- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mattb
senior tag
En rendeltem hozza foliat, nemetbol, meg is jott. Teckast p89 mini -re valot. Valoban nagy a hasonlosag, de a p89 mini par mm-el szelesebb kb 1-1 mindket oldalra, es par mm-el magasabb is, alul vagy 2vel, mert felulre a kamerakivagas passzol. Ovatosan a pattintos tokokkal.
-
MittuDomain_
őstag
Segény egyetemista srác vagyok, a low cost is drága karácsony után, komolyan nem is gondolkoznék rajta, ha nem találtam volna a fiókomban 6e tesco utalványt, ami dec 31-én jár le.
A benzinpénz meg nem játszik, BKV-vel szenvedném ki magam. És igen, inkább utazom 1 órát, ha egy ezressel olcsóbb. -
DraXoN
addikt
Én se tudok szlovákul de a lényege:
[LINK]Fogyasszátok egészséggel
#1527 dome.no1: addig szerkesztettem, amíg lett "jobb" megoldás.. mind1.. a sajátomat most már hagyom, hátha kell valakinek.
Mindenesetre én már nem piszkálom meg emiatt a sajátomat, működik szépen
..
-
DraXoN
addikt
Lényegében dome.no1 írásai lettek a "nyerőek":
Root: [link]
SD csere: [link]Ezekkel sikerült megcsinálni a cserét. Egy 16GB-s kártyán meg már jól elférek
..
Egy ideig kísérleteztem root után a Link2SD programmal, de nem volt kellően hatékony (pedig meg is vettem a PRO verziót is). Az az OBB fájlokat nem rakta át, illetve a rendszer pár könyvtárát is hasznos lett volna áthelyezni (itt én letöltésmappára gondolok, ha nagyobb fájlt töltöttem volna le nem tudta mert kicsi volt a tár).
Mivel meg a Link2SD jó pár dolgot a "helyén" hagyott szép lassan akkor is elfogyott a belső tár.Mondjuk jelenleg nem pucoltam le a Link2SD-t még, így most ilyen "hibrid" végeredményem lett (SD-re ment, de linkelek a 2. SD partícióra ami tudok). Bár így a /data-ra menő adatok egy része is a valódi SD kártyára kerül, így lehet hagyom, nem zavar amíg működik, és úgy néz ki jól működik.
-
üszök
őstag
Megint benne van az újságban.
Az a pálya,hogy egy 10"-os ACER D533-as gép is áll a szekrényben amit vagy 3 hete be sem kapcsoltam.
Hálistennek a Teszkó is a város másik végén van. Meg az asszonynak telefont kéne venni inkább.
Mit vártok ettől a tárhely mizériától? Szerintem két lehetőség van.
1,vissza viszitek vissza adják a pénzt.
2,nem tudom.Nem fognak adni egy 8 Gigás kártyát,hogy forrasszátok bele.
Esetleg kicsit megbüntetik a Teszkót,de abból nem lesz semmi előnyötök.
Tegye fel a kezét,aki nem vette volna meg,ha tudja a tárhelyet.
Cappával kell beszélnetek átpartícionálás ügyben,hátha tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest