- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
scbb
tag
válasz
#32070144 #10873 üzenetére
Direkt nem az enyemmel peldaloztam, mert az egy darab minta. Ja volt nekem is egyik pillanatrol a masikra behalt, a szerviz meg valami homalyos usb csatlakozo hibara hivatkozott, ami azert erthetetlen, mert nem lemerult es nem lehetett feltolteni, hanem kb 80%-os toltottsegnel egyszercsak elsotetult, tegla lett. Felajanlottak, h 10ezerert megjavitjak nem kertem. Ha egyszer lesz kedvem kiforrasztom a microusb csatlakozot es kicserelem, bar nem hiszem h ez a baja.
-
-
Woodooman001
csendes tag
válasz
#32070144 #9182 üzenetére
Ááá, nem hinném- túl szép is lenne, bár megpróbáltam leolvastatni a kódot, de nem sikerült... Mondjuk abban a nagy műanyag "csodalezárós" riasztós dobozban volt, azzal nem mész sokra, nem is sikerült leolvasnom... Valószínű nem is vitte volna a rendszer a kódot és visszaküldtek volna egy másikért...
Nem mernék rá megesküdni, de 99,9%, hogy direkt megnéztem minden paraméterét és megegyeztek, csupán a nyelv volt más és a cimke hiányzott róla... Próbáltam rákeresni neten (pl. külföldi dobozra), de 99%, hogy csupán külföldön ezzel a kóddal árulják és szintén sima 8 GB...
PLaci58: Miért is lep meg...
Itt az egyik áruházban csak fekete, a másikban pedig csak fehér volt...
Valószínű eljátsszák újra az 50%-os kiárusítást, ahogy néztem szinte minden környező országban sikerült...
Majd max. hozzákötik ezt is CLUBCARD-hoz, de bánom is én, tegyék... Csak tegyék márJut eszembe, az 50%-os árnál ugyanúgy a 2 év garancia (volt) a mérvadó, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged