- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Nohát a mi kis opendotunkkal is gondok kezdenek lenni. Nem mindig akar felvenni töltést. Igazgatni kell a csatlakozót, de félek hogy pont emiatt megy majd végképp tönkre. Lehet vele valamit kezdeni vajon? Mert egyébként teljesen jól működik, csak hát ha egy szép nap nem tudom tölteni...
-
joelke HU
őstag
válasz
cidalain #11004 üzenetére
Végülis megoldódott. Leszedtem egy ringtone appot és azzal állítottam be egy alapértelmezett hangot. Ez aztán megcsinálta azt ami kellett nekem. Létrehozott egy media mappát azon belül egy audio mappát és ezen belül pedig egy notification mappát. Na ha ebbe pakolok akkor már listázza a rendszer. Köszi amúgy a segítséget
-
joelke HU
őstag
Eddig fel sem tűnt a hangbeállításokbeli anomália. Felraktam a gépre a messengert és szerettem volna neki egyedi jelzőhangot beállítani, de nem tudtam. Csak a tablet alapértelmezett hangjait látja. A beállításoknál a hangok menüben is csupán alapértelmezett hangok vannak. Hiába csináltam egy media mappát benne notification almappát semmi változás. Nem jelennek meg a hangok a listában. Erre valami orvosság? Vagy ez minden Androidos tabletnél így lenne?
-
joelke HU
őstag
Hali. Olyan gondom lenne, hogy hiába dugom gépre a tabot nem jelenik meg usb háttérként. Töltést felvesz, de ennyi. Az eszközkezelőben mikor a illesztőprogram frissítésre mentem ezt írta ki a gép: [link]
Hogyan oldhatnám meg? -
joelke HU
őstag
válasz
telefon6310 #6874 üzenetére
Igen, mint én is. Egyet vettem ajándékba még a 22 ezres akcióban, aztán a kevéske tárhely miatt elbizonytalanodtam, de amint megoldódott ez a problem is, gyorsan akartam egyet magamnak is. De sajna mire odaértem a tescoba, már nem volt 15-ért. Végül az egyik netes huszárral megegyeztem, 20-ért akarta, tokkal együtt, de sikerült 16-ra letornászni, úgy meg nem vészes.
-
joelke HU
őstag
válasz
RoundRobin #6495 üzenetére
Ez de jó és ezt hogy sikerült megoldani? Van valami halandó nyelvezetű leírása a módszernek, amit totál kezdők is fel tudnak fogni és megcsinálni?
-
joelke HU
őstag
Hali. Lenne egy olyan gondom, hogy apk fájlt szeretnék telepíteni, de a biztonság menüben inaktív a ismeretlen forrásból való telepítés. Most ez komoly? Erre van valami megoldás? Én még ilyet nem láttam más androidos cuccnál.
-
joelke HU
őstag
Igen az lesz. Csak ez így gáz. Mondjuk még így is több hely van programok telepítésére mint azokon a tabokon, amikre direkt el van szeparálva alig 1 giga. De azért jobban örültem volna, ha ennél is picivel több van. Szuper lenne, ha valahogyan a későbbiekben át lehetne partíciónálni, mert nem akarom elhinni, hogy az a pár progi meg a kitkat 6 gigát megesz. Vagy lehetséges?
-
joelke HU
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1001 üzenetére
Ez szuper és akkor ezzel mit lehet kezdeni? Nincs megoldás?
-
joelke HU
őstag
Hát én ilyet sehol nem láttam kiírva. Ez így szemétség, arról nem is beszélve,hogy a tesztben levő meg több mint 8 gigát lát. Most akkor mi az igazság? A forgalomban levők mennyit jeleznek?
amúgy meg szerintem félreértettél. Az elérhető memória nálam 1,87 gb, de az összest hely 2,04 gb. Szerintem itt 8-nak kellene lennie. Vagy a samudnál nem úgy van?
-
joelke HU
őstag
Hali. Ma vettem egy ilyen kütyüt én is. Csak az a baj, hogy nekem is 8 helyett összes memóriának 2 jelez. Ezzel a gonddal a 3 napba visszaveszik vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest