- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertho
tag
És a beállítások, fiók beállításoknál nincs is rá lehetőség hogy naptár szinkronizálás.
Ez pedig fontos lenne... -
Degeczi
nagyúr
válasz
AndrewBlase #2891 üzenetére
Ez tényleg jó, és nem is drága!
Csak pont Interspar nincs Szegeden, legközelebb csak Hódmezőn, majd ha arra járok, benézek. A rányomtatott magyar karakterek miatt jobban megérné, mint netről rendelni nemzetközit - és árban is OK
(meg ezek szerint kezeli az USB-s billentyűzetet, szuper) -
szpali
addikt
válasz
Revoltek #2794 üzenetére
megeshet, hogy rossz google play services verzió van feltéve
innen mazsolázgass:
www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/ -
robertho
tag
A legfontosabb - a reklám mentesítés kész.
A 2. mappás "mini" backupot tettem fel.Szeretném a segítségeteket kérni, egy olyan naptár app kellene, ami googleel szinkronizál, és amit pl telóban beírok, azt a tablet is látni fogja és fordítva.... ami telón van naptár (SK17) azt sajnos playben nem találom.
Köszi
Robu.i.: kb 14:00 óra óta használom. de nekem nagyon megfelel ennyiért
-
Próbáltam úgy, h angolon hagytam és a wifi megadása után rögtön frissítettem, nem jó.
Wipe cache és factory reset recoveryből, majd frissítés, nem jó.
Végigvittem az első lépéseket, menüből léptem be az auto update-be, nem jó.
Beállításokból gyári adatok visszaállítása után frissítés, nem jó.Sajnálatos.
-
Csere megvolt a tescoban, gyors megnéztem h belép-e bootloaderbe. Belépett. Itthon vagyok, ugyan úgy abortálja a frissítést recoveryben, de van bootloaderem. Sajnos mégsem 100%, h ha van bootloader, jó a frissítés is.
-
Cravaly
tag
A tablet árához képes kicsit húzós a tok ára, nem?
(4000 Ft) -
-
balintka
addikt
Vettem iPad mini matt foliat a gepre, majdnem tokeletesen passzol ra, bar nem a legjobb minosegu a folia, kicsit fako lett a kep tole. Edig rajt volt a gyari folia. Lehet aztan maga a kjelzo ilyen.
-
Cravaly
tag
válasz
kippi86 #2870 üzenetére
Valakinek sikerült már windows 8.1 -el felismertetni a tabletet? Úgy kéne, hogy usb kábellel tudjak rápaklni cuccokat.
A kedves support ezt válaszolta: Kérjük, távolítsa el az eszközt, állítsa vissza gyári állapotba, csatlakoztassa a számítógéphez és várja meg amíg végig fut az automatikus driver telepítés.
Ezzel kb. semmire nem megyek, és biztos, hogy nem a tablet a rossz mert 3at is próbáltam, de egyiket sem ismerte fel.
-
kippi86
tag
Almenü gobot elő lehethozni valahogy ezen a tabon?mert így sok alkalmazásnál nem tudom előhozni a beállítások menüt.
-
ronda
aktív tag
válasz
Dluinet #2756 üzenetére
Felraktam.
De ugyan úgy a belső memóriába telepít mindent. Nem csak az apk-t, hanem az adat file-okat is. Mindent. Az összes app2sd jellegű program azt mondja, hogy nem tudja az adott appot áthelyezni, mert nincs benne sd kártya (ami ugye nem igaz, hiszen benne van, rajt vannak a zenék filmek képek stb).
Szóval a root-on és azon kívül, hogy minden indításnál kiírja, hogy a "youtube alkalmazás leállt", nem nagyon volt hasznos.
Vagy valamit nem jól csináltam? -
Cravaly
tag
válasz
Vangelis #2865 üzenetére
Gyertek ebbe a facebook csoortiba és gyűjtsük össze a felhasználókat! (Ha már ennyire jó a support -.-)
https://www.facebook.com/groups/1527338734183348/ -
Vangelis
félisten
Nekem is besípolt a gyerkőc tablete.Azt hittem a fülem cseng.
De resart és no problem.
-
-
Degeczi
nagyúr
Ez okozhatja egyébként a hangminőségi panaszokat is: ha vki mikrofonos fülest dug bele, de nem Nokia bekötésűt, akkor mint az alábbi képről látható, a két fülhallgató nem fog kapni testelést, vagyis csak a jobb és bal oldal különbsége szól rajtuk - ami sokkal halkabb, mint a teljes műsor, mélyhiányos, és furcsa, kóválygó érzést ad
Mikrofon nélküli fülessel ugyanakkor teljesen normális, átlagos hangja van
-
JDMKid
tag
https://www.youtube.com/watch?v=uySLFWlE6N4 ennél az sd-modnál valaki feltette már a kipucolt gyári alkalmazásos rom-ot? Akkor mennyi belső memória marad szabadon?
Vagy root és a google + az open dott alkalmazások törlésével mennyi szabad hely lesz? Tudja valaki?
-
tupuk
aktív tag
válasz
Degeczi #2856 üzenetére
Köszönöm Degeczi, világosságot hoztál sötét elmémbe!
Ha én ezt tudtam volna akkor az elmúlt napokat nem reménytelen próbálkozások sorával töltöttem volna... ilyenkor éli át igazán az ember, hogy a tudás micsoda értékEzeket sose találtam volna ki magamtól, csak káromkodtam hogy nem megy a mikrofon...
Na de akkor most már értem. Ezek szerint, ha Nokiás headsetet veszek hozzá, akkor - átalakító nélkül is - működni fog jól. Oké, alakul ez. Remélem ha megveszem, a hangminőség is lesz olyan, hogy lehessen vele telefonálni.
A tecsó meg mondjon le, amiért elnémítja a mikrofont, ha bedugom a fülest. Ha nem némítaná el, simán használni tudnám. Ezt amúgy ilyen rootos okossággal nem lehet valahogy meghekkelni?
-
Degeczi
nagyúr
Mert kétfajta mikrofonos csatlakozóbekötés létezik, ami egymással nem kompatibilis (jobb szélső kettő):
és itt úgy látszik, a manapság már kevésbé elterjedt Nokiásat választották.
Zenehallgatásra, normál fülessel nincsen gond, mert annak bekötése (bal szélső a képen) kompatiblis bármelyik kettővel.
Az viszont valóban gáz, h ilyen, mikrofon nélküli fülest bedugva miért nem marad aktív a beépített mikrofon (hiszen ez a fajta füles könnyen detektálható, mert rövidrezárja a mikrofonbemenet, így állítgatni sem kellene, magától észrevehetné. Telefonok meg is szokták ezt tenni)
-
JDMKid
tag
válasz
Cravaly #2849 üzenetére
Recovery: hangerő fel + power gomb
és ezután kiválasztod a recovery menüpontot, a hangerőgombokkalén lőttem neki wifi hotspotot, mert a wifi ott is lassú volt, nem akartam egy fél napot ott tölteni
Igen, ha bejön a bootloader, akkor a frissítés is menni fog. Ezt már írta más is.
Az előzőn nekem is úgy volt, hogy csak villant egy usb jel, de utána semmi, vissza kikapcsolt. Na, az nem is frissült. -
Az a baj, hogy próbáltam én ott frissíteni, de borzasztó lassú volt a net tesco wifiről, így nem tudtam tesztelni. Akkor mégis 44 mega a frissítés, rosszul emlékeztem.
Illetve azt mondod, hogy ha bejön a bootloader, akkor megy a frissítés is? Nekem a hangerő fel+power gombra csak felvillan az USB jel és annyi, nem jön be semmi.
-
tupuk
aktív tag
válasz
kippi86 #2845 üzenetére
Köszönöm az infókat, akkor beszerzem a linkelt átalakítót, meg az említett headsetet hozzá.
Így mondjuk 3-4 ezressel többe kerül nekem az a gép, ami nem nagy öröm tekintve hogy van itthon rendes fülesem, amit nem tudok használni ezzel. Nem tudom miért nem tudták úgy megcsinálni, hogy egy sima mezei jack-dugós fülesen kijöjjön hang úgy, hogy közben a mikrofont se némítsa el. Nem, ehhez külön felszerelést kell venni... remek
Ja, külön poén, hogy maga a Tesco is indított voip-szolgáltatást ezekkel az Op3n Dott termékekkel együtt, Open talk néven, fel is van telepítve az app eleve a tabletre. Nem is olyan rosszak az árai, főleg a vonalas. De nyilván az is csak az extrák megvásárlásával működne...
-
JDMKid
tag
Kicseréltettem ma én is a nem frissülő tabletet.
Azt mondja az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy ilyen probléma már volt, és sikerült megoldani. Hadd nézze csak meg a műszaki eladó. Mondom, csak tessék (de úgyse fog tudni mit kezdeni vele). Akkor a srác letöltötte a frissítést, és ugyanúgy megakadt a recoveryben. Adott neki egy wipe cache-t, majd újra frissítés, de ugyanez volt. Ekkor elfogadta, hogy ez valóban nem jó.
Ezután, mikor kihozta a másikat, akkor egyből mondtam, hogy nézzük meg a bootloader bejön-e, mert ha igen akkor a frissítés is menni fog. Sikerült belépni a bootloaderbe, és még ott helyben frissítettem is.Az első frissítés teszi fel egyébként a gépre, a magazines, movies, books, open dott cloud, talk, kézikönyv ikonokat. De a főképernyős ikonoknak itt hiányzik az alja
. A második frissítés után ez megjavul, más változást nem vettem észre.
A hangszóró hangerejét nem változtatja sztem a frissítés, mert az előző kb. ugyanolyan hangos volt, mint a mostani frissítés után.Az első frissítés 44 MB, a második 5,5 MB egyébként. (lementettem mindkettőt)
És a zalaegerszegi teszkóban még van bőven tablet, azt mondta az eladó.
-
Nyomok onnan is egyet, úgysincs még belakva.
szerk.: Meg amúgy eleve egy 44 megásat akar feltenni elsőre, nem úgy volt h az update csak pár mega?
-
tupuk
aktív tag
válasz
csubuka #2834 üzenetére
Passz, én is keresem a megoldást, a lényeg hogy normálisan ezzel én még nem tudtam telefonálni, akárhogy próbáltam. Van itt pár andorid-tudós, remélem ők tudják mi a megoldás.
Nekem a tablet 2. legfontosabb funkciója lenne a voipozás (az első a netezés). Ha most kiderül hogy ez erre alkalmatlan, akkor azt elég nehezen nyelem le. Nehogy már 2014-ben ez gond legyen, már 10 éve is simán voipoztam.
Hogy egy kalap szamóca a fényképezője a gépnek (magyarul alibiből beleépítettek valami önmagában eladhatatlan, elfekvő vackot), azt még elnézem, de a voiptelefonálás ne legyen már probléma, ez ma már alap.
Ha 27-én vettem a gépet, akkor mikor jár le a 3 nap? Ma vagy holnap? Azaz a vétel napja beleszámít a 3 napba?
-
ronda
aktív tag
válasz
Thor Steinar #2818 üzenetére
ne mond már! a kártyára másolt filmet/zenét, zokszó nélkül kezeli.
-
tupuk
aktív tag
válasz
bluepulse #2828 üzenetére
"simán fülessel a mikrofon nem működik"
Na EZ AZ! Ezzel szívok én 3 napja
Lassan már a hajam tépem...
Hosszú évek óta voip-telefonálok, számomra természetes reflex-mozdulat, hogy a fülest a fejemre teszem, ezzel is így tettem. Erre kiderül, hogy ha belerakod a fülest a jack-dugóba, akkor az ELNÉMÍTJA a mikrofont.
Wtf???
Na, kedves hozzáértők, ezt hogy lehet megoldani? Ne némuljon el a mikrofon, ha a fülest bedugjuk.
-
csubuka
addikt
Értem, de a feketék is fogyogatnak immár. * bocsi, elfelejtettem az előző hsz-e szerkszteni...
MÁS: Ennek tuti, hogy három pines (headset fogadásra alklamas) a jack bemenete? Vagy pont nincs itthon az a szabvány headset, amit fogad, mert ezekből a 3 pinesekből is kétféle van.
-
robertho
tag
Megoldva! Köszönöm!
-
MarioG
csendes tag
Sziasztok,
Ma kaptam észbe, hogy már fut az akció
Bronz színűt lehet még valahol találni, ha most indulnék Bp-n vagy környékén?!
Köszönöm!
-
robertho
tag
Sziasztok!
Megpróbáltam rootolni, de valahol elszúrtam.
Most a
"FASTBOOT INIT...
FASTBOOTR CMD WAITING..."fogad...
Ellőttem, vagy még helyre lehet hozni?
Köszi
-
Ez az, hogy simán használható tovább, nem hal meg. Egyelőre még nem viszem vissza.
-
motoflug
őstag
válasz
Thor Steinar #2818 üzenetére
Jajj de gáz. Pedig nem akartam rootolni.
-
-
rasky
senior tag
Debrecenben vettem mégegy tabletet, van bőven...akit esetleg még érint.
-
motoflug
őstag
Akinek van a tabban memóriakártya, de nem rootolt: Gépre csatlakoztatva működik a film + -apk másolás a kártyára?
-
tupuk
aktív tag
válasz
bluepulse #2812 üzenetére
Na igen, így nekem is megy elég zajosan, viszont akit hívok az visszhangra panaszkodik. Amin nem csodálkozom, mert ott van a gépen a hangszóró egyből a miki mellett. Akit te hívtál az nem mondta hogy visszahallja saját magát?
Szerintem jó a hangszóró önmagában, pl. zenét vagy filmet hallgatni, de ha a mikrofon is megy, pl. pont a telefonálásnál, akkor kellene fülhallgató, mert a miki és hangszóró együtt nyilván zavarja egymást.
-
csubuka
addikt
válasz
csokis1971 #2800 üzenetére
Nem, ha frissítés után teljesen elhalálozik az a probléma. Akkor be se kapcsol rendesen, csak a kimuffant droidig jut el, meg a recoveryig.
-
tupuk
aktív tag
válasz
sagesz93 #2792 üzenetére
Köszi, na érdekes tapasztalatokat szereztem1. Abból indultam ki, hogy talán annyira igazad van, hogy azért nem hallanak, mert ezen a fülhallgatón nincs mikrofon, pedig ott várná a hangot a gép, ezért egyszerűen kihúztam a fülhallgatót, és úgy telefonáltam.
Eredmény: félsiker! Már hallatszik a hangom! Recsegve, elég halkan, rosszul, de hallatszik. Ellenben természetesen a másik fél visszhangban hallja saját magát is... Szóval a kommunikáció már megvalósul, csak rossz minőségben.2. Találtam itthon egy samsung galaxy telefonhoz való olyan headsetet amit írtál. Kipróbáltam azzal is. És igazad van, tényleg ilyen kell bele, mert hallanak. Viszont nagyon-nagyon halkan. Visszhang nincs, recsegés nincs, hallanak tisztán csak nagyon halkan... szóval ez még mindig nem jó, de közelít.
Hát most itt tartok, köszi a tippet, ez egy fél lépés volt előre, remélem hamarosan rájövök a végleges megoldásra is
-
turbulencia8
őstag
Ma vettem egy ilyet barátnőmnek kemény 15-ért a Fogarasi úti Tesco-ban. Az első nekem is behalt frissítéskor, úgyhogy visszavittem, és ki is cserélték. A másodikat már ott helyben a telóm hot-spot-járól frissítettem, úgy hogy angolon hagytam a nyelvi beállítást, akkor már gond nélkül megtörtént a frissítés. 15 000 Ft-ot nagyon megért ez a tablet.
-
huaakoa
csendes tag
válasz
Alphadog33 #2797 üzenetére
Az üzeneteket nem tölti le, de nem is érdekes. Arra ott a teló.
De legalább nem bontja a kapcsolatot - legalábbis eddig úgy tűnik.
A gmail-t akkor sem frissíti, nekem azonnal, ha a gmail app van megnyitva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest