt az agyában? -
Kacko
tag
Sziasztok, miért van az, hogy a viberen kívül minden értesítés megjön az órára. Az app-ban engedélyezve van. Lehet kell egy külön alkalmazás hozzá?
-
zezoka
őstag
Nekem egész nap 10%-on volt csütörtökön, de este elfelejtettem töltőre dugni, s másnap is eljöttem vele dolgozni még pénteken. Egész nap 0%-ot mutatott, és este, mikor töltőre dugtam, már csak az időt mutatta (és nem a szokásos WF-ek), és nem reagált semmi gombra. Úgyhogy a sima Steel is tudja.
-
-
Azt figyeltem meg, hogy ha feltöltés után lehúzom töltőről, akkor kb 1 órán belül nekem is le tud esni 80% környékére az akku, de aztán beáll normálisan és végül pl ezzel az WF-szel simán bírja nálam 1 hétig az óra.
Az egész attól is lehet, hogy fárad az akku, nekem már a telefonom is így működik pár hónapja, hogy magától lemegy fokozatosan pl 85%-ig és utána merül onnantól normálisabban.
Egyébként ha úgy húznám le töltőről ezeket az eszközöket, hogy pl este fel-, reggel pedig levenném őket, úgy sokáig 100-90%-on maradnának, csak szeretem lehetőleg feltöltés után azonnal lehúzni az eszközeimet (telefonomat 90% környékig töltöm csak mindig fel).
Szerk: A fóliáról meg majd fél után írj véleményt!
-
-
válasz
Williamgrant #2979 üzenetére
Nekem ma egy hetes (mindig szombat este teszem töltőre) és 60%-on van
És tényleg csinos az az egér
-
-
Kacko
tag
Sziasztok! Az mennyire normális, hogy este 100%on leraktam az órát és másnap reggel 80%on volt...
azóta eltelt lassan két nap és most van 70%-on (stand-by engedélyezve van).Más: eBay-es fólia, jó minőségű Német-ből, 4db 1250Ft. Könnyű volt felrakni is.
-
-
Jimmy66
senior tag
A 3.9 Firmware hozta...
-
sajo13
senior tag
Elfelejtettem feltölteni a Pebble-t(sajnos már napok óta). Most már 0%-on, lekapcsolta a watchface-t és képernyő közepén csak az időt mutatja és hogy 0% az aksi.
BT-t is lekapcsoltaNa ilyet se láttam még. De nagyon jól bírta, két hete vasárnap töltöttem (feb. 21-én)
-
Ehh, ezekkel a third party szíjakkal még csak a csalódás ért (ezelőtt Clockworks féle szilikon szíjam volt). Tényleg ennyire minőségibb minden téren a gyári fém szíj?
Picit azért én várnék még vele a magam részéről, hátha idővel jobban be tudnak még kopni a szemek és erősödne majd vele a rezgés.Köszi a visszajelzést persze!
----------------------------------------
@helixP: Szerintem maximum annyit tudsz tenni, hogy időközönként ránézel a pebblebits oldalra, bár tekintve a legutóbbi aktivitás idejét a főoldalon, nem nagyon bizakodnék ebben a magyarításos dologban.
-
helixP
nagyúr
Közben sikerült valahogy, recovery mód és az abból való kilépés sokadszori ismételése után.
Már csak annyi kérdésem van, hogy (mivel ajándékba lesz) fontos lenne a magyar nyelv, de úgy látom, hogy a magasabb verzióktól, mint ez a 3.9.2-es (mert látom, hogy az előbbi verzió, amit írtam este, az a recoveryre vonatkozott), már csak ez az 5-6 nyelv van benne. Lehet változtatni ezen, vagy várható változás?
Köszi -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Pebble Steel v3.8-prf9-ces software-el és egy Galaxy S5, rajta a friss pebble app. A pebble Recovery mode-ban van, de pároztatva van az S5-tel. A gondom az, hogy akár hányszor sikerül a csatlakozás, közli, hogy updatelni kell a Pebble-t. Ez meg is történik, felmászik a 100%-ra, majd újraindul a pebble, és ismét update-elni akarja.
Ha a jobb alsó gombot hosszan nyomva kiszállok a recoveryből, rátalál a telefonra, párosodnak és ismét Update-ért szól, tovább sem tudok menni.Vajon mi lehet a gond? Előre is köszönöm segítséget.
-
zezoka
őstag
Ja, nekem is ilyen érzés volt, mivel a szíj szemei szorosan illeszkednek, nem hajlanak annyira, szóval merevebb az egész, ezért nem úgy ér az óra sem az ember kezéhez. Szóval gyengének érződött a rezgés. Az ebay-s szíjat én egy hét után a fiókba süllyesztettem, amíg megjött a gyári fém szíj.
-
válasz
kovacs65 #2958 üzenetére
Semmi extra, csak úgy értem, hogy okos watchface lévén (bluetooth-akksi-hét-nap jelzés) híresen jó fogyasztása van.
Más: akiknek szintén ez az eBay-es fémszíjuk van, nektek nem romlott jócskán a rezgésnek az erőssége?
Nekem olyannyira leromlott, hogy kénytelen vagyok a telefonomat már hangos módban használni az eddigi néma helyett, mert sok értesítésről egyébként nem értesülök. :/De legalább történt jó is, megjött a gadgetwraps fóiám, már csak el kell érte mennem majd unokatesómhoz.
------------------------------------------
@Williamgrant: Oké, kössél bele!
Később láttam én is, hogy elírtam és már nem tudtam módosítani. Egyébként én is szeretek grammar náciskodni. -
lpepe
tag
Ha valaki kapott e-mailt az árcsökkentésről, és nem kattintott a benne levő linkre, megtenne, hogy at küldi nekem? (Véletlenül elnyomtam a 10%-ős kedvezményt, es azóta nem ajánlja fel...) E-mail címem megírom pü-ben!
-
válasz
Williamgrant #2959 üzenetére
nem mondta, hogy nincs rajta
mezruha -
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #2959 üzenetére
+1
-
-
... és még te bőven elviselhetőbb helyzetben is vagy hozzám képest, mert csoportvezetőm nekem nappalos műszakban nem is engedi nekem az órát a napközben minket sűrűn környékező vezetőségi fejesek miatt.
Tetszik ez a mesztellennek érzem magam szóhasználat, tényleg durván hozzá lehet szokni.
Tegnap tetettem fel órásnál az eBay-es fémszíjat, valóban meg tudott vele kínlódni, el is kérte érte tőlem az árát, 1500 Ft-ot elkért bizony érte.
Már csak az újra küldött Gadgetwraps fóliáknak kéne megérkezniük az új címre, de nekem már ez is gyanús, mert itteni infók szerint 1 hét alatt meg kéne érkezniük, viszont ez már megint túllépte ezt az időt (igaz, egyelőre még csak 1 nappal), de szerintem berendelek eBay-ről valami gagyi fólia pakkot, mert valami mindenképpen kellene már az órámra sürgősen. :/
-
zezoka
őstag
Szörnyű baj történt! Reggel elfelejtettem felvenni az órámat...
Kollégám szivat is, h hát ő biz hazamenne érte. Mondtam neki, h gondolkodok is rajta, mert meztelennek érzem magam!
-
válasz
DonDragonka #2952 üzenetére
Igen, azt már korábban is tapasztaltuk, hogy az az Offsett WF nagyon jól tud bánni az akksival és emellett praktikus funkciói is vannak.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Williamgrant #2950 üzenetére
Nincs kikapcsolva. Ez a WF így mutatja hogy van e kapcsolat a telóval. De az órán belül nincs kikapcsolva. A lényeg hogy több mint 14 napig nem voltak töltőn...
És 10 illetve 30 százaléknál jártak töltöttség terén -
Elvileg csökkentette az árakat a Pebble (nem tudom megítélni, classic 100 euro, én USA-rokon vonalon Black Friday-kor 80 USD.ért vettem 2014-ben) és feldob egy 10%-os kupont is az oldaluk...
-
-
oris
aktív tag
válasz
DonDragonka #2945 üzenetére
Az egyiken be van kapcsolva a bt, a másikon meg ki van kapcsolva.
-
ravebp
senior tag
válasz
bocs dupla lett volna
-
ravebp
senior tag
válasz
milyen WF ez?
-
DonDragonka
őstag
Előre szólok, hogy nem vitaindítónak szánom, és azzal is tisztában vagyok, hogy sok függ attól, hogy mi módon használja valaki az óráját de mint érdekesség megosztom, hogy nálam mit produkálnak az óráim...
Mindkét órát azonos időben vettem le a töltőről, mindkét órán ugyan az a FW(a legutóbbi time-os) és WF van. Napközben folyamatosan használva vannak, de éjszaka lerakom őket ilyenkor lemennek suspend állapotba, de kikapcsolva nem voltak egy percre sem.
Első képen alul látszik a töltöttségi szint, ebből az is jól látható, hogy a steel-t picivel többet használom... -
válasz
Williamgrant #2940 üzenetére
Nem, nem szoktam álmodni, sajnos mostanában mélyaludni sem, de ez már más probléma.
Na de legbiztosabb, hogy kipróbálom majd megint az aktuális firmware mellett és írok majd, ha rakoncátlankodik.
Az biztos, hogy pl ma is úgy vettem fel ébredés után az órát az asztalról, hogy emelés után azonnal rezzent a watchface, hogy BT OK.
Max kikapcsolom majd a standbye módot a fenébe na és öröm-happy. -
-
Lehetséges olyan, hogy az óra akkor is képes standby-ba menni (ha persze be van ez neki kapcsolva), ha pl rajtunk van és sokáig mozdulatlanul alszunk vele (Pebble Steel)?
Szóval a standby-ba menés csak is a mozgásérzékelőkön alapul? Végülis máson lehet nem is tud.Ez megmagyarázná azt, hogy miért fordul elő éjszaka folyamán alvás közben, hogy rezegteti olykor a csuklómat.
Mondjuk ez mind még korábbi firmware verziókkal történt, azóta direkt ezért nem alszok már az órával, de ha történt esetleg pontosan e téren finomítás az aktuálisabb firmware verziókban, akkor teszek vele megint egy próbát.
Tudom, hogy megoldható lenne a dolog olyannal, hogy pl kikapcsolom a standby mód lehetőséget vagy olyan számlapot használok, ami nem rezeg bluetooth kapcsolat változásokkor, de ennél kényesebb vagyok. -
-
Kacko
tag
válasz
Williamgrant #2935 üzenetére
Jelentem, csatlakozotam a táborhoz. Megvettem az órát, karcmentes, szép állapotban van. Még ismerkedünk egy kicsit, eddig nagyon tetszik.
-
Kacko
tag
válasz
Williamgrant #2935 üzenetére
Auto correct... (Pebble steel black) :-)
Köszi a tippeket. -
-
Kacko
tag
Sziasztok, ma megyek megnézni egy seelt, 38e Ft bőr és fém szíjjal. Mire kell figyelni vásárlásnál? Hogy tudom gyorsan ellenőrizni, hogy jól működik-e?
Köszi! -
válasz
Williamgrant #2932 üzenetére
Közben rájuk írtam, hogy "esetleg valami visszajelzés páz+?" és azonnal jött vissza a válasz, amiben bocsánatukat kérték, hogy csak elfelejtettek visszaigazoló e-mail küldeni, de közben még kedden újraküldték (talán akkor jövőhétre meg is lesz) az általam megadott alternatív címre a fóliákat.
Végülis rendesek tényleg, nem az volt, hogy direkt nem írtak.
-
-
Coulson
tag
válasz
tothferenc #2929 üzenetére
Nem jelez kimenő hívásnál.
-
tothferenc
aktív tag
srácok,sima steelemen az új timeline van egy ideje. jelenleg ios-szal használom, az órán 3.9.2. Feltűnt, hogy bejövő hívásnál jelez, de kimenőnél az óra nem mutatja a hívást. Ez az új timeline miatt van (eddig nem figyeltem, régen működött a kimenő hívásnál is a kijelzés) vagy egyéni bug?
-
válasz
Williamgrant #2926 üzenetére
Nem tudom, látod, hogy nem akarnak válaszolni így sem.
Sok egyéb lehetőségem nem nagyon akad.Annak örülnék most legjobban, ha valakitől innen fórumon vehetnék egyet (ugye egyszerre kettő van egy csomagban), mert már nagyon csereérett a mostani fóliám, gagyi eBay-eset meg nem akarok venni, főleg, hogy az megint heteket venne el.
-
-
válasz
doongoo #2924 üzenetére
Értem.
Ha jövőhéten nem jön meg, akkor valamiért totál figyelmen kívül hagyják a leveleimet és nem tudom mit tehetnék az esetben viszont.
Paypal refund-nak lehet utána kell majd néznem, amit amúgy reméltem eddig, hogy ilyenre nem fog sor kerülni, de mégis csak az van, hogy fizettem és cserébe nincs semmi sem. -
Jeleztem Gadgetwraps felé, hogy nem érkeztek meg a fóliáim.
Még aznap rám írt egy Nick nevű fazon, hogy ha lehetséges, adjak meg egy alternatív címet, ha egyébként biztosan jól adtam meg a saját címemet. Ez volt 5 napja.
Aznap visszaírtam, hogy végülis a városnevet lehet elírták (megírta azt is, hogy a nyílvántartásukba hogy került be a címem), legalábbis a kezdőbetűje az utcanév és szám után szerepel, alatt pedig új sorban a városnév az első betű nélkül. Lehet ez miatt nem jött meg a csomag.Erre a levélre már nem jött válasz. Három napja írtam nekik egy alternatív címet is, de arra sem jött semmi visszajelzés sem.
Azért kérdem ezeket, hogy akiknek innen volt már ugyanilyen témájú levelezésük, nektek visszaírtak-e vagy nem.
Picit fura, hogy semmi visszajelzés, de persze ha közben a háttérben már intézkedtek és legkésőbb jövőhéten befut a csomagom, akkor végülis semmi szavam sem lenne. -
l86544
aktív tag
A google keep-hez kapcsolódó alkalmazást tudtok ajánlani?
-
zezoka
őstag
válasz
Williamgrant #2914 üzenetére
Ez kéééész!
-
RealZuperman
tag
válasz
RealZuperman #2915 üzenetére
Powernoter elvileg az ajánlott.
-
-
toka96
tag
frissítés után hová tűnt az evernote?? és miért nem tudom letölteni?
-
-
kovacs65
őstag
Megint jött egy frissíés.
-
-
Jimmy66
senior tag
-
zezoka
őstag
válasz
nemtomkiki #2900 üzenetére
Ja, elég meggyőző!
Fery02: Ha kínai rendelés, akkor ott most késés lehet a rendeléseknél, mert kínai új évük volt, ami náluk több hetes szünet is lehet. Állítólag a héten kezdtek dolgozni.
-
doongoo
addikt
Írj rá a Gadgetwraps-es srácokra. Nekem eddig minden rendelésem (ami ideért simán*) az megjött 1 héten belül légipostával. *A legutolsóval (a Pebble Time Steelhez) volt gondom, nem ért ide 2 hét alatt sem. Rájuk írtam, elnézést kértek a problémáért, szó nélkül küldtek egy újabb levelet ami ide is ért 4 nap alatt rendesen.
USA-ban máshogy értelmezik a vevőközpontúságot (igaz, nem is ők a legolcsóbbak a piacon), a javunkra (nem beszélve arról, hogy a helytelen felrakásból származó esetlegese sérült cuccok cseréjét is vállaják egy postaköltség ellenében). -
Nem a szélek elválásáról volt szó, hanem a sérülésükről.
De akkor te szerencsés, de legalábbis rettenetesen óvatos lehetsz, mert tényleg nem kell sok, hogy a védtelen üvegszél/sarok csorbuljon.Hozzászólásod második felében igazad van, hogy az ilyen random eBay-es 6x pack féle fóliák hulladékok, de mi nem is azokat hoztuk fel, hanem a Gadgetwraps féléket.
Valószínűleg olyanokkal nem volt még dolgod, mint ahogy még nekem sem sajnos, picit több mint 1 hóbapja várom a saját rendelésemet, szerintem gyanús, hogy ez a csomag menet közben eltévedt.Nektek, akik rendeltetek gadgetwraps-ról, mennyi idő volt a szállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest