-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
gabesz8606 #3566 üzenetére
Köszi, jól jönne a kép, mert nálam még ráérős a dolog, de ha fain, akkor veszek egyet. Akkor majd ne felejtsd el a képet, ha megjött
-
kenand
veterán
válasz
gabesz8606 #1766 üzenetére
Nem kell levenni azokat az appokat (én is így jártam), csak apk fájlból újtra kellett telepíteni a Google play áruházat utána már nem lépett ki.
-
kenand
veterán
válasz
gabesz8606 #1763 üzenetére
Igen nekem sem megy a LInk2sd, pedig 2 kártyával is próbáltam, mindkettő class 4-es ((gb Kingston, 16 GB Adata)
-
tihibaby
senior tag
válasz
gabesz8606 #1763 üzenetére
A link2sd nem is fog működni,nekem legalábbis nem megy,de ha DraXoN leírása alapján a többit megcsinálod,menni fog az adatok sd-re telepítése.
Én annyit vettem még észre,jópár app és játék telepítése után,hogy mivel az appokat továbbra is a belső tárolóra teszi,előbb-utóbb így is elfogy az a kevéske hely,de még így is sokkal jobb a helyzet mint alapból,köszönet mégegyszer a leírásért. -
kenand
veterán
válasz
gabesz8606 #1619 üzenetére
Szia!
Én is sokat szívtam, vedd le azt a drivert amit én linkeltem be (keress rá itt a topikban adb szóra)
Ezzel a drivrrel kell a sárga felkijáltó jeles DB eszközt frissíteni, de előtte fontos, hogy engedélezned kell a Windows 8 számára a nem aláírt telepítések telepítését.
Googliban keress rá hogyan kell, recovery módban kell újraindítani a Windowst és f7-tel engedáéywzni az aláíratlan driver telepítéstÍrni kellene az adminoknak, hogy az 1. hozzászólást engedjék módosítani, oda bele kellene tenni minden okosságot, így nem kerülne elő újra és újra ugyan az a kérdés..
-
válasz
gabesz8606 #1619 üzenetére
Állítsd át win 7 re a kompatibilitást install előtt.
-
Pepe1212
újonc
válasz
gabesz8606 #543 üzenetére
Sziasztok ! Hátha valakit érdekel: én a Bestbyte / Allee-ben vettem egy iTotal CM2421 iPad Mini kijelzővédő fóliát 899 Ft-ért, ez tökéletesen méretpontos. (Kivéve az ipad mini gombot
Akinek megfelel a neoprém tok a Genius GS-801 -t ajánlom ez három színben is van (én szürke/zöld-et vettem) 1200 Ft körül és tökéletes a mérete. Akit érdekel a honlapjukon is megtalálja.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
A teclast p89 mini fóliája annyiban jobban passzol rá, hogy azon nics alul az a kör kivágás, mint az ipad fóliáján. Méretileg meg ugyanaz. Az ebayen lehet lőni rá ilyet is.
-
tonerz
aktív tag
válasz
Én írtam hogy ipad mini fóliát raktam rá, és tökéletesen passzol.
-
sith7
félisten
válasz
gabesz8606 #538 üzenetére
Jól tetted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest