-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
joelke HU #11089 üzenetére
Nekünk a családban lévő 6 tabletből a fiaménak az USB aljzatából kitörtek a belseje (a lábak). Gondolom feszegette néha a gyerek. Rendeltem aljzatot e-bay-ról (10 db-ot), ha megérkezik, kicserélem. Itthon nem találtam megfelelőt, mert ebben süllyesztett verzió van. Persze szervízben nyilván létezik.
-
fsdb
aktív tag
válasz
joelke HU #11089 üzenetére
Nálam is csinált hasonlókat. Először próbáld megpucolni az érintkezőket. Meg másik töltővel, kábellel.
(Egy időben azt hittem megadta magát a csatlakozója, rövid jó fajta kábellel töltött, végül azzal sem, nálam végül is a töltő adta meg magát. Mondjuk a gyári kábel sem ért 2 forintot.) -
cidalain
veterán
válasz
joelke HU #10992 üzenetére
régesrégi Androidos telómnál volt hasonló.
Sounds mappán belül kellett Ringtones mappát létrehoznom, és akkor amit oda tette megjelent, és be tudtam állítani aztán.
Enélkül szabadon tallózni nem engedett akárhonnan hangfájlokat.
Viszont pontosan nem tudom már megnézni, mert az a telóm már nincs meg, és mivel régen volt, az emlékek is halványak már. -
ktmt
aktív tag
-
telefon6310
tag
válasz
joelke HU #6897 üzenetére
16-ért is bőven jó vétel volt
Én a tárhely problémán már nem is problémázok. Rootolni se fogom. Amire használom ezt a gépet, arra teljesen megfelel. Már teli van azokkal a progikkal, amik nekem kellenek és még így is van majdnem 1GB szabadon. Én nem játszok vele, csak netezek. Facebook, chat, skype, chrome böngésző... -
ZS3NI
őstag
válasz
joelke HU #6547 üzenetére
http://itcafe.hu/tema/op3n_dott_tablet_melyviz/hsz_1104-1104.html
elrontani sem lehet.
-
hacki87
senior tag
-
hacki87
senior tag
válasz
joelke HU #998 üzenetére
Ha 8 gigás akkor nem lehet több mint 8 giga a szabad hely szerintem. Kicsit feljebb írták, hogy teszre 16gb-os verziót küldtek ami nem volt szép dolog. Én a haraszti tuskóba láttam kiírva igaz miután megvettem én innen sokan írtam emiatt panaszt. De ide is linkelt valaki róla képet.
Az összes terület 9.25gb és jelenleg szabad 2.55 a samun. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest